Na, negaliu tverti is pykcio Tiesiog imu neapkesti sitos idiotiskos salies su savo idiotiskais istatymais. Rupinasi mat jie vaiku likimais Pateikiau viska ka galejau - savo registracijos vieta, tevu sutikimus priimti gyventi ten kur ir taip esu registruota, tevu nuosavybes dokumentus, banko leidima parduoti, pajamas, vaiko ligos pazymas, irodymus, kad neisgaliu moketi paskolos, nes vaiko liga reikalauja labai daug islaidu - niekas netiko, leidimo nedave Teigia, kad vaiko teises bus GRUBIAI PAZEISTOS. O kai as mokedama paskola neduosiu vaikui valgyti, nepirksiu vaistu, tada vaikas bus laimingas ir viskuo aprupintas. Dar geriau - bankui nemokesiu paskolos, tai parduos buta ir taip is varzytiniu . Tikiu, kad tada is teismo niekas leidimo neprasys ir nesirupins, ar vaikas tures kur gyventi. IDIOTU SALIS!!!
QUOTE(Kikiki @ 2007 11 14, 18:35)
Na, negaliu tverti is pykcio Tiesiog imu neapkesti sitos idiotiskos salies su savo idiotiskais istatymais. Rupinasi mat jie vaiku likimais Pateikiau viska ka galejau - savo registracijos vieta, tevu sutikimus priimti gyventi ten kur ir taip esu registruota, tevu nuosavybes dokumentus, banko leidima parduoti, pajamas, vaiko ligos pazymas, irodymus, kad neisgaliu moketi paskolos, nes vaiko liga reikalauja labai daug islaidu - niekas netiko, leidimo nedave Teigia, kad vaiko teises bus GRUBIAI PAZEISTOS. O kai as mokedama paskola neduosiu vaikui valgyti, nepirksiu vaistu, tada vaikas bus laimingas ir viskuo aprupintas. Dar geriau - bankui nemokesiu paskolos, tai parduos buta ir taip is varzytiniu . Tikiu, kad tada is teismo niekas leidimo neprasys ir nesirupins, ar vaikas tures kur gyventi. IDIOTU SALIS!!!
nieko sau
mes pvz. i savo teisma nesem tik tevu sutikima, kad gyvensimes pas juos kol nama pasistatysim, net neprisiregistravom, jokiu pajamu pazymu nieko nenesem ir mums be jokio vargo dave, cia dar matyt priklauso ir nuo teismo, ir nuo teisejo sitie marazmai
musu situacija panasi kaip dauguma raset - statomes nama, norim parduoti buta, kol kas gyvensim pas tevus.
Gal galit kuri turi permesti prasymo pvz kaip raset - i a/z arba pasta esteliukas@yahoo.com.
Bandziau kurti, bet ne velnio paciai nesigauna - truksta terminu:( issireiskimu is anksto labai labai aciu
Gal galit kuri turi permesti prasymo pvz kaip raset - i a/z arba pasta esteliukas@yahoo.com.
Bandziau kurti, bet ne velnio paciai nesigauna - truksta terminu:( issireiskimu is anksto labai labai aciu
Siandien dar karta perskaiciau teismo nutarti su atsisakymu isduoti leidima ir ten radau tokia minti, kad jeigu mano tevai UZUFRUKTO TEISE nustatytu mano vaiko gyvenamaja vieta ju name, tai leidima gauciau. Gal kas gali paaiskinti kas tai per fruktas ir su kuo jis valgomas? Ar tai daroma registru centre ar pas notara?
Sveikos moteros Ir man reikia pagalbos. Gal kas galetu permest prasymo teismui pavyzdi ievanork@yahoo.com
Butu didelis didelis dekui
Kaip suprantu i vaiku teises vilnieciams nereikia eiti ? ar klystu..
Butu didelis didelis dekui
Kaip suprantu i vaiku teises vilnieciams nereikia eiti ? ar klystu..
[quote=maupiecka,2007 12 03, 13:38]
Sveikos moteros Ir man reikia pagalbos. Gal kas galetu permest prasymo teismui pavyzdi ievanork@yahoo.com
Mergaitės ir aš to prašymo noriu,ir gal galite pridėti pateikiamų dokumentų teismui sąrašą.
Mergaitės ir aš to prašymo noriu,ir gal galite pridėti pateikiamų dokumentų teismui sąrašą.
[quote=barborytė,2007 12 05, 17:06]
[/quote]
Ir man labai reikia dovesa1@yahoo.co.uk please
[/quote]
Ir man labai reikia dovesa1@yahoo.co.uk please
labukas mergaitės ir man labai labai reikėtų to prašymo teismui ir gal kas galite surašyti kokių dar dokumentų reikia jei mes įkeisti norime butą ir statytis namą, nes pas mus teismo raštinėj infomacijos negausi labai prašau
Papildyta:
ups pamiršau el.paštą nurodyti silvuks999@mail.lt (labai lauksiu, nes laikas spaudžia)
Papildyta:
ups pamiršau el.paštą nurodyti silvuks999@mail.lt (labai lauksiu, nes laikas spaudžia)