O ar sutikima laikinai pas ka nora(pvz.:tevus,drauge)gyventi turite?Man drauge parase,kad porai menesiu priima pas save gyventi.Teismui tai tiko
QUOTE(ateni @ 2008 02 05, 12:39)
O ar sutikima laikinai pas ka nora(pvz.:tevus,drauge)gyventi turite?Man drauge parase,kad porai menesiu priima pas save gyventi.Teismui tai tiko
Mums toks sutikimas kaip tik ir netiko
Turbūt užsirovėm ant geros teisėjos arba jiem reikia tam tikrą procentą prašymų atmesti, tai mes gal ir pataikėm
QUOTE(Betse @ 2008 02 05, 13:47)
Mums toks sutikimas kaip tik ir netiko
Turbūt užsirovėm ant geros teisėjos arba jiem reikia tam tikrą procentą prašymų atmesti, tai mes gal ir pataikėm
O gal blogai motyvavote priezasti,del kurios parduodate esama busta?
Prelimainariose sutartyse matosi, kad mes iki kol įsikelsim į nupirktą butą, gyvynsime sename bute.
Tai ir prasyme tai prasykite,gal teiseja tingi visus popierius skaityti
Parašiau....
is vaiku teisiu dave ta leidima?Ar pazyma,kaip ten.......
sveikos man iskilo toks klausimukas o kaip ta sutikima parasyt del laikino gyvenimo pvz pas tevus? siaip va savo ranka parasyt ar kaip? ir kas ten turi but parasyta? buciau dekinga jei padetumet, nes jau kaip ir pardavem buta ( na avansa tik paemem) tai reik jau susitvarkyt dokus
Rasyti galima ir ranka.
Labai paparastai,lai raso savo duomenis(vardas,pavarde,a/k,adresas)" sutinku,kad (tokie ir tokie) laikinai gyventu ir t.t.,
Dar reikia prideti pasu kopijas,Pazyma is registro apie nuosavybe.
Tiek rodos
Labai paparastai,lai raso savo duomenis(vardas,pavarde,a/k,adresas)" sutinku,kad (tokie ir tokie) laikinai gyventu ir t.t.,
Dar reikia prideti pasu kopijas,Pazyma is registro apie nuosavybe.
Tiek rodos
as cia daba KLIN KLIN paklausiu o ta pazyma is registro tai tipo tevai turi isimt kad mes pas juos gyvensim :ax ?ar kaip cia?
Teismo leidimą parduoti butą gavau , jokių pažymų iš vaiko teisių man nereikėjo.
QUOTE(zuikelee @ 2008 02 06, 11:46)
as cia daba KLIN KLIN paklausiu o ta pazyma is registro tai tipo tevai turi isimt kad mes pas juos gyvensim :ax ?ar kaip cia?
"Pazymejimas apie nekilnojamojo daikto ir daiktiniu teisiu i ji iregistravima nekilnojamo turto registre"arba "nekilnojamojo turto registro centrinio duomenu banko israsas".Mes visi jas turime Registru centras perkant NT isduoda tokias pazymas.