Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2018M. 172 TEMA (SAUSIS)

Man kazkaip darbe paklause atsargiai viena motera, triju vaikuciu mama. Bet taip tiesiog "ar turit vaiku" ir gal kas pasimate veide, ar ka, kad iskart atsiprase uz klausima. Zodziu padoriai. O tokiem, kur lenda naglai ir jiem cia neatrodo asmeniskas klausimas, tai pasiunti kur labai asmeniska ir baigta kalba.

Pagaliau baiges sita durna savaite. Darbe visiskas bardakas. Vakar vienam agenturiniui jau norejau ziebt i dantis. Rodo jis man etikte - sako tokiu robotuko balsu "No. Code." As taip paziuriu i ji, rodau i konteineri, sakau "Bin. There." Tai tas numete man po kojom ir patenkintas, visa laime kad agenturinius namo ta pacia akimirka issiunte, jauciu buciau nesusiturejus. Uztai gavom dvi dienas atostogus su saviskiu, nes jo gimtadienis pirmadieni, tai 4 dienas ilsesimes :D Ryt sveciai tarsys jo Bolognese ir mano torciuka, o antradieni sakem i pasimatyma zygiuosim :D Draugelsi musu naujas tik per salma man stukseno ir skundesi kad jam dabar teks su nenuovokom agenturiniais kariaut :D

Cia jeigu ka, nediskriminuojam visu agenturiniu. Buna zmones ateina, nuosirdziai stengiasi, mokosi, dirba - tokie anksciau ar veliau nuolatiniais patampa. Bet kai daugiau trukdo, nei padeda, kelia bardaka ir stugauja per visa skyriu tai... Gaunas kad mes vistiek turim dviguba darba daryt, nes jie tik del vaizdo ateina.

Atsakyti

Labos  :4u:  aš naujokė kažkada prisistačiau 😶ir esu pasimetus truputį ...lb jaučiu savo padidėjusius ()() ir liko 4 d iki mm ar gaki testas būti čistai baltas dar 😔nes tempa nuo O laikosi 37.3- 37.6 ir tame tarpelį keičias bet ne žemiau skauda galva nešioja į šonus ir jaučiu nuo tempos maudžia pilva jau trys d bet esu sveika(per pms irgi mausdavo bet kyg ir jt dabar) ...aišku laukiu  :nestuke kaip visos bet stengiuos ramiai su mintimis o ir bet tačiau kiek žinau juk nt gali ir nerodyt dar ar klystu  :huh2: jai hcg žemas  Už visus nesklandumus darbe ir ne tik visoms :4u:  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejus5: 27 sausio 2018 - 21:32

Labutis :)

Man jau dauguma vardų nematyti, bet žiūriu dar kelios žinomos likusios :)

Buvau atsiribojus labai nuo forumo, o ir su MB viską buvom likimui palikę. Svarstom dabar vėl gal susiimt. Tai aš su klausimu. Gal kuri bandėt clearblue OT testus? Gundausi išmėginti, bet nėra pigūs jie, tad jei visiškas ŠŠ nesinori mėtyt pinigų  :hmm: 

Atsakyti

Sveika pargrizus :)

Manrods esu bandzius. Nieko nesiskyre nuo kitu, tik kad kaina tokia, kad uz vieno gali prisipirkt kitu daugiau. Siaip sakyciau NT dar dar nusipirkt brangesni gal apsimoka, o del OT as nemanau, kad verta svaidyt pinigus ant tu.

Atsakyti

Tuos digital mėginai? Aš būtent jais gundaus. Mačiau irgi jų dviejų rūšių yra. Vieni 2 dienas parodo, kiti 4  :hmm:​ įdomu, ar tikrai verti tų pinigų. 

Atsakyti

O jie daugkartiniai gal ar kaip? :) siaip kiek skaiciau tikrai neverta nei uz ot nei uz nt testus moket daugiau.. Viskas ka duoda aukstesne kaina tai vartojimo patogumas, o rezultatas tas pats ar su pigiais ar su brangiais..

Atsakyti

Mano temp laikosi 36.7 kazkur.. Iskart po ov uzkilo 36.9, tai buvau tikra, kad ivyko. O dabar laikosi tokia vos pakilus, bet nezymiai. Idomu ar turetu nestumo atveju i gala ciklo pakilt auksciau? Skaiciau tik kad implantacijos metu gali truputi pakrist ir vel uzkilt. Vakar vakare skaudejo pilva ties bamba truputi kairiau. Bet gal cia virskinimo kokia beda ar siaip pilva pute. Siandien 4 dpo. Nors jau 6tas menuo kaip planuojam, vis tiek nekantrauju kaip cia si men pasiseks :D Teoriskai kas menesi uztaikydavom ant ov, tik si men buvau 100 proc tikra, nes naudojau testus. Su gine buvau kalbejus, kad jei nepavyks per puse m pastoti, ateiciau issitirt hormonus del viso pikto. Tik man labiau norisi ir vyra istirt :) nors dar gal ankstoka susirupint, bet jei yra kokiu problemu, tai kam gaisti laika bergzdziai stengiantis..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deraramos: 28 sausio 2018 - 14:13

Dėl Clearblue testų, tai nerekomenduočiau jų pirkti vien dėl kainos, nes ir pigūs atliks darbą gerai, ir jų galima įsigyti gerokai daugiau už tą pačią kainą  :)​ 

Atsakyti

Atrodo jau esu ilgiau planuojanti, bet va, vėl nerimstu mm artėjant  :D  Su vyru nusprendėm pasiimti šuniuką, tai galvoju, gal suveiks kiaulystės desnis ir pastosiu - kad rūpeščių nepritrūktų  :D​ 

Atsakyti

02.03 - Boružiukas* nelaukia mmm
02.04 - Kisulita nelaukia mmm
02.06 - Ispaikyta nelaukia mmm
02.08 - deraramos nelaukia mmm
02.17 - Gardi nelaukia mmm
02.25 - FoxLady nelaukia mmm

oi laukiam laukiam, vasario laukiam :D 

Atsakyti

Deraramos, abudu vienu metu ir reiketu istirt.

Dar del tu testu - ka girdejau, kad fertility monitors neblogai, butent Clearblue, ten tiesiog dasiperki tu testu kuriuos kisi i ta aparacioka. Bet tai ka as zinai. 80+ svaru. Geriau jau geros zuvies nusipirkt, papildu ir pirmyn. O ypac jei santykiai regulairus, tai koks skirtumas, ar monitor uz stolnika, ar maisas OT po 5 svarus uz maisa.

Atsakyti
Deraramos, apie kokiu konkreciai hormonu tyrima kalbejo gine?
Atsakyti