Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

šįryt vaiduoklio nėra :( ir galvok ką nori.. Natūraliai esantis HCG? per jautrus testas? Iliuzija? :D

bet tarkim būna kad padarius testą matosi ties hcg dalim šone raudonas skystis ar kas, kuris neištekėjo į juostelę, gal esat mačiusios. Tai vakar jis buvo ištekėjęs į juostelę, buvo vaiduoklis, o šiandien susikaupė ties sujungimo linija ir neištekėjo, kaip yra buvę anksčiau, kai jokio vaiduoklio nebūdavo..

aišku, kartosiu testą vakare :D paskutinį iš 10 vnt rinkinio :D 

Atsakyti

kaip Kisulita, atrodė tavoji išdžiūvimo linija? ar panaši į mano vaiduokliuką?

Oj nea, maniškė išdžiuvimo linija buvo vos matyti, ir tai tik prie gero apšvietimo įsižiūrėjus  :D  O gal iš vis mačiau ką noriu matyti :D

Bet su Ameritek testuku atsimenu, kad esu turėjusi vaiduokliuką, kuris beveik iš kart pasirodė, o kitą dieną mm atėjo  :blink:

Atsakyti

aišku, kartosiu testą vakare :D paskutinį iš 10 vnt rinkinio :D

Taip, sek mano pėdomis, išnaudok visus nt  :D 

Gal buvo brokuotas, jeigu tie dažai neišbėgo, pabandyk gal rytoj kitą  :) 

Aš tai ot gadinu, skaičiau, kad jie irgi rodo nėštumą, nes reaguoja į hcg, tai darausi ir žiūriu ar ryškėja  :D​  Jau nesąmonėm užsiimu :D

Atsakyti

As irgi su Ameritek esu turejus vaiduokli vos ne pries pat mmm.

Tas hcg turetu isbegti tik jei randa slapime hcg, tai matyt siryt jo neaptiko..

Aisku isbaigsiu visus nt tada galesiu pirkt brangius :D

Reik vel paieskot is kur uzsisakyt :D ov dar turiu sociai.. Bet skaiciau kad mitas kad jie gali parodyt nestuma..

Atsakyti

Taip, sek mano pėdomis, išnaudok visus nt  :D

Gal buvo brokuotas, jeigu tie dažai neišbėgo, pabandyk gal rytoj kitą  :)

Aš tai ot gadinu, skaičiau, kad jie irgi rodo nėštumą, nes reaguoja į hcg, tai darausi ir žiūriu ar ryškėja  :D​  Jau nesąmonėm užsiimu :D

Kisulita, ot rimtai rodo nestuma, as pries pora savaiciu patikrinau, tai juostele buvo beveik juoda, nesu tokios maciusi kai ov gaudziau! padariau tyrima ir irodziau kad pigiukuose one step normaliai dazu yra  :D​ 

Atsakyti

As irgi su Ameritek esu turejus vaiduokli vos ne pries pat mmm.

Tas hcg turetu isbegti tik jei randa slapime hcg, tai matyt siryt jo neaptiko..

Aisku isbaigsiu visus nt tada galesiu pirkt brangius :D

Reik vel paieskot is kur uzsisakyt :D ov dar turiu sociai.. Bet skaiciau kad mitas kad jie gali parodyt nestuma..

Brangiu nepirk, easy testukai labai geri, camelijoj internetu dabar lyg akcija, po 1.4 eur. Jie tikrai labai geri  :wub:​ 

Atsakyti

Deraramos  :4u:​  per visus planavimo metus man vaiduokliu mete ne karta NT. Net ir benukai vaiduokliavo, du is eiles buvo, ryskejo, o trecias tustutelis. Va ir zinok kaip cia buna... 

Atsakyti

Isvada kad nera tikslo gadint nt nesulaukus mmm.. bet tai atrodo neimanoma misija :D

Atsakyti

Kisulita, ot rimtai rodo nestuma, as pries pora savaiciu patikrinau, tai juostele buvo beveik juoda, nesu tokios maciusi kai ov gaudziau! padariau tyrima ir irodziau kad pigiukuose one step normaliai dazu yra  :D​ 

Kai buvau pastojusi irgi ot dariausi, kad išnaudočiau  :D  Tai net nespėjus visai juostelei sušlapti, testinė užryškėdavo iki tamsiai bordinės, kai kontrolinė dar tik pradėdavo rodytis  :D 

Dabar blankus, neryškėja mano ot, tai matyt dar vienas nesėkmingas ciklas  :unsure:​ 

Atsakyti

ov dar turiu sociai.. Bet skaiciau kad mitas kad jie gali parodyt nestuma..

Žinok, nemažai kam pasitvirtina, kad ryškėja ot iki mm, o po to pasidaro nt ir būna teigiami :)

Atsakyti

Dabar blankus, neryškėja mano ot, tai matyt dar vienas nesėkmingas ciklas  :unsure:​ 

Mano OT niekada taip ir neisryskejo, o sunaudojau ju apie 50vn. 

Atsakyti

Mano OT niekada taip ir neisryskejo, o sunaudojau ju apie 50vn. 

O prieš/per šį nėštumą mėginai OT?  :)​ 

Atsakyti