Man kazkaip darbe paklause atsargiai viena motera, triju vaikuciu mama. Bet taip tiesiog "ar turit vaiku" ir gal kas pasimate veide, ar ka, kad iskart atsiprase uz klausima. Zodziu padoriai. O tokiem, kur lenda naglai ir jiem cia neatrodo asmeniskas klausimas, tai pasiunti kur labai asmeniska ir baigta kalba.
Pagaliau baiges sita durna savaite. Darbe visiskas bardakas. Vakar vienam agenturiniui jau norejau ziebt i dantis. Rodo jis man etikte - sako tokiu robotuko balsu "No. Code." As taip paziuriu i ji, rodau i konteineri, sakau "Bin. There." Tai tas numete man po kojom ir patenkintas, visa laime kad agenturinius namo ta pacia akimirka issiunte, jauciu buciau nesusiturejus. Uztai gavom dvi dienas atostogus su saviskiu, nes jo gimtadienis pirmadieni, tai 4 dienas ilsesimes Ryt sveciai tarsys jo Bolognese ir mano torciuka, o antradieni sakem i pasimatyma zygiuosim Draugelsi musu naujas tik per salma man stukseno ir skundesi kad jam dabar teks su nenuovokom agenturiniais kariaut
Cia jeigu ka, nediskriminuojam visu agenturiniu. Buna zmones ateina, nuosirdziai stengiasi, mokosi, dirba - tokie anksciau ar veliau nuolatiniais patampa. Bet kai daugiau trukdo, nei padeda, kelia bardaka ir stugauja per visa skyriu tai... Gaunas kad mes vistiek turim dviguba darba daryt, nes jie tik del vaizdo ateina.