Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

QUOTE(NikeZ @ 2011 09 06, 23:23)
as irgi motinystes atostgose.... man reikes teismo leidimo ikeist busta bankui ,paskola gavom ...ka neduos leidimo ???? MB dirbantis... g.gif baisu ....isgasdinot labai....
o tai jus pasirasety preliminaria sutarty su pirkejais ? manau cia daugiau bus draugiskumo ir zmoniskumo klausimas ... g.gif

Mes kreipemes i teisma del leidimo ikeisti bankui perkama busta, as taip pat vaikucio auginimo atostogose, taigi banke dave istraukta is sodros duomenu sistemos israsa apie mano dabartines ismokas, to ir uzteko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 09 06, 21:23)
as irgi motinystes atostgose.... man reikes teismo leidimo ikeist busta bankui ,paskola gavom ...ka neduos leidimo ???? MB dirbantis... g.gif baisu ....isgasdinot labai....
o tai jus pasirasety preliminaria sutarty su pirkejais ? manau cia daugiau bus draugiskumo ir zmoniskumo klausimas ... g.gif

Pasirasem,dar bandysim per naujo kreiptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 09 07, 12:17)
Pasirasem,dar bandysim per naujo kreiptis g.gif

parasykit kai turesite kokiu nors ziniu g.gif
Atsakyti
turiu toki klausima as esu pirkeja,pasirasem sutarty preliminaria tiek as tiek pardavvejas isipareigojo iki 12d sudaryti pirkimo sutarti pas notara,taciau pardaveja tik 12d gaus teismo leidima buta parduoti,tada tik pas notara ir ten kazkiek dienu reiks laukt kol is registro isims pazymas ,ka man daryti galiu gal reikalauti baudos ,kaip numatyta sutarty ?avanso davem 20 000.
Atsakyti
Gal galite kas nors pasakyti kiek laiko galioja teismo leidimas ir ar yra koks nors zyminis mokestis?
Atsakyti
QUOTE(robdov @ 2011 09 12, 18:09)
Gal galite kas nors pasakyti kiek laiko galioja teismo leidimas ir ar yra koks nors zyminis mokestis?

nieko nekainuoja ,bet galioja manau ta laika kol pasirasai sutarty ,juk preliminarios sutarties teismui irgi reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 09 12, 20:06)
nieko nekainuoja ,bet galioja manau ta laika kol pasirasai sutarty ,juk preliminarios sutarties teismui irgi reikia  g.gif

Dekui uz atsakyma. Del galiojimo laiko paklausiau todel, kad planuoju susikeisti butais su tevais ir tai iforminti oficialiai. Planuoju tai padaryti pavasari, tai dabar bandau susizinoti viska apie tai. Idomu, kur galeciau gauti info apie ta teismo leidima daugiau, teisme man tokia informacija suteiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(robdov @ 2011 09 12, 20:28)
Dekui uz atsakyma. Del galiojimo laiko paklausiau todel, kad planuoju susikeisti butais su tevais ir tai iforminti oficialiai. Planuoju tai padaryti pavasari, tai dabar bandau susizinoti viska apie tai. Idomu, kur galeciau gauti info apie ta teismo leidima daugiau, teisme man tokia informacija suteiktu? g.gif

Teismo Priimamasis
277 99 46 ,suteiks visa info
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 08 28, 00:42)
Galite perregistruotis tik reikia jų sutikimo ty tėvu O kodel jus namą nepriduodat
Papildyta:

Jei namas jO tai jūsų sutikimo nereikia.

Per arti elektros stulpo pastatytas namas tai dabarnezinau puse metu derames ka daryt ir niekaip nesuderam taip ir velkas doh.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 09 06, 15:43)
Sveikos,mes siandien suzinojom,kad musu prasymas atmestas doh.gif praktiskai netiko nei vienas musu pristatytas dokumentas,rasem,kad gyvensim tevo bute kol isigysim savaji,beje ten visi esam prisisregistrave,turejom tevo rastiska sutikima,pajamu lapas netiko,nes vyras isejes tevystes atostogu,o as pajamu negaunu,vienu zodziu,nezinau nei ka daryti dabar,avansa is pirkejos jau paimem ir jei neparduodam jei buto,tai kaip ir turetumem grazinti dviguba suma doh.gif Norejau paklausti,gal kas zino,jei pasirasytumem su kuom nors avansinio mokejimo sutarti ir is naujo kreiptumemes i teisma isduotu mums ta leidima?

Pagaliau jau turiu ilgai laukta leidima bigsmile.gif Pasirodo kaip visur taip ir cia uz dyka nelabai ka gausi doh.gif
Atsakyti
Sveikos, parduodam viena is turimu dvieju butu (abu neikeisti), turim vaiku. Preliminari pardavimo sutartis jau pasirasyta, o notare pareikalavo teismo leidimo parduoti esant nepilnameciams.. gal kuri esat su tuo susidurus,kiek laiko reikia tai pazymai gauti? laikas jau labai spaudzia, pasiskambint nebera kur, nes jau savaitgalis kaip ir.. neramu ar spesim..
Atsakyti
Sveiki, ar duotu teismas leidima, jei prasyme parasytume jog laikinai iki naujo buto isigijimo gyvensime pas tevus savo su vaikais, o buta parduodame nes turime skolu? jau turim sutikima ir esam deklarave tevu bute save smile.gif tiesiog nesam rade tinkamo varianto kol kas smile.gif
Atsakyti