Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

sakykit, mielosios, o kas cia per pazyma is gyventoju registro?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2008 07 08, 13:13)
sakykit, mielosios, o kas cia per pazyma is gyventoju registro?
g.gif

Čia pažyma apie šeiminę sudėtį iš gyventojų registro

O ką jei dar kelis vaikus kur po lova slepiate ir realiai prašot leidimo tik jaunėliui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linksmute @ 2006 08 02, 10:58)
PADEKIT susigaudyti  g.gif ! Norime parduoti buta Vilniuje, jau turim pirkeja, bet paaiskejo kad reikia teismo leidimo jo pardavimui nes turime vaika.

Kaip ta teismo leidima gauti, kaip surasyti prasyma, kokiu dokumentu reikia, kiek uztrunka?

Gal jau daret ta, pasidalinkit patirtim! Aciu

Nueik į policiją,ir jo paprašyk.Jei neduos,kreipkis į advokatą. mirksiukas.gif Man leido parduoti butą advokatas,daugiau niekas. cool.gif unsure.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 07 08, 10:18)
Čia pažyma apie šeiminę sudėtį iš gyventojų registro

O ką jei dar kelis vaikus kur po lova slepiate ir realiai prašot leidimo tik jaunėliui lotuliukas.gif

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, supratau, dekui. biggrin.gif As maniau, kad utenka is Seniunijos gauti ta pazyma, bet registru centras, aisku, rimciau 4u.gif , aciu labai uz paaaiskinima drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2008 07 09, 10:03)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, supratau, dekui.  biggrin.gif  As maniau, kad utenka is Seniunijos gauti ta pazyma, bet registru centras, aisku, rimciau  4u.gif , aciu labai uz paaaiskinima  drinks_cheers.gif

Kiek žinau ir seniūnija kažką panašaus išduoda, bet mes užsisakėm internetu labai jau neturėjom laiko važinėti...
Atsakyti
Sveikutes,
as irgi turiu klausimeli. O kiek galioja ta teismo isvada? ar yra kazkoks terminas per kuri, gavus teismo leidima parduoti busta, privaloma tai padaryti?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
Rimvyda, norjau paklausti, o kaip internetu jus ta pazyma api seimos sudeti uzsisakete? Buvau ilindusi i ju tinklapi, bet nieko panasaus neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2008 07 17, 21:01)
Sveikutes,
as irgi turiu klausimeli. O kiek galioja ta teismo isvada? ar yra kazkoks terminas per kuri, gavus teismo leidima parduoti busta, privaloma tai padaryti?

Na konkretaus termino kaip ir nėra, bet jei pasikeis sąlygos, tarkim nuspręsit pirkti kitą būstą, nei nurodėt prašyme, ar notarui kils kitų abejonių, kad vaikas gali likti be gyv. vietos, tai manyčiau, ta pati nutartis jau gali ir nebetikti...
Atsakyti
QUOTE(Agnuze1 @ 2008 07 17, 20:01)
Sveikutes,
Papildyta:
Rimvyda, norjau paklausti, o kaip internetu jus ta pazyma api seimos sudeti uzsisakete? Buvau ilindusi i ju tinklapi, bet nieko panasaus neradau blush2.gif

Miesto savivaldybes tinklapyje kur yra elektronines viesosios paslaugos galima rasti g.gif Ten iskarto galima jungtis per savo banka ir apmoketi,o jau poto per kelias dienas atkeliauja pazyma biggrin.gif
Atsakyti
Si vakar perskaiciau Jusu "pagalbos sauksma" internete, gal jau jau gavote kokios naudingos informacijos ir gal galetumet pasidalinti su mumis? Butu labai faina, nes irgi laikas spaudzia is visu pusiu....
mano asmeninis adresas juramasiulis@yahoo.com

QUOTE(Silvukas999 @ 2008 01 02, 18:25)
labukas mergaitės  :ax:  ir man labai labai reikėtų to prašymo teismui ir gal kas galite surašyti kokių dar dokumentų reikia jei mes įkeisti norime butą ir statytis namą, nes pas mus teismo raštinėj infomacijos negausi  :verysad: labai prašau  :4u:
Papildyta:
ups  :geda2: pamiršau el.paštą nurodyti  :ax:   silvuks999@mail.lt (labai lauksiu, nes laikas spaudžia)

Atsakyti
QUOTE(Kenziux @ 2008 07 22, 23:40)
Si vakar perskaiciau Jusu "pagalbos sauksma" internete, gal jau jau gavote kokios naudingos informacijos ir gal galetumet pasidalinti su mumis? Butu labai faina, nes irgi laikas spaudzia is visu pusiu....
mano asmeninis adresas juramasiulis@yahoo.com

Sveiki. Mes dabar irgi ta pati darome. Kareujam su biurokratais smile.gif pirma prasyma atmete, papildem dokumentus atsakymas lyg ir teigiamas, tik va teiseja klaida padare tai laukiam pataisymu. Zadejo siandien ais ryto, o kai paskambinom, tai tik po pieu dabar jau zada. Vienu zodziu nera zodziu, o laikas tai bega.

Prasyma galima rasti cia: http://www.infolex.l...t...id=1&id=222

O dokumentu tai reikia visu kokiu tik turite:

pasai, gimimo liudijimai, santokos liudijimas, kredito sutartis, norimo ikeisti buto nuosavibes dokumentai, pazymos is darbo apie gaunama atlyginima, pasyma kur vaikas priregistruotas, sklypo ant kurio ruosiates statyti nama pirkimo-pardavimo sutartis, nuosavybes teisiu dokumentai, statybos leidimai ir t. t. (mes neturime dar statybos leidimo tai pridavem tokius dokumentus: rangos sutarti, projekto uzsakymo sutarti ir avanso ismokejimo rangos firmai pazyma.

Tikiuosi mano info pades.
Sekmes
Atsakyti
Sveikutės,

reikia konsultacijos. ax.gif Ar reikia gauti teismo leidimą, jei yra įkeičiamas perkamas butas ir butas, kuris yra mano nuosavybė. Savo buto parduoti nesiruošiu. Jame deklaruota visų šeimos narių gyv. vieta.
Atsakyti
QUOTE(Aurike @ 2008 09 17, 22:54)
Sveikutės,

reikia konsultacijos.  ax.gif  Ar reikia gauti teismo leidimą, jei yra įkeičiamas perkamas butas ir butas, kuris yra mano nuosavybė. Savo buto parduoti nesiruošiu. Jame deklaruota visų šeimos narių gyv. vieta.

Teismo leidimas reikalingas jei įkeičiate ar parduodate butą, kuriame gyvenote su savo šeima arba gyvensite... Jei tai bus antras Jūsų šeimos turtas tuomet nereikia...
Atsakyti