Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Kad ne. As jau nuo bipolinio pasigydziau - aciu, nebenoriu. Kainavo tris metus darbo ir sudirbta organizma, kuri atstatyt bandau. PA atsirado turbut dar pradzioj viso to reikalo, bet su antidepresantais praktiskai nebuvo, nustojus juos gert islindo. Bandau tvarkyt ramuneliu arbatom ir kvepavimu, po truputi lyg ir ismokstu suvaldyt jau, anksciau nesigaudavo net skaiciuot kvepavimo - pamirsdavau skaicius ir dar labiau uzpanikuodavau. Dabar dazniausiai gaunasi prakvepuot.

As kaip nors savom jegom naturaliai.

Atsakyti

mano pirmas (manau) teigiamas ov testukas:

test_01.21.jpg

test_01.21a.jpg

šiandien 13 cd, KB buvo pasirodę 11 cd. Vakar antra juostelė buvo visai blanki, šiandien kuo toliau tuo ryškesnė, jau manau, kad to pat ryškumo kaip kontrolinė. Kad ir tingisi abiem, reikės nd dar šįvakar atlikt :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 21 sausio 2018 - 21:32

neina ryškiai nufotkint, prastas apšvietimas ir nefokusuoja.. bet jau plika akim matosi, kad net ryškesnė nei pirmoji jau antra juostelė.. Visad maniau kad mano ov 15 cd :) na bet gal ne visada vienodai kas mėnesį :) 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 01 21, 21:35)
<p>neina ryškiai nufotkint, prastas apšvietimas ir nefokusuoja.. bet jau plika akim matosi, kad net ryškesnė nei pirmoji jau antra juostelė.. Visad maniau kad mano ov 15 cd smile.gif na bet gal ne visada vienodai kas mėnesį smile.gif </p>

Teigiamas testas rodo, kad per ateinancias 3 paras ivyks ov. Tad pilnai gali buti kad ivyks 15cd smile.gif
Atsakyti

aa, aišku tada. Šiandien jau antra juostelė žymiai ryškesnė nei pirmoji. Reiškia, negrybavom :D vadovausiuos tavo gyd patarimu, kad nd reikia atlikti tą dieną, kai testas teigiamas ir dvi po jos :) 

Atsakyti

Psichologiskai smagu matyti teigiama testa :D

[url=https://postimg.org/image/sp44udn31/]20180122_064435.jpg[/url]

Atsakyti
liuks, man irgi visada antra juostele buna ryskesne, tai tada jau reiskia tikrai teigiamas biggrin.gif
Man snd 32cd, raudonuju draugiu nera, testas sestadieni buvo visiskai baltas, tai vilciu kaip ir neturiu :/
Atsakyti

Sveikos :) O man užsivėlino O, galvojau jau pražiopsojau, nes darausi ot, o jie vis neigiami :D Bet po to vėl pasidariau ot ir jau ėmė ryškėti :D Tai apie 20-21 cd mano O įvyko  :oh:​ 

Atsakyti

01.21 - FoxLady nelaukia mmm
02.04 - Kisulita nelaukia mmm

02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm

Koreguojuos  :) 

Naujokės, gal norite įsirašyti į sąrašiuką?  :) 

Atsakyti

Nezinau toks keistas jausmas kad maza tikimybe man taip op ir pastoti. Kazkaip atrode kad labiau tiketina uzkibti pacioj pradzioj, per 1-3 men, o kokie sansai kad nepastojus per 5 men pastosiu per 6ta? Na tokios kvailos mintys. Nes nd visada atlikinejom per vaisingas dienas.. Pradedu itarinet vyro jureivelius ir savo viska kas imanoma.. :/

Atsakyti
Mano dauguma draugiu is pirmo planavimo ciklo pastojo, sventai tikejau kad ir man taip bus, o jau trecias tuscias.. verysad.gif ka tik pasidariau nt, jokiu vaiduokliu
Atsakyti

Na aš buvau pastojusi iš kokio n-tojo ciklo, jeigu gerai pamenu, tai 10 ciklas buvo laimingas :)

Dabar gydytoja po A sakė, kad turėčiau labai greit pastoti, nes organizmas jau išmokęs, bet va, jau vėl ciklas po ciklo nesėkmingi  :)  Tai net nežinau kiek užtruksiu šį kart, kol pastosiu  :unsure: 

Atsakyti