Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Aimeja @ 2019 06 15, 17:02)

Negaliu atsidžiaugti vasara.  tourist5.gif  vacation1.gif Šiemet ji nuostabi.

šiaip sau, aš pasakyčiau. Jau 15 dienų vasaros, o aš dar ne prie jūros unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 15, 18:30)
šiaip sau, aš pasakyčiau. Jau 15 dienų vasaros, o aš dar ne prie jūros  unsure.gif

Aš trečiadienį išvarau. Į "Auską" wub.gif . Gal nesublogės oras ax.gif . Vasara nuostabi. Šiandien su sūnaus klase dvirkom prie ežero važiavom. Nusvilę grįžom. Nors ir pavėsį buvom pasidarę. Vaikai visą laiką vandeny mirko.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 15, 14:30)
šiaip sau, aš pasakyčiau. Jau 15 dienų vasaros, o aš dar ne prie jūros  unsure.gif

gi ne vasaros kalte, kad jus iki juros dar nenusigavote unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 15, 15:02)

Nereikia panikos.  biggrin.gif Asmeniškai man netrukdo niekas, nes SM man nedaro jokios įtakos gyvenime. Esu nusistačiusi ribą- jei mane pradės nervinti, kad norėsiu kažką blokuoti, pradėsiu ieškoti draugų ar priešų, tiesiog suprasiu, kad laikas iš čia eiti. Man ubuntė tikrai netrukdo rašyti ar nerašyti, nuo jos nepriklauso temų įdomumas ar neįdomumas, neįtakoja ji manęs. O jus įtakoja, kad rašyti ką/apie ką norit negalit?

Man trukdo. Neišeinu, nes čia yra nemažai asmenų, kuriuos su malonumu skaitau ir jei užsimanau su jais diskutuoju.
Kažkiek laiko buvo smagu patrolinti tą trijulę, bet atsibodo. Ten tas pats per tą patį, gali iš anksto nuspėti ką parašys. Ir kadangi jie visiškai neturi kitokio gyvenimo nei virtualus, maža tikimybė kad sumažins tuščius, į niekur vedančius plepalus.

Vasara nuostabi. Saulės tiek daug, kad pabaigus darbą iš karto įsijungia atostogų režimas. Kiekvieną vakarą atostogos, ar begali būti geriau.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 06 15, 20:39)
gi ne vasaros kalte, kad jus iki juros dar nenusigavote  unsure.gif  4u.gif

aš juokauju biggrin.gif kaifuoju, aišku, nuo šilumos, tik trūksta atostogų iki vasaros pilnatvės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 06 15, 10:33)
lai čia lieka SM praleidžiantys atostogas

Vakar plaukiojom ir maudemes Siesarties ezere, siandien - Baltuju Lakaju.
Nu bet ir daug zmoniu. Sunku surastii normalu kranta smeleta prisisvartuoti, MB nenori drumzliname vandenyje, nenori vidury ezero. Nuleidom valti Rudesos poilsiavieteje, ten gamtos apsauga jau kele savaja... su benzininiuu varikliu. Nusistebeejau, kad lyg nuo 21 birrzelio tik galima. Atsake, taip, kad tik no 21... bet jiems aisku galima... Na varriklis negalingas, ka maciau nelabai ka pagaus su tokiu....
Sake pagavo pazeideju...

Na mes su elektriniu, pavyzdiniai.
Tai va galu gale suradom kranta tokioje saloje... toje kur nuo Mindunu apzvalgos boksto matos po kaire. Ten melduose porele mateem ant ciuzinio deginas atplaukus. Pagalvojau apie Monteverte, ji sake megsta salas... jos cia nera, tai ji gal ir buvo. As plaukiojau apie valti, MB deginosi valtyje, tai turejo ir mus pastebet.

Po kurio laiko grizome i poilsiaviete valti supokuot.. nu ten LIETUVISKA DVASIA, jaunimas prisigeres uzleides muzika ant viso ezero, atrodo, kaip trecio pasaulio salis.
Aplink daugiau poilsiautoju, beet kaip ta seimune sake, istatymai tokie baisus, kad niekas i policija neskambins nes policija nieko nepades tik prades tampyti, kas skambino ir uzrodys nusikalteliams.
Prie ruso tokiu nesamoniu nebuvo, atvaziuodavoo milicija ir padarydavo tvarka greitai.

