Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Kaip beladonai sekasi?  :)  Ar nepykina per daug? :) Kada pirmas vizitas?  :D​ 

Atsakyti
O moteriai viena pirmuju proceduru yra IUI? Kaip as jos bijau unsure.gif Pries tai kokius tyrimus reiketu atlikti?
Uz poros savaiciu einu skydliaukes echoskopo
Atsakyti

Kaip beladonai sekasi?  :)  Ar nepykina per daug? :) Kada pirmas vizitas?  :D​ 

Beladona visai neblogai, su pykinimais ivairiai, kai bunu darbe pykina labiau nei pvz savaitgali namie. Tai va mastau, gal ne nuo nestumo mane pykina, o nuo darbo  :hmm:  :rolleyes:  

Ryt keliauju pas gine i echo. Bijau....

Kaip tu ? kaip kitos mergaites ? Deraramos, smagu kad pagavai teigiama ot  :wub:  kibkit i darbus  :wub:​ 

Atsakyti
Susiplanavusioms, kuo jusu sekmingasis ciklas buvo kitoks, ka darete kitaip? 4u.gif
Atsakyti

Susiplanavusioms, kuo jusu sekmingasis ciklas buvo kitoks, ka darete kitaip? 4u.gif

Pas mane išvis tą ciklą kažkokia nesamonė buvo. Sirgau per visas vaisingas dienas, o joms baigiantis su vyru vos viena kart pasidarbavom. Absoliučiai nieko nesitikėjau ir bac, turim :D

Atsakyti

Nieko. Gal tik atsipalaidavom  :hmm:​  nes sekanti cikla turejo but ivf, tai visai nesukau galvos ar dabar pasiseks ar ne...

Atsakyti

Lygiai kaip beladona sakei, ryte antra juostele ryskutele o vakare jau blankoka..

Ir pilva pradejo skaudent.

Tai jauciu ov mazdaug snd-ryt vyksta :)

Atsakyti

Mergaites, paskambino akusere ir pakviete atvykti siandien arba po 2 savaiciu, gine isvyksta kazkur. Tai buvau. Zirniukas puikiai isitaises, sirdele plaka, 7sav3dienos  :wub: 1.21 cm  :wub:​ 

Atsakyti

Mergaites, paskambino akusere ir pakviete atvykti siandien arba po 2 savaiciu, gine isvyksta kazkur. Tai buvau. Zirniukas puikiai isitaises, sirdele plaka, 7sav3dienos  :wub: 1.21 cm  :wub:​ 

Kaip smagu, kad viskas gerai! Taip ir toliau augink pilvuką ! :)

Atsakyti

Kaip džiaugiuosi :wub: Sveikinimai  :wub:  pasimatysim pas susiplanavusias :D 

Atsakyti

Eina sau, kaip šaunu   :wub:  :4u:  Sveikinu su pirmu pasimatymu :nestuke  Suteiki man vilties, kad po A ir man yra tikimybė turėti sėkmingą nėštumą  :4u:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 22 sausio 2018 - 19:51

O moteriai viena pirmuju proceduru yra IUI? Kaip as jos bijau unsure.gifPries tai kokius tyrimus reiketu atlikti?
Uz poros savaiciu einu skydliaukes echoskopo

Manau, kad prieš IUI reiktų pasidaryti pratekamumo tyrimą  :)​ 

Atsakyti