Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

Labas, ir man reikia jusu pagalbos: mes norim parduoti buta, pirkti sklypa ir statyti nama. Kol statys, nuomuosimes buta. Kaip viska gerai surasyt? Labai lauksiu patarimu, galit i a/z, galit i pasta daiva_z@ml.lt
Atsakyti
Mergaites, gal galit kuri pasakyt kur gauti giminystes irodymo dokumentus, kur tokius daro ir ko dar reikia jei apsigyvensim pas tevus (deklaruoti savo gyvenamaja vieta pas juos?)
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2007 07 09, 17:20)
Mergaites, gal galit kuri pasakyt kur gauti giminystes irodymo dokumentus, kur tokius daro ir ko dar reikia jei apsigyvensim pas tevus (deklaruoti savo gyvenamaja vieta pas juos?)

manau gimimo liudijimas turėtų tikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 07 09, 22:40)
manau gimimo liudijimas turėtų tikti biggrin.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2007 07 09, 18:20)

As bent nesiau ranka rasyta tevu sutikima, kuriame buvo parasyta, kad kol vyks gyv.namo statybos, jie sutinka ir nepriestarauja, kad mes gyventume pas juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidasima @ 2007 07 10, 11:04)
As bent nesiau ranka rasyta tevu sutikima, kuriame buvo parasyta, kad kol vyks gyv.namo statybos, jie sutinka ir nepriestarauja, kad mes gyventume pas juos smile.gif

Mes taip pat patys viska susirasem ir tiko.Aisku turi but visu vardai,pavardes ir asmens kodai surasyti.Pvz.mama Take,Tike a/k111111 gyv.klaipeda,roziu gv.100-15,sutinka suteikti plota mam te,teA/k222222,mano sutuoktiniui te,te a/l33333ir sunui te,teea a/k55555 iki tada....Reikes pristatyt dokumentus apie mamos turta is registru c.,Ir pirma turi kreiptis su tokiai pat dokumentais i vaiku teises,nes jie tures isduot pazyma reikalinga teismui.
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2007 07 13, 10:55)
Mes taip pat patys viska susirasem ir tiko.Aisku turi but visu vardai,pavardes ir asmens kodai surasyti.Pvz.mama Take,Tike a/k111111 gyv.klaipeda,roziu gv.100-15,sutinka suteikti plota mam te,teA/k222222,mano sutuoktiniui te,te a/l33333ir sunui te,teea a/k55555 iki tada....Reikes pristatyt dokumentus apie mamos turta is registru c.,Ir pirma turi kreiptis su tokiai pat dokumentais i vaiku teises,nes jie tures isduot pazyma reikalinga teismui.

gal galetumet atsiusti i el. pasta pvz. popieriaus kuri nesti vaiko teisems, kur gyvens vaikas po buto pardavimo ir sarasiuka ko tam teismui reikia.
tamuciai@gmail.com
Atsakyti

va va, pas mus tokia pat situacija: parduodam buta, nes statomes nama, gyvensim pas tevus. Gal galit ir man permesti kaip turi tarodyti tas prasymas wub.gif

Neperseniausiai rasiau prasyma teismui ir galiu pasakyti kad jei parasai kad pardave buta ketinate gerinti gyvenimo salygas, bei pridedate pazymas is darbovetes kad uzdirbate gerus pinigus, poto dar kad gyvenate pas tevus ir pridedat gyvenamos vietos deklaracija tai teismas leidima duoda, o jei nama jau statote tai galite ir dar popieroiu prikaisiot. Man leido parduoti buta dar net neturint nei banko paskolos kitam bustui. Nei kokios nors isankstines pirkimo pardavimo sutarties.
Atsakyti
Padekite, pakonsultuokite ir mane.

Mes imame paskola butui pirkti, ta busta ir ikeisime.

Kada reikia gauti is teismo leidima ikeisti buta, ar pries notarines pirkimo-pardavimo sutarties pasirasyma, ar po to, kai jau pasirasysi lakstyti i teisma?

O ka daryti, jei jokio kito turto neturime? Tik tevu namai, bet mes visi ten neprisiregistrave. Pvz vyras prisiregistraves pas savo tevus, o as su vaiku ankstesnej gyvenamoj vietoj, kuria esam pardave?

Labai laukiu pagelbos 4u.gif

Atsakyti
Kai pasirasysit buto pirkimo-pardavimo sutarti, iregistruosit nupirkta buta registru centre savo vardu, tada kreipsites i teisma del buto ikeitimo. Tiksliai tai zinau, nes pries kelias savaites atlikom sia procedura.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2007 08 10, 14:40)
Kai pasirasysit buto pirkimo-pardavimo sutarti, iregistruosit nupirkta buta registru centre savo vardu, tada kreipsites i teisma del buto ikeitimo. Tiksliai tai zinau, nes pries kelias savaites atlikom sia procedura.

Dekui labai 4u.gif

Atsakyti
Gal kas zinot kur butu galima pasiskambinti del neaiskumu del sio teismo leidimo?
Nes kadangi pas mus nestandartine situacija, butu gerai su kuo nors pasikonsultuoti.
Atsakyti