O prieš/per šį nėštumą mėginai OT?
ne. nebeturejau.
Merginos, jau žinau ko laukiuosi! Bus berniukas 😊Nenustebino, taip ir nujaučiau 😊 gydytoja tai su humoro jausmu, tiek gražių nuotraukų pridarė lupytės su nosyte, o įdavė nuotrauką su pimpiu, per visą nuotrauką pimpis ir vyrui padovanojo 😂
Oi kaip smagu!!! Tai vyras turbut labai patenkintas ? Kiek tau savaiteliu jau ?
Pas mane nuojauta kad nesioju mergaite, kazi ar pasitvirtins
Beja man su savaitėm painiava. Pagal mmm man dabar 20 sav ir 5 d., pagal 14 savaitės echo 20 sav, o siandien pasakė jog 19 sav ir 2d. Paskyrė 28 sav echo patvirtint gimdymo data ir pan. Kaži normalu 10 dienų skirtumas? Bent ginė sakė jog nieko čia tokio...
Pas mane pradzioj buvo 2sav skirtumas. Paskui savaites. O dabar santaruose kai viska matavo sake atitinka viskas idealiai, kad retai buna.
Tai tikrai normalus tas skirtumas. Juk visi auga skirtingai. Jei visi pagal lenteles augtu tai ir gimtu visi vienodo svorio ir ugio.
Kokie smagūs džiaugsmeliai Survagiki ir beladona
O aš po pietų vos gryžau iš darbelio. Taip staiga ėmė darytis bloga, net sunku nupasakot jausmą. Lyg peršalimas, lyg kūną visą skauda, nugarą plėšia. Galvą atrodo skamba, viduj atrodo kūnas sudegs. Parvarau pasimatuoju tempa 37 bet jausmas kad 40. Išgėriau arbatos truputį numigau, atsibudau...tas pats. Guliu lovoj ir noriu bliauti
Va pasiguodžiau jums mergytės gal pagerės
Nu va kad neturiu NT o vyriškio neturiu namie šią parą. Aš irgi pagalvoju gal tai nėštumas, tempa dabar išvis 36.9 bet jaučiuosi klaikiai, krūtinė irgi kraustosi iš proto bet bijau prisisvajot. Matysiu kaip čia naktį ir ryt iš ryto bus. Ryt bandysiu gadint NT jau