Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

O man jis visai neblogas, nesudziuna i sausa zuvu maista ir nepritrina. Tik kad nemazai jo reikia. Va vel nusipirkom, sakom, gal po proveduros prapus ten viska ir gal kas nors gausis.

Gerai, kad siandien ir sekmadieni laisvas pavyko gaut. Vakar darbe panic attack parejo, gerai kad jau i darbo gala ir draugelis mano susigaude kas vyksta ir paklauses ar galim jau eit mane uz sprando ir istempe i valgykla karsto sokolado. Visiskai aplinkoj nesigaudziau po tos atakos. Brrr. Siandien visa tokia "freaking out" - nepadirbciau visai. Labai neramu - ar spesim su visais kamsciais ir autobusais, ar suveiks laiku cocodamolas, ar ras kokius kamscius, ar vistik velniai zino aks su manim negerai... zodziu. Neramu. Nezinau i kuri kampa list ir nieko nesinori.

Atsakyti
Kaip pasireiskia panikos ataka?
Atsakyti

Kaip foxlady testas? Nebandei daryti? :)

Mano ov testas 10 diena ismete vaiduokli. Kiek laiko paprastai ryskeja idomu. Nes dabar dar visai blankus.

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 01 19, 07:38)
Kaip foxlady testas? Nebandei daryti? smile.gif Mano ov testas 10 diena ismete vaiduokli. Kiek laiko paprastai ryskeja idomu. Nes dabar dar visai blankus.

Dariausi, dariausi, kaip gi kitaip biggrin.gif
Vakar buvo 11dpo, 28cd, testas baltas baltas kaip sniegelis, jei kazkas butu, tikrai jau butu suvaiduokliaves..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 sausio 2018 - 08:16

Kaip foxlady testas? Nebandei daryti? :)

Mano ov testas 10 diena ismete vaiduokli. Kiek laiko paprastai ryskeja idomu. Nes dabar dar visai blankus.

Daryk kasdien ir po kelis kartus, jie staigiai ima ir uzryskeja, ryte dar gali buti blankus, o vakare jau labai teigiamas, ryte jau vel blankus. Turi pagauti ta rysku :) 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2018 01 19, 07:38)
<p>Kaip foxlady testas? Nebandei daryti? smile.gif Mano ov testas 10 diena ismete vaiduokli. Kiek laiko paprastai ryskeja idomu. Nes dabar dar visai blankus.

Kiek ciklas? Mano 31CD, tai pradejau 14cd ir pamazu ryskejo taip:
vartotojo įkelta nuotrauka
Pasididna paspaudus ant nuotraukos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 19 sausio 2018 - 09:51

Aha gerai matosi. Pas mane gal dar blankesnis 10 cd nei tau 15 cd. Nors 9 cd buvo isvis baltas.

Atsakyti

Man dienos metu jie labai keisdavosi. Dažniausiai pagaudavau apie 4-5 valandą vakaro. Vėliau jau būdavo blankūs. Į darbą nešdavausi nedidelį indelį ir porą testų :)

Atsakyti

Na siandien pasirode KB bet testas toks pat blankus kaip vakar.

Atsakyti

Buvo bendradarbei neperseniausiai. Baisus dalykas. Pradejo trukti oro, dusino, silpnumas, saltas prakaitas ismusa. Kaip ji pati sake galvojau viskas pritruks oro ir numirsiu. Ta baime numirti isauke didely oro trukuma. Praejo po geros valandos.

www.pasveik.lt/lt/ligos-ir-sindromai/panikos-ataka/4481/

Atsakyti

Buvo bendradarbei neperseniausiai. Baisus dalykas. Pradejo trukti oro, dusino, silpnumas, saltas prakaitas ismusa. Kaip ji pati sake galvojau viskas pritruks oro ir numirsiu. Ta baime numirti isauke didely oro trukuma. Praejo po geros valandos.

www.pasveik.lt/lt/ligos-ir-sindromai/panikos-ataka/4481/

Aciu, labai nesinorejo paciai pasakot kas tai yra. Is tikro dalykas mediciniskai nepavojingasa beveik, bet labai slykstus ir isvargina. As dar bliaunu ziauriai per jas, nezinau kodel.

Tai va, padare man pratekamuma - isgyre mano vamzdukus, sake grazus ir tt. Keistai skambejo, kabant ant vartalioto su visom parafernalijom geroj vietoj ir apsibliovus. Sake isgert nuskausminamu pries pusvalandi, isgeriau pries 40min, o jie eme ir pakviete anksciau - gavos tik 20min. Niekas ten man nesuveike, jausmas kaip per ziaurias dienas. Sedejo maniskis, uz rankutes laike, sako tau kaip sukiso ten viska - man paciam sutrauke :D Paskui autobuse eme veikt tie nuskausminami, tai smigau, per miegus pradejau vysniu sulciu prasyt, tai pakeliuj link taksi uzlindom nusipirkt - nu tiesiog rojus pakelyje :D

Norejo taip ir paleist, sako jus IVF eilej, tai viskas normaliai. Sakau paalaaaaaa, man sake bandysim stimuliuot. Sako - taigi prasmes nera, pagal tyrimus ovulaicija vyksta. Sakau tai kas kad jin vyksta, jei jau tris metus rezultatu jokiu. Tai gavau Letrozele( atrodo taip parasyta?.. Tingiu pakelin ziuret) ir kruva popieriu apie juos. Sake svelniau veikia nei Clomid, bet pasiruost moraliskai nuotaiku suoliam. Sakom - iprate, bipolinis :D Liepe gert nuo sekancio ciklo 3d 5 dienas ir prisistatyt 21cd progesteronui. Kursas max 6men, tikimes, kad tiek neprireiks, ir tikimes, kad neprireiks kitokiu vaistu ar dar ko nors. Labai jau jokiu IVF ar dar ko nesinori - vamzduku geroj vietoj man bent penkmeciui uzteks :D

Atsakyti
O tu nesigydai nuo PA? Seniai ja turi? As deja puikiai zinau kas tai yra, idomu buvo ar apie ta pati kalbam.
Nuo paauglystes turiu nerimo sutrikima, kurio niekaip nepavyksta issigydyti, iki pa nebedasivedu nes pajutusi kad arteja iskart ikalu raminamuju, kuriuos nestumo metu gyd grieztai uzdraude, tai labai bijau kokia sveikata bus nestumo metu, po gimdymo, nes pas mane atkritis buna ilgas ir labai sunkus...
Atsakyti