Naujas J.CREW sijonukas.
Dydis - Tall XS. Tiks xs-s d.
Kaina - 25 eu
ismatavimai:
ilgis -48 cm
juosmuo ramybes bus. 35 cm, kadangi guma , tai tempiasi iki 40 cm
klubai - 49 cm
realios foto: https://www.vinted.l...nassu-kisenemis
Dydis - Tall XS. Tiks xs-s d.
Kaina - 25 eu
ismatavimai:
ilgis -48 cm
juosmuo ramybes bus. 35 cm, kadangi guma , tai tempiasi iki 40 cm
klubai - 49 cm
realios foto: https://www.vinted.l...nassu-kisenemis
Nauja vasarinė J.CREW suknelė. 16dydis, juoda. 15 eur. Į až. G8385_BL7568_m.jpeg 41,69KB 0 Parsiųsta kartų
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 24, 13:48)
<p>Pirkčiau 14 regular (gal tiktų ir 12) tamsiai žalią cocooną (forest spalvos) už protingą kainą </p>
<p>Gal ir kita spalva tiktų, tik ne rožinė ar violetinė.</p>
<p>Gal ir kita spalva tiktų, tik ne rožinė ar violetinė.</p>
O jums protinga kaina kokia?
$65?
As pvz norima spalva pirkau uz $130, tai jo protinga kaina jau butu mazdaug 160
As pirkau butent forest, tik dydi kita, labai tikiuosi, kad tiks, nes is tokia kaina juk niekas nepirks 😁
O jums protinga kaina kokia?
$65?
As pirkau butent forest, tik dydi kita, labai tikiuosi, kad tiks, nes is tokia kaina juk niekas nepirks 😁
Aga 65
Aš pirkau kitos spalvos už 65, tai nematau nieko blogo ieškoti keistis ar pirkti už tokią pat kainą jei nerasiu, pasitrumpinsiu rankoves ir nešiosiu
Perleidziu 12R dydzio cocona plum spalvytes 85
Arba keiciu i flamingo spalva 12/14 dydzio
Arba keiciu i flamingo spalva 12/14 dydzio
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 24, 14:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LOCKETS" data-cid="72012669" data-time="1519471682"><div><p>O jums protinga kaina kokia?
$65?
As pirkau butent forest, tik dydi kita, labai tikiuosi, kad tiks, nes is tokia kaina juk niekas nepirks 😁</p></div></blockquote><p>Aga 65 </p><p>Aš pirkau kitos spalvos už 65, tai nematau nieko blogo ieškoti keistis ar pirkti už tokią pat kainą jei nerasiu, pasitrumpinsiu rankoves ir nešiosiu </p>
$65?
As pirkau butent forest, tik dydi kita, labai tikiuosi, kad tiks, nes is tokia kaina juk niekas nepirks 😁</p></div></blockquote><p>Aga 65 </p><p>Aš pirkau kitos spalvos už 65, tai nematau nieko blogo ieškoti keistis ar pirkti už tokią pat kainą jei nerasiu, pasitrumpinsiu rankoves ir nešiosiu </p>
Zinoma nieko blogo 😉
Parasiau tik todel, kad buna pirkta skirtingom kainom.
Po to kai as nusipirkau uz 130, buvo truputi sumazine kaina vel, tai gal ir pasiseks jums pasikeisti (y)
QUOTE(Dziugile @ 2018 02 24, 13:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="LOCKETS" data-cid="72012669" data-time="1519471682"><div><p>O jums protinga kaina kokia?
$65?
$65?
Nu kiek pamenu pigiausiai jis buvo po 65, kas isejo su siuntimu mazdaug 86. Tai jeigu norit gaut nauja uz 65 ka as zinau