Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

QUOTE(Daivija @ 2011 08 12, 10:35)
As galvoju pardavineti buta. Tame bute priregistruoti esame as ir vaikas. Jau du metai, kaip faktine musu vieta yra kita (name). Ar dabar galiu su vaiku prisiregistruoti name ir pardavineti buta, ar butinas teismo leidimas  g.gif
Aciu  4u.gif

Namas jūsų? Įkeitas bankui? 100 % baigtumas?
Jeigu namas jūsų vardu, jis baigtas ir neįkeistas bankui tai kaip ir viskas ok, kaip ir nereikia (dėl įkeitimo bankui nesu visiškai tikra). Kas be ko registruota turi būtų name.
Atsakyti
QUOTE(kiske @ 2011 08 12, 19:35)
Namas jūsų? Įkeitas bankui? 100 % baigtumas?
Jeigu namas jūsų vardu, jis baigtas ir neįkeistas bankui tai kaip ir viskas ok, kaip ir nereikia (dėl įkeitimo bankui nesu visiškai tikra). Kas be ko registruota turi būtų name.

Namas ikeistas bankui unsure.gif
Atsakyti
Sweikos,

Ar galite padeti 4u.gif

Situaciaj tokia: gyvenam nebaiigtam statyti name jis nepriduotas as su vaikais registruota pas savo tevus bute , vaiku tevas pas savo tevus .Mano tevai sugalvojo parduoti buta ar galiu su vaikais persiregistruoti pas savo vyro tevus prieš parduodant buta?
Nes kitaip suprantu reikes teismu ir t.t.

Ar ymanoma taip padaryti tiesiog persiregistruot y kita vieta su vaikais?ar kils kokiu nors problemu unsure.gif

Aciu
Atsakyti
Sveikutes as cia gal truputi ne ten rasau,bet neradau tinkamos temos temos blush2.gif gal pagelbesit.Zodziu situacija tokia mano tevas sugalvojo parduoti nama.Jisai yra issiskyres,o name deklaruotas tik jisai ir as.Ar gali parduoti nama be mano sutikimo.As jau puse metu kaip ten negyvenu ir turiu vaikuti,bet jisai deklaruotas pas vyra.Ir ar galetu parduoti jai perdeklaruociau vaika pas save (tai yra i ta nama) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2011 08 23, 18:02)
Sweikos,

Ar galite padeti  4u.gif

Situaciaj tokia: gyvenam nebaiigtam statyti name jis nepriduotas as su vaikais registruota pas savo tevus bute , vaiku tevas pas savo tevus .Mano tevai sugalvojo parduoti buta ar galiu su vaikais persiregistruoti pas savo vyro tevus prieš parduodant buta?
Nes kitaip suprantu reikes teismu ir t.t.

Ar ymanoma taip padaryti tiesiog persiregistruot y kita vieta su vaikais?ar kils kokiu nors problemu unsure.gif

Aciu

Galite perregistruotis tik reikia jų sutikimo ty tėvu O kodel jus namą nepriduodat
Papildyta:
QUOTE(Rukstite @ 2011 08 27, 21:13)
Sveikutes as cia gal truputi ne ten rasau,bet neradau tinkamos temos temos blush2.gif gal pagelbesit.Zodziu situacija tokia mano tevas sugalvojo parduoti nama.Jisai yra issiskyres,o name deklaruotas tik jisai ir as.Ar gali parduoti nama be mano sutikimo.As jau puse metu kaip ten negyvenu ir turiu vaikuti,bet jisai deklaruotas pas vyra.Ir ar galetu parduoti jai perdeklaruociau vaika pas save (tai yra i ta nama) verysad.gif

Jei namas jO tai jūsų sutikimo nereikia.
Atsakyti
Sveiki.

Patarkit kur gaut info. o gal kas patars is cia mirksiukas.gif

Noriu parduot buta,pirktas pries 5 metus, no mes ten neregistravomes. Turem 6 metu sunu.
AR bus sunkumu su pardavimu g.gif

ACIU.
Atsakyti
O pas mane nestandartine situacija. Du metus su sunum gyvenam man nepriklausomam name. abu esam prisiregistrave jame. Turiu buta (dvejus metus negyvenom jame), kuri nusprendziau parduoti. Notaras pareikalavo teismo leidimo. Teismo leidimo negavau, o gavau nutarti, kurioje isaiskinta, kad teismo leidimas nereikalingas, nes faktine vieta kita doh.gif Tai, kazin, ar notarui tiks ta nutartis unsure.gif
Atsakyti
LAba diena gal kas pagelbesite smile.gif siuo metu gyvename tevu bute ,visa seima cia registruota iskaitant du nepilnamecius vaikus,perkames busta per banka su paskola ji reikia ikeisti,reikes teismo leidimo ? vaikai registruoti pas tevus ...
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2011 09 01, 15:31)
LAba diena gal kas pagelbesite smile.gif siuo metu gyvename tevu bute ,visa seima cia registruota iskaitant du nepilnamecius vaikus,perkames busta per banka su paskola ji reikia ikeisti,reikes teismo leidimo ? vaikai registruoti pas tevus ...

Taip, reikes, nes cia pirmasis jusu nuosavas seimos bustas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2011 09 02, 15:27)
Taip, reikes, nes cia pirmasis jusu nuosavas seimos bustas bus mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mes siandien suzinojom,kad musu prasymas atmestas doh.gif praktiskai netiko nei vienas musu pristatytas dokumentas,rasem,kad gyvensim tevo bute kol isigysim savaji,beje ten visi esam prisisregistrave,turejom tevo rastiska sutikima,pajamu lapas netiko,nes vyras isejes tevystes atostogu,o as pajamu negaunu,vienu zodziu,nezinau nei ka daryti dabar,avansa is pirkejos jau paimem ir jei neparduodam jei buto,tai kaip ir turetumem grazinti dviguba suma doh.gif Norejau paklausti,gal kas zino,jei pasirasytumem su kuom nors avansinio mokejimo sutarti ir is naujo kreiptumemes i teisma isduotu mums ta leidima?
Atsakyti
QUOTE(a.m.a.n.d.a @ 2011 09 06, 16:43)
Sveikos,mes siandien suzinojom,kad musu prasymas atmestas doh.gif praktiskai netiko nei vienas musu pristatytas dokumentas,rasem,kad gyvensim tevo bute kol isigysim savaji,beje ten visi esam prisisregistrave,turejom tevo rastiska sutikima,pajamu lapas netiko,nes vyras isejes tevystes atostogu,o as pajamu negaunu,vienu zodziu,nezinau nei ka daryti dabar,avansa is pirkejos jau paimem ir jei neparduodam jei buto,tai kaip ir turetumem grazinti dviguba suma doh.gif Norejau paklausti,gal kas zino,jei pasirasytumem su kuom nors avansinio mokejimo sutarti ir is naujo kreiptumemes i teisma isduotu mums ta leidima?

as irgi motinystes atostgose.... man reikes teismo leidimo ikeist busta bankui ,paskola gavom ...ka neduos leidimo ???? MB dirbantis... g.gif baisu ....isgasdinot labai....
o tai jus pasirasety preliminaria sutarty su pirkejais ? manau cia daugiau bus draugiskumo ir zmoniskumo klausimas ... g.gif
Atsakyti