Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Sveikos man liko 1d iki mm negadinu nes bijau  :unsure: maudžia lb jau 4d papul. irgi ne kaip visad bet... tempa 37.5 🤔turi tokia but iki pask mm dienų 🤔? Paskutiniai Nd :wub: sausio 16d

Pirmadienis  :4u:  

O kokia kitus ciklus temp buvo? :)

Pasidaryk testa, jau tikrai rodys jei kas yra :)

Atsakyti

Sviezias, kelios min

:hm: nu norisi linketi, kad tikras butu, bet ankstoka kazkaip... Nebent O ivyko anksciau. Kelinta CD? 

Atsakyti

Su blykste matesi prasciau

https://s13.postimg....0129_183559.jpg

21 cd siandien

Atsakyti
Na matyt tai tikrai matosi vaiduokliukas bigsmile.gif
Atsakyti

Taip isdziuves atrodo su blykste:

https://s14.postimg....0129_204739.jpg

Man irgi aiskiai matosi bet na labai anksti.. Siandien dar temp pakilo iki 36.9 ir galva svaigsta bet gal kad nevalgiau ilga laika ir dar i sokius ejau.. Arba is to jauduliuko :D

Ryt ryte kartosiu, jauciu nerami naktis laukia :D vyra issiunciau produktu salotoms.. :D

Atsakyti

Kazkodel blogai nuorodas rodo..

https://postimg.org/image/iqajb0x59/

Atsakyti

Manęs daug "nekapstė", nes ginė sakė viskas gerai, kraujo tyrimai geri. Pas MB SG tyrimas prastokas buvo, tai jį tyrė nuodugniau, buvo radę už ko užsikabint, skyrė vaistų, buvo pagerėjimas, bet pastot nepavyko vistiek. Tuo metu labai daug streso ir pokyčių buvo. Po to išvažiavom iš LT ir nieko nebejudinom. Bandėm "atitrūkti" ir "negalvoti". Nepadėjo ir tas. Šiaip MB gydytojas buvo apie genetinį tyrimą kažkokį kalbėjęs, bet tada mus kaina labai atbaidė. Negalėjom skirt tokios sumos tyrimams. Dar mediciniškai ko griebtis turim. Tik kaip visada, mažiausiai norisi minti gydytojų kabineto slenksčius. Tik panašu, neapseisim be to. 

Suprantu, kad gydytojų mažiausiai norisi, bet galbūt reiktų atnaujinti procesą. Pakartokit bazinius tyrimus, žiūrėkit, kur replės.

Atsakyti

deraramos, tikrai matosi labai gerai  :bigsmile:  Bet tikrai 6 dpo?  :hmm:  Ankstoka  :blink: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 29 sausio 2018 - 21:13

Man rytoj 10 dpo, o nt neturiu nė vieno :( Viską sunaudojau per praeitą ciklą, nes buvo matyti nudžiuvimo linija ir galvojau, kad ten vaiduokliukas, tai testavausi ištisai :oh:  Tai va, dabar sėdėsiu be testų  :frusty: 

Atsakyti

Parnešu :)

02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.04 - Kisulita nelaukia mmm
02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm

Atsakyti

Man rytoj 10 dpo, o nt neturiu nė vieno :( Viską sunaudojau per praeitą ciklą, nes buvo matyti nudžiuvimo linija ir galvojau, kad ten vaiduokliukas, tai testavausi ištisai :oh:  Tai va, dabar sėdėsiu be testų  :frusty: 

kaip Kisulita, atrodė tavoji išdžiūvimo linija? ar panaši į mano vaiduokliuką?

teks apsišarvuoti kantrybe :D 

mano ot teigiamą rodė 13 cd, ryškiausias jis buvo 14 cd ryte. 16 cd užkilo temp. Todėl manau, kad ov įvyko 15 cd..

ND atlikinėjom 13, 14, 15 cd. Anksčiau šį mėnesį irgi buvo vienas nd, bet net nepamenu kada.. Anksti, gal kokią 8-10 cd.

na labai smalsu, ar ryt vėl rodys vaiduoklį :) pilvą taip įdomiai paskaudena vis..

Atsakyti

Pagal tavo parasytus spresciau, kad O buvo 14 vakare greiciau. Gautus 7dpo? Siaip gal tikrai greit isiimplantavo ar ka, nes matosi juostele, ir netgi rausvoka. Lauksim ryskesniu :)

Atsakyti