Jei baigiant pozityvia gaida tai prie Moletu Maximos vel prekiauja skania zuvimi, unguriai, ersketai rukyti. Pirkom 2 gabalukus rukyto ersketo, skanumelis ir visai nebrangu, apie 13 eurr kilogramas.

Dabar eisim valgyt braskiu... Kainavo 2.8 kilogramas, mazesnes. Didesne buvo po 4 beet abejoju ar skanesnes

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 15, 11:05)
vartotojo įkelta nuotrauka
sveikinu visus, kurie šiandien kaip ir aš prisivalgė braškių. Pas mus po 4 eur.

Nesuprantu, kur jus tas brangias braskes randat, as brangiausias radau 3.5. Net tingintiems PRIE MAXIMOS po tiek parduoda. Zinoma maximos neskaitau, ten nenormaliai, uz tiek 250g gali tenupirkt.
Papildyta:
Mes siandien 34 km nuzygiavom. Maniau mirsiu, MB aisku gyvesnis. Pasvilom, gerai, kad prisiteplioje buvom. ax.gif
Atsakyti
Ketvirtadienį naujienų portalui alfa.lt LSDDP pirmininkas G.Kirkilas pareiškė, kad klausimas dėl R.Masiulio likimo ministro poste yra beveik išspręstas, nesvarbu, kuri partija pretenduos į Susisiekimo ministeriją.

Tai buvo aišku. Rokas Masiulis yra baisiausias bebrų košmaras. Pajudinęs ir išjudinęs nusistovėjusias kenkėjiškas struktūras R.Masiulis užsitraukė nemalonę. Labai keistai atrodo Kirkilo lyderystė. Permuša net Karbauskį. Skvernelis tai anot Kirkilo galėsiąs premjerauti, nors ir nepriklauso partijai. Kirkilas jam leis.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 15, 16:02)
Net savo normalaus gerbūvio neturi.

Prasom smulkiau, kas tai? Manau, tai subjektyvus dalykas, nes maciau, kaip vienas multimilijonierius skundesi, kad jam su gerbuviu irgi prastai, neturri iki siol nuosavos salos, jachta ttik 10 milijonu... Zmogus pergyvena...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 15, 21:26)

Mes siandien 34 km nuzygiavom.

blink.gif tai bent. Aš nevengiu pėškomobiliu, bet šitiek rimtai jau blink.gif Kokiose čia apylinkėse mynėt?

braškių kainos skiriasi tikrai. Čia Kauno senamiesčio turgus toks, snobų pilna, turgaus kainos didžiausios. Trešnės-7 Eur blink.gif kai "IKI" tokias pat perku po ~4.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 06 15, 21:27)
Ketvirtadienį naujienų portalui alfa.lt LSDDP pirmininkas G.Kirkilas pareiškė, kad klausimas dėl R.Masiulio likimo ministro poste yra beveik išspręstas, nesvarbu, kuri partija pretenduos į Susisiekimo ministeriją.
Tai buvo aišku. Rokas Masiulis yra baisiausias bebrų košmaras. Pajudinęs ir išjudinęs nusistovėjusias kenkėjiškas struktūras R.Masiulis užsitraukė nemalonę. Labai keistai atrodo Kirkilo lyderystė. Permuša net Karbauskį. Skvernelis tai anot Kirkilo galėsiąs premjerauti, nors ir nepriklauso partijai. Kirkilas jam leis.

tai buvo kaip 2x2, iki rinkimų Masiulis buvo korta, o po-nomenklatūrščikų kliūtis. Kirkilo pajėgumai nestebina, kai jis suaugęs su politika ir jos viražais, puikiai išnaudoja Karbauskio liguistas baimes likti eiliniu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 15, 22:51)
tai buvo kaip 2x2, iki rinkimų Masiulis buvo korta, o po-nomenklatūrščikų kliūtis. Kirkilo pajėgumai nestebina, kai jis suaugęs su politika ir jos viražais, puikiai išnaudoja Karbauskio liguistas baimes likti eiliniu.

Karbauskis niekaip neapgros Kirkilo. Bet man keista, kad jis visiškai užleidžia lyderystę. Jis jau beveik eilinis, nes paradui nebevadovauja.

Masiulis pasirodė kaip žvaigždė. Premjero lygmuo.
Atsakyti