Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

QUOTE(Rimvyda @ 2008 09 18, 08:08)
Jei tai bus antras Jūsų šeimos turtas tuomet nereikia...

Ačiū už atsakymą thumbup.gif nukrenta dalis rūpesčių su tais teismais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2008 09 18, 08:56)
Ačiū už atsakymą  thumbup.gif nukrenta dalis rūpesčių su tais teismais  biggrin.gif

Jūs dar vistiek pasiskambinkite notarui kur forminsite sandėrį, kad poto nebūtų staigmenos doh.gif bet turėtų nereikėti... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi mes perkam butą ne per agentūrą, tai tame popierizme padeda tokias paslaugas atliekanti moteris. Ji taip pat sakė, kad teismo leidimo nereikia, bet aš pasitikslinau čia - SM ax.gif Dėl visa ko pasiskambinsiu notarui smile.gif
Atsakyti
Na gi pasiskambinau vienam notarui, kitam, ir visgi reikia teismo leidimo, jei yra įkeičiami abu butai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2008 09 18, 09:32)
Na gi pasiskambinau vienam notarui, kitam, ir visgi reikia teismo leidimo, jei yra įkeičiami abu butai  unsure.gif

Tai aš ir rašiau jei, kad reikia jei:

Teismo leidimas reikalingas jei įkeičiate ar parduodate butą, kuriame gyvenote su savo šeima arba gyvensite

Šio teismo leidimo esmė ta, kad teismui Jūs įrodytumėte kodėl įkeičiate ir, kad Jūsų vaikai neliktų poto gatvėje biggrin.gif
Iš Jūsų ankstesnio posto aš taip supratau, kad perkate antrą butą ir jį norite įkeisti, bet turite dar kitą, kurio neparduodate ir ten esate visi registruoti g.gif
Atsakyti
Sveiki,
norėjau paklausti jūsų visų patarimo, esant tokiai situacijai:
Aš ir mano vaikas gyvename ir esame registruoti mano mamos bute. Ar mano mamai norint parduoti butą atsirasti keblumų dėl to, jog jame registruotas mano vaikas? Ar tokiu atveju irgi reikalingas teismo leidimas? Ir jei taip, tai juo kažkaip turiu pasirūpinti aš pati?
Atsakyti
QUOTE(sigita79 @ 2008 10 14, 10:19)
Sveiki,
norėjau paklausti jūsų visų patarimo, esant tokiai situacijai:
Aš ir mano vaikas gyvename ir esame registruoti mano mamos bute. Ar mano mamai norint parduoti butą atsirasti keblumų dėl to, jog jame registruotas mano vaikas? Ar tokiu atveju irgi reikalingas teismo leidimas? Ir jei taip, tai juo kažkaip turiu pasirūpinti aš pati?

Taip tikrai reikės jei savo vardu daugiau neturite jokio nekilnojamojo turto kur galėtumėte prisiregistruoti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 10 14, 10:47)
Taip tikrai reikės jei savo vardu daugiau neturite jokio nekilnojamojo turto kur galėtumėte prisiregistruoti... 4u.gif

Ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mums teismas liepė pristatyti tik prašymą, pasus, vaiko gimimo liudijimą, santuokos liudijimą, kredito sutartį (buvusio buto), nekilnojamo turto pirkimo - pardavimo sutartį (buvusio buto) ir tėvų sutikimą, kad gyvensim laikinai pas juos. Kopijų patvirtinti notariškai nereikėjo.

p.s. čia Vilniaus m. 1 apylinkės teismas.

Leidimą išdavė per 2 dienas thumbup.gif

Atsakyti
Laba diena,

gal galetumet siam reikalui rekomenduoti advokata? Nes tas kuriam paskambinau praso 350...
Atsakyti
Kiek laiko galioja teismo leidimas parduoti butą/namą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andos: 06 lapkričio 2008 - 16:38
Temoje neradau musu situacijos, bet manau men ne vieninteliai....
Zodziu statom nama, kuris praktiskai baigtas smile.gif- liko padaryti gipsines lubas, keleta pertvaru, pasistatyti kieto kuro katila ar zidini (apsildymui), vonia/duzo kabina, padazyti/ patapetuoti, baldai ir galima gyvent. Zinoma, baigesi pinigeliai.... Atsirado buto (1kambario 29m2) pirkejas. Norim parduoti ir greitai pasibaigti ta nama. Tik va , turim vaika- reikia teismo leidimo parduoti buta, nes jis vienintelis. NAmas nepriduotas ir dar net neregistruotas. Zinoma, turim visus statybos leidimus ir pns. Vanduo is sulinio , kanalizacija yra, elektra. Finansiniu isipareigojimu , aciu Dievui, neturim.
Tai vat mastau ,kad teismas neduos leidimo parduoti buta, nes namas dar nepriduotas g.gif . Tokiu atveju teismas mus pasmerktu cool.gif kuri laika ankštam gyvenimui (neatitinkanciom higieniniu normu) , juo labiau dar vieno leliaus laukiam.
Kiek zinau, vienam zmogui turi buti min 14m2.
Gal paprasciau bus nurodyti galimybe gyventi pas tevus sodyboje.. g.gif , bet gali uztrukti tie popereliai- dar pirkejas pabegs doh.gif
Gal prisegti perspejanti laapa, kad neigiamo atsakymo atveju paduosime i teisma biggrin.gif del trukdymo gerinti netinkamas gyvenimo salygas lotuliukas.gif ir rimtu veidu reikalausim zalos atlyginimo. Kaip pagalvoji, popieriai butu minimalus - tik prasymas, buto dokumentai ir motyvuotas perspejantis rastas thumbup.gif .
Nezinau kaip cia geriau prasisukt, o rytoj jau reikia kazka daryt
Gal yra tikimybe , kad teismas atsizvelgia ir , tarkim, skirs kazkoki laikotarpi ar kazka...
Gal kas bandet motyvuotai prasisukt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medasta: 09 lapkričio 2008 - 22:46