Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pardavimas, kai yra nepilnamečių vaikų

QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 22, 17:26)
Taiva, kad kopijos nepatvirtintos, bet ta kuri priiminėjo sakė viskas čiki, tai dabar klaustukas praeis ar ne  g.gif Kažkaip atseit ta priėmėja sako visi dokumentėliai kaip ledas  biggrin.gif , tai aš labai viliuosi, o gal visgi pasiseks  g.gif

na ir ten žmonės klysta, gal nepastebėjo,o tai gal originalus dokumentų pateikėt kartu? g.gif Nes kitaip tai teoriškai turėtų atmesti.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazooji @ 2008 05 22, 17:33)
na ir ten žmonės klysta, gal nepastebėjo,o tai gal originalus dokumentų pateikėt kartu? g.gif  Nes kitaip tai teoriškai turėtų atmesti....  4u.gif

Niu aš jai rodžiau ir originalus, bet ji nedėjo jokių patvirtinimų g.gif
Atsakyti
Kreipiuosi ir aš pagalbos ax.gif Parduodu butą pirktą iš paskolos. Turiu du vaikus. Kokių dokumentų reikia teismui, kad tą butą galėčiau parduot ? Būkit geros padėkit blush2.gif Mano emeilas ciaegle@yahoo.com
Iš anksto ačiu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 22, 18:58)
Niu aš jai rodžiau ir originalus, bet ji nedėjo jokių patvirtinimų g.gif

na tikėkimes viskas bus ok, gal tame teisme kitokia tvarka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 05 22, 20:10)
Kreipiuosi ir aš pagalbos  ax.gif  Parduodu butą pirktą iš paskolos. Turiu du vaikus. Kokių dokumentų reikia teismui, kad tą butą galėčiau parduot ? Būkit geros padėkit  blush2.gif  Mano emeilas  ciaegle@yahoo.com
Iš anksto ačiu  notworthy.gif

Na aš tai perskaičiau visą šią temą ir visai sėkmingai viską surinkau,o kai nunešiau priėmėja net nustebo, kad taip iš pirmo karto viską atnešėm ko reikia mirksiukas.gif
O dokumentai Jūsų atveju:
Prašymas
Pasų kopijos
Santuokos liudijimas
Vaikų gimimo liudijimai
Banko raštas, kad leidžia Jums parduoti butą
Buto nuosavybės dokumentas ir dar registro duomenų išrašas
Įrodymas kur gyvensite pardavę, tai ar naujo buto pirkimo sutartis arba nuomos sutartis arba tėvų sutikimas, kad priima Jus gyventi. Aišku tokiu atvejų ir tėvų pasų kopijos, bei savo būsto nuosavybės dokumentas. Na, kad įrodytų, kad ten jų nuosavybė į kurią priima Jus.

Mūsų atveju mes parduodame pirktą su paskola, bet perkame kitą irgi su paskola. Tai mums dar reikėjo naujos kredito sutarties ir darbo užmokesčių išrašo....

Taiva tikiuos padėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 23, 08:21)
Na aš tai perskaičiau visą šią temą ir visai sėkmingai viską surinkau,o kai nunešiau priėmėja net nustebo, kad taip iš pirmo karto viską atnešėm ko reikia mirksiukas.gif
O dokumentai Jūsų atveju:
Prašymas
Pasų kopijos
Santuokos liudijimas
Vaikų gimimo liudijimai
Banko raštas, kad leidžia Jums parduoti butą
Buto nuosavybės dokumentas ir dar registro duomenų išrašas
Įrodymas kur gyvensite pardavę, tai ar naujo buto pirkimo sutartis arba nuomos sutartis arba tėvų sutikimas, kad priima Jus gyventi. Aišku tokiu atvejų ir tėvų pasų kopijos, bei savo būsto nuosavybės dokumentas. Na, kad įrodytų, kad ten jų nuosavybė į kurią priima Jus.

Mūsų atveju mes parduodame pirktą su paskola, bet perkame kitą irgi su paskola. Tai mums dar reikėjo naujos kredito sutarties ir darbo užmokesčių išrašo....

Taiva tikiuos padėjau wub.gif

ačiu labai labai thumbup.gif Na nebus sunku susirinkt viską, tik idomu ar tiks preliminari sutartis su mūsų planuojamo pirkt būsto pardavėju g.gif
Ir kažin ar tą prašymo pavyzdį duos teisme ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 23 gegužės 2008 - 16:34
QUOTE(antrakartmamyte @ 2008 05 23, 17:33)
ačiu labai labai  thumbup.gif  Na nebus sunku susirinkt viską, tik idomu ar tiks preliminari sutartis su mūsų planuojamo pirkt būsto pardavėju  g.gif
Ir kažin ar tą prašymo pavyzdį duos teisme ?

Pavyzdys yra kazkoks nors as naudojausi sioje temoje pateiktu 4u.gif O preliminaria ir mes neseme, nes naujas namas dar nepriduotas. Tai dabar laukiam ats. bus antradieni parasysiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 05 23, 18:51)
Pavyzdys yra kazkoks nors as naudojausi sioje temoje pateiktu 4u.gif  O preliminaria ir mes neseme, nes naujas namas dar nepriduotas. Tai dabar laukiam ats. bus antradieni parasysiu kaip sekesi 4u.gif

hmm, bet atlyginimu aš negaunu, kokius ten išrašus pateiksiu g.gif . Paskolą ima mano draugas, aš busiu irašyta sutartyje kaip bendrasavininkė tik ax.gif
Atsakyti
[QUOTE]quote=antrakartmamyte,2008 05 27, 19:25]
hmm, bet atlyginimu aš negaunu, kokius ten išrašus pateiksiu g.gif . Paskolą ima mano draugas, aš busiu irašyta sutartyje kaip bendrasavininkė tik ax.gif
[/quote][/QUOTE]
Tai jei negaunat, tai negaunat 4u.gif
Na, o mes siandien jau pasiemem teigiama teismo leidima thumbup.gif Visgi nereikejo jokiu patvirtintu notariskai dokumentu pakako kopiju thumbup.gif O gal mums tik pasiseke g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 27 gegužės 2008 - 21:16
Man taip pat nereikėjo notariškai tvirtintų kopijų, originalų niekam nerodžiau, prisegiau tik kopijas.
Atsakyti
sveikos, norejau paklaust 4u.gif
vyras jau seniai issiskyres turtus pasidalines turi vaika toje santuokoje. dabar jau sukures kita seima joje vaiku neturi. nori parduoti nama sodu bendrijoj , jei tas turi esmes. vaikas gyvena su mama. ar del vaiko kazkokiu leidimu reikia? tai ne paskutinis namas kuri turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kepuryte: 26 birželio 2008 - 21:51
QUOTE(kepuryte @ 2008 06 26, 22:47)
sveikos, norejau paklaust  4u.gif
vyras jau seniai issiskyres turtus pasidalines turi vaika toje santuokoje. dabar jau sukures kita seima joje vaiku neturi. nori parduoti nama sodu bendrijoj , jei tas turi esmes. vaikas gyvena su mama. ar del vaiko kazkokiu leidimu reikia? tai ne paskutinis namas kuri turi.

siūlyčiau nueiti pas notarą, nes vienas pasakys, kad nereikia, nes turi ir daugiau nekilnojamo turto,o kitam reikės doh.gif čia jau ant kokio papulsit...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 27 birželio 2008 - 07:34