Buvo bendradarbei neperseniausiai. Baisus dalykas. Pradejo trukti oro, dusino, silpnumas, saltas prakaitas ismusa. Kaip ji pati sake galvojau viskas pritruks oro ir numirsiu. Ta baime numirti isauke didely oro trukuma. Praejo po geros valandos.
www.pasveik.lt/lt/ligos-ir-sindromai/panikos-ataka/4481/
Aciu, labai nesinorejo paciai pasakot kas tai yra. Is tikro dalykas mediciniskai nepavojingasa beveik, bet labai slykstus ir isvargina. As dar bliaunu ziauriai per jas, nezinau kodel.
Tai va, padare man pratekamuma - isgyre mano vamzdukus, sake grazus ir tt. Keistai skambejo, kabant ant vartalioto su visom parafernalijom geroj vietoj ir apsibliovus. Sake isgert nuskausminamu pries pusvalandi, isgeriau pries 40min, o jie eme ir pakviete anksciau - gavos tik 20min. Niekas ten man nesuveike, jausmas kaip per ziaurias dienas. Sedejo maniskis, uz rankutes laike, sako tau kaip sukiso ten viska - man paciam sutrauke Paskui autobuse eme veikt tie nuskausminami, tai smigau, per miegus pradejau vysniu sulciu prasyt, tai pakeliuj link taksi uzlindom nusipirkt - nu tiesiog rojus pakelyje
Norejo taip ir paleist, sako jus IVF eilej, tai viskas normaliai. Sakau paalaaaaaa, man sake bandysim stimuliuot. Sako - taigi prasmes nera, pagal tyrimus ovulaicija vyksta. Sakau tai kas kad jin vyksta, jei jau tris metus rezultatu jokiu. Tai gavau Letrozele( atrodo taip parasyta?.. Tingiu pakelin ziuret) ir kruva popieriu apie juos. Sake svelniau veikia nei Clomid, bet pasiruost moraliskai nuotaiku suoliam. Sakom - iprate, bipolinis Liepe gert nuo sekancio ciklo 3d 5 dienas ir prisistatyt 21cd progesteronui. Kursas max 6men, tikimes, kad tiek neprireiks, ir tikimes, kad neprireiks kitokiu vaistu ar dar ko nors. Labai jau jokiu IVF ar dar ko nesinori - vamzduku geroj vietoj man bent penkmeciui uzteks