Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

QUOTE(vijoleta20 @ 2011 02 16, 14:13)
sveiki visi. reikaling askubi info:

esame susuituoke, turime du vaikucius, turime nusipirke sodyba, kuria norime parduoti. patys gyvename kitame name, taciau jo dokumentai nera sutvarkyti ant musu nuosavybes, tam reikalinga ilga procesija. gal zinote ar yra sansu parduoti mums ta sodyba???? advokatai, notarai su jais gal kazka sudarant sutartis ar kazka?? g.gif  aciu labai 4u.gif

Ta pati procedura, sutikimas tu zmoniu, kuriu name gyvenat, seimos sudeties pazyma, deklaruotos gyvenamos vietos, vaiku teisiu apsaugos tarnybos pazyma, nepakenktu ir pajamos, per google susiraskit prasymo forma isduoti teismo leidima, namu dokumentai is Registru centro, santuokos, vaiku gimimo liudijimai, asmens dokumentu kopijos ir i teisma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuska71 @ 2011 02 16, 17:13)
Ta pati procedura, sutikimas tu zmoniu,  kuriu name gyvenat, seimos sudeties pazyma, deklaruotos gyvenamos vietos, vaiku teisiu apsaugos tarnybos pazyma, nepakenktu ir pajamos, per google susiraskit prasymo forma isduoti teismo leidima,  namu dokumentai is Registru centro, santuokos, vaiku gimimo liudijimai, asmens dokumentu kopijos ir i teisma  4u.gif

aciu lb lb 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

matau patyres vilkas atsakineja biggrin.gif o gal zinote kiek kainuoja ta teismo procedura? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2011 02 16, 17:47)
aciu lb lb  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

matau patyres vilkas atsakineja  biggrin.gif  o gal zinote kiek kainuoja ta teismo procedura?  4u.gif

Pati procedura nieko nekainuoja mirksiukas.gif Kainuoja tik visokios pazymos, pvz is Registro centro, jei reikes, notaro paslaugos sudarant "uzufrukta" doh.gif
Atsakyti
turiu zemes sklypa savo vardu, pasistateme nama uz savo lesas, jam irengti ir uzbaigti imame paskola is banko ir reikia teismo leidimo ikeisti nebaigta statyti nama, jokio turto, kuriame butu gyventi galima savo vardu neturime, gyvenamoji ir registracijos vieta mano seimynos yra pas mano tevus, ar reikia i teisma nesti mano tevu sutikima ir jei reikia ar butinai jis turi buti patvirtintas notaro, kad mes pas juos gyvename ar ir taip aisku is gyvenamosios vietos deklaracijos ir is vaiku teisiu pazymos, kurioje parasyta, kad gyvename pas tevus unsure.gif Visos sitos biurokratijos mane jau uzkniso juodai doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kiek mazdaug uztrunka teismo procesas?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 03 01, 00:39)
Aciu  4u.gif

jei neklystu per 5 darbo dienas turi priimti sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2011 03 01, 00:39)
Aciu  4u.gif

bet priestai patvirtina dokumentus budintis teisejas. Sekancia diena paskiria teiseja kuris nagrines jusu dokumentus, o tada teisejas po 5 dienu skiria atsakyma
tai realiai 7-8 dienas uzgaista 4u.gif
Atsakyti
Tikiuosi ,kad kas nors gales ir man padeti.
Noreciau suzinoti ar reiks teismo leidimo parduoti buta.Nepilnameciai vaikai tame bute neregistruoti.Siuo metu mes su vaikais gyvename uzsienyje.Turime savo nuosava busta.
Jeigu visdelto reiktu kreiptis i teisma,kokius dokumentus reiktu pristatyti.
Atsakyti
QUOTE(solia @ 2011 03 11, 22:05)
Tikiuosi ,kad kas nors gales ir man padeti.
Noreciau suzinoti ar reiks teismo leidimo parduoti buta.Nepilnameciai vaikai tame bute neregistruoti.Siuo metu mes su vaikais gyvename uzsienyje.Turime savo nuosava  busta.
Jeigu visdelto reiktu kreiptis i teisma,kokius dokumentus reiktu pristatyti.

Jei turite dar viena nuosava busta be to kuri parduodate ir esate jame registruoti, tada teismo leidimas nereikalingas 4u.gif
Atsakyti
Dekui asaraa.Ir as taip manyciau.Tik va dabar rupestis kokius dokumentus reiktu pristatyti notarui kad mes tikrai uzsienyje turime savo nekilnojamaji turta.Nenoreciau vezti visos ''namu knygos'' g.gif Kazi koks ir is kur turi buti tas vienintelis dokumentas irodantis nuosavybe?
Atsakyti
QUOTE(solia @ 2011 03 12, 16:01)
Dekui asaraa.Ir as taip manyciau.Tik va dabar rupestis kokius dokumentus reiktu pristatyti notarui kad mes tikrai uzsienyje turime savo nekilnojamaji turta.Nenoreciau vezti visos ''namu knygos'' g.gif Kazi koks ir is kur turi buti tas vienintelis dokumentas irodantis nuosavybe?

cia manau reiktu registru centro pazyma ir pirkimo sutarties, bet gal bus kas dar pasisakys del to 4u.gif Bet del savo ramumo as visada pasiimu visus popierius, o paskiau vietoj atsirenka mirksiukas.gif
Pabandyk i Lt pasiskambinti kuriam nors Notarui, ir bus viskas zymiai paprasciau.
Atsakyti
Noreciau paklausti , gal kas susidurete, ar zinote?
Tarkim, as parduodu buta ir uz tuos pinigus perku.Pristatau reikalingus dokumentus, preliminaria sutarti ir kt. Gaunu teismo leidima parduoti buta, o kaip tik tada atsiranda geresnis pasiulymas ir nusprendziu pirkti kita buta. Ar man reikia naujo teismo leidimo g.gif
Atsakyti