Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

jei kam reikia parašyti prašymą dėl teismo leidimo, kreipkitės į až. padėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaulesSmiltys: 26 gruodžio 2011 - 23:41
Merginos, ar einant į teismą leidimo parduoti reikia neštis dokumentų originalus ir jie ten atsišviečia? Ar jau reikia neštis patvirtintas kopijas? Ar dar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2011 12 29, 14:46)
Merginos, ar einant į teismą leidimo parduoti reikia neštis dokumentų originalus ir jie ten atsišviečia? Ar jau reikia neštis patvirtintas kopijas? Ar dar kaip kitaip?

Aš turėjau ir kopijas, ir originalus. Raštinės darbuotoja kiekvieną kopiją lygino su originalais.
Atsakyti
QUOTE(mairux @ 2011 12 29, 20:00)
Aš turėjau ir kopijas, ir originalus. Raštinės darbuotoja kiekvieną kopiją lygino su originalais.

Viskas aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos

turiu nama ir ruosiuosi ji parduoti. As viena auginu dukra nepilnamete, abi esame priregistruotos mano motinos bute. ar irgi reikes teismo leidimo parduoti nama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gur: 01 sausio 2012 - 21:08
Sveikos,
Skaičiau temą visą vakarą,dar labiau susipainiojau doh.gif
Mes gyvename Vilniuje mamos bute, čia ir esame deklaravę savo gyvenamą vietą,taop pat Vilniuje dirbame ir auginame vaikus.Vasarą nusipirkome kaime namuką(sodybą), šiuo metu tai yra vienintelis mūsų nekilnojamas turtas.Nusprendėme tą namuką parduot.
Tai kiek skaičiau,supratau,kad man reikės visus šiuos "žygius" eit?
Turime du nepilnamečius vaikus..
Pirkėjo dar neturime,bet jei jis atsiras nuo ko pradėt blink.gif ??
Atsakyti
Labas vakaras. Gal kas turite patirties, kaip turi atrodyti sie du puntai:
Preliminari kito buto (namo) pirkimo-pardavimo sutartis / sutartis – užsakymas gyvenamajam namui pastatyti.
. Įrodymai apie tai, kur šeima ir nepilnametis (-čiai) vaikas (-ai) gyvens, pardavus gyvenamąją patalpą
Atsakyti
Mano situacija biski kitokia, mano draugas (t.y mano dukrytes tevas) bet ne mano vyras nori parduoti paveldeta tevu turta ar jam reikia leidimo is teismo, nes oficialiai jis tevas. Beje mes gyvename ne Lietuvoje o uzsienyje. Kokius kryziaus kelius reiks praeiti dar cia?
Atsakyti
Negi niekas nesusidūrėte su šiuo reikalu g.gif
Atsakyti
Gal kas galite atsakyti kai tokia situacija. Vyro vardu nusipirkome nama. Dabar norim parduoti buta, kuris registruotas mano vardu. Turim 2 vaikus registruotus siame bute. Ar tokiu atveju reikalingas teismo leidimas? ao gal pirma reikia persiregistruoti vienam is tevu i nama ir vaikus ten iregistruoti?
Atsakyti
o man idomu kaip parduot buta kai dar neturi oficialiai kur persikraustyt. dabar turim tik sklypa ant kurio planuojam statybas ir po kokiu metu isikraustyt i nama. tam kad pabaigt statybas reikia parduot buta- kad butu pinigu. kolkas planuojam gyvent nuomojamam bute. tai negi neimanoma gauti leidimo jeigu planuoji nuomotis?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 03 27, 15:11)
Gal kas galite atsakyti kai tokia situacija.  Vyro vardu nusipirkome nama. Dabar norim parduoti buta, kuris registruotas mano vardu. Turim 2 vaikus registruotus siame bute. Ar tokiu atveju reikalingas teismo leidimas?  ao gal pirma reikia persiregistruoti vienam is tevu i nama ir vaikus ten iregistruoti?

jums pasakys notaras. Teoriskai nereikes teismo leidimo, jei turite kita busta. O deklaravimas nieko nelemia
Atsakyti