Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 06 14, 08:11)
vartotojo įkelta nuotrauka
geriausia yra eikvoti savo energiją ir laiką skaičiuojant forumiečių žinutes  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif geras

Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 14, 08:11)
vartotojo įkelta nuotrauka
geriausia yra eikvoti savo energiją ir laiką skaičiuojant forumiečių žinutes  smile.gif

paspaudi mygtuką ir matosi biggrin.gif
vat pati, kai paveiksliukus kūri dėl vienos žinutės, nurodai kur koks šuo, kam skirtas, tai čia jau diagnozė blink.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 14, 08:24)
Buu, burtinyyyke biggrin.gif .
Su kuo siandien kariausi zoo_taz.gif  duel.gif ?

ir vėl nususipratėlė unsure.gif
juk čia tu kariausi: pas tave karinė padėtis ir nervai nuo vakar
Papildyta:
va kokie šaunūs žmonės matomai, tai jiems ir pasisekė https://www.gismeteo...eriu-seimynele/
pas daugumą čia tikrai negyventų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 09:56)
paspaudi mygtuką ir matosi biggrin.gif
vat pati, kai paveiksliukus kūri dėl vienos žinutės, nurodai kur koks šuo, kam skirtas, tai čia jau diagnozė blink.gif  biggrin.gif  4u.gif

na ką jūs, brangioji, dėl vienos... aš dėl visų jūsų atostogų. Toks gražus laikas, o Tu laiką leidi su tokiaaais blogais žmonėmis mirksiukas.gif
Papildyta:

Apeliacinis teismas pripažino K.Pūką kaltu dėl seksualinio priekabiavimo

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1159648?copied

pagaliau. Oficialiai ištvirkęs
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 07:56)

ir vėl nususipratėlė unsure.gif
juk čia tu kariausi: pas tave karinė padėtis ir nervai nuo vakar

Kur? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 14, 09:13)
Apeliacinis teismas pripažino K.Pūką kaltu dėl seksualinio priekabiavimo

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1159648?copied

Ura! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 14, 08:13)

Dabar kumščius už Aukščiausiąjį Teismą reik laikyti.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 14, 09:13)
na ką jūs, brangioji, dėl vienos... aš dėl visų jūsų atostogų. Toks gražus laikas, o Tu laiką leidi su tokiaaais blogais žmonėmis  mirksiukas.gif

tai vat būtent, paskutiniu metu dėl manęs tik ir dirbi, vergė mano bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 14, 09:26)

kur višta daro purpur biggrin.gif
kurgi dar, namie su vyru, vargšas žmogus
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 14, 09:59)
Dabar kumščius už Aukščiausiąjį Teismą reik laikyti.

nemanau, kad jis susimautų, kai šitaip akivaizdu viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 09:53)

kur višta daro purpur biggrin.gif
kurgi dar, namie su vyru, vargšas žmogus

A, pur pur biggrin.gif
Tai kad as su vyru puikiai sutariu, ne taip kaip tu, kur emsio temoj verkei biggrin.gif

Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su vyru
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 09:53)
tai vat būtent, paskutiniu metu dėl manęs tik ir dirbi, vergė mano bigsmile.gif  4u.gif

Tai siandien sakai kariauji zoo_taz.gif duel.gif su sia nare biggrin.gif . Nu jo, kiekviena diena kiti narwi - anadien Mylimuke, po to montekrista, vakar hmmm...
Bet tai nesakyk, mjoforever labai tikslius ir linksmus paveikslelius ikele biggrin.gif . As tikrai nesuprantu kodel tu dabar pyksti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 13, 17:47)
R. Janutienė teigė, kad jos tikslas – Seime atstovauti žmonėms, kurie „moka didžiulius mokesčius ir negauna už tai adekvataus paslaugų kiekio“. „Mano vienas iš didžiųjų tikslų – kad pradėtų Lietuvoje žmonės mokėti mokesčius nuo visų savo metinių pajamų. Pažiūrime į Seimo narių metines deklaracijas, kai jie ateina į parlamentą, ir matome, kad kuo daugiau uždirba, tuo mažiau moka. Ir atvirkščiai. (...) Tai labai nesąžininga ir gal laikas pradėti dalintis. Kitaip reikės labai aukštas tvoras statyti turtingųjų klasei Lietuvoje, nes bus neramu“, – BNS sakė R. Janutienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=81458231

lotuliukas.gif valstiečių proteguojama privers valstiečius dalintis pajamomis

Tai bent. Kas dar į tą kompaniją nepateko ? Visi bus krūvoj.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 14, 11:49)
A, pur pur biggrin.gif
Tai kad as su vyru puikiai sutariu, ne taip kaip tu, kur emsio temoj verkei biggrin.gif
Monteverte,2018 08 13, 16:14]
Va va, aš irgi labai daug pykstuosi su  vyru

Bet tai nesakyk, mjoforever labai tikslius  ir linksmus paveikslelius ikele biggrin.gif . As tikrai nesuprantu kodel tu dabar pyksti? rolleyes.gif

taip, pykstuosi, aišku, neįdomu kitaip būtų, mūsų pykčiai dėl spalvos ar šiaip dėl kokio šūdo: nupirksiu tau tą telefoną, ne, tik ne tą baisų, vistiek nupirksiu, tik pabandyk, išmesiu jį pro langą biggrin.gif 4u.gif

o tu tai pykstiesi ne juokais, sakau, vargšas žmogus. Aš gi permatau tave, pati man leidi, lįsdama arti prie manęs. Dabar žiniosiu viską, kas tavo gyvenimą vyksta tongue.gif 4u.gif

ant tos jacksonietės, pedofilo fanės? nepykstu, tik sakau, kad jinai kapitaliai susivarė. Sako, kad aš daug laiko čia skyriu, o pai tiek ruošiasi vienai žinutei, paišo, ieško, kelia blink.gif biggrin.gif Ant kiek žmogui aš turiu būti svarbi ir šis forumas, kad taip stengtis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2019 06 14, 12:28)
Tai bent. Kas dar į tą kompaniją nepateko ? Visi bus krūvoj.

ir jūs norėtumėt, bet neima jūsų biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
opapa... vargšas Čekuolis... https://www.15min.lt...ampaign=rssfeed
Atsakyti