Merginos, laikas naujai temutei Kas norite į pirmą puslapį į laukiančių sąrašiuką, parašykite man až, susirinksiu visas iš ten ir įmesiu į naują temutę
Ryte matuoji vos pabudus?
matuoju keliskart per dieną
Kvailas klausimas o kaip parašyti į až ?
Spaudi ant mano nick'o ir ten yra pasirinkimas "siųsti zinutę"
Kokie malonus dziaugsmai nestukiu
Del tu vaiduokliu, kazkaip mastau ir gp buvo sakes, kad negali but net silpnai teigiamu, jei visiskai nera hcg, o naturaliai mazas. Sake, greiciausiai kabintis bando, pasigamina hcg kokia para-dvi, ir vistik nebuna isitvirtines - va tau ir vaiduoklis pries mmm. Ganetinai logiska. Ta ir vadina chemical pregnancy.l
As irgi pasiguosiu. Vakar taip fainai su saviskiu, nuejom i vonia, pasedejom pakalbejom susilom, eisim lovon (gal ko nors veikt)... Islipu is vonios, tepuos losjonu - ir kaip kale alergine reakcija. Plotais bordiniais sutino ir degt tos vietos pradejo ir gerkle truputi svokst/erzint. Nesiaus atgal i dusa greiciau nuplaut, o maniskis per draugus pazistamus antihistaminu ieskot 4 ryto, nes pasirodo namie pasibaige (o taip stengiames, kad visada butu su mano nesamonem...). Zodziu. Bet padejo, eme mazet ir tt, siandien tik truputi niezti sen bei ten.
Didziausia nesamone tame, kad losjono puse - du trecdaliai jau buvo sekmingai isnaudota ir ne menkiausio jautrumo nebuvo. O gi ir ziuriu viska, bandau, testuoju atsargiai. Likau taip ir nesupratus. Nusifotkinom etikete ir losjona sveitem lauk. Puikus ilgo savaitgalio finalas ir atsvestas mb gimtadienis. Vietoj zvakuciu degiau as
Guzikai, tavo istorijos visada taip įdomiai susiskaito, galėtum rašyt kokį blogą
įdomu, o gali vaiduoklį mesti taip anksti, o paskui jis dingt ir vėl išlįst? temp šiandien sugrįžo į normą, t.y. pakilimą 36.9.
Šiandien 8-9 dpo dar tik. Tas vaiduoklis neduoda man ramybės, noriu dar paskutinis testukas šiandien baltas, dabar turėčiau rami sėdėt iki savaitgalio. Nes tikrai gaila pinigėlių, rožinis benukas 2,5 eur krūtinė jautri ir didelė kaip ir prieš mmm. Bet jos man dar neturėtų ateiti iki vasario 7-8
02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm
03.02 - Kisulita nelaukia mmm
Išsipakavau ot, jau tuoj darysiuos, žiūriu - staigmena, atėjo mm gerokai ankščiau Per trumpa ši L fazė buvo, tik 10 dienų
Imk baliončiką Kisulita ir neliūdėk ;)
O tau deraramos kantrybės Man tik dvi dienos iki mm ir bijau darytis dar testuką. O šiąnakt tai fejerverkai kaip čia pavadint liga ne liga . Apsiramino truputį tas blogumas galvoju užmigsiu gal jau ir visai neblogai pavyko iki 2h. Atsibudau nuo nepakeliamo rėmens ėdimo atrodo apsivemsiu, galvos skausmas ....ir vienaip sukuosi ir kitaip nu jei nori į sieną lipk. Nusprendžiau išgert ibumetino nes nebegalėjau taip kankintis, pasiėmiau brangiojo pagalvę (nes miegojau viena), atsisėdau ir išmiegojau iki ryto kol žadintuvas suskambo . Va tokia mano naktinė istorija.
O šįryt nėra labai gerai. Vaikščiot judėt negaliu, kai guliu sėdėdama lovoj atrodo visai gerai jaučiuos galva tik truputį skauda. Galvoju gal vėliau nuvažiuot testukų nusipirkt pagadint gal jau rodys ką nors
Nu jau kantrybe Boruziuko, as jau 10 testu buciau pasidariusi
FoxLady, berods buvau tave pamiršusi į pirmą puslapį įmesti Primink savo duomenis
Reiktu tarpinio varianto kantrybes tarp manes ir Boruziuko
Manau pasidarytum testa ir butu aisku, nes gal negalima tau jau vaistu..
Kisulita, o kokio ilgumo ciklas iseina? Gal dar "netikros" mmm?