Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Charlie Hebdo“ driokstelėjo – moters lyties organo karikatūra pasveikino pasaulio čempionatą

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...utm_medium=Copy
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 16:22)
Gerai, pabandykime iš kito galo (aš kantri jūsų nenaudai biggrin.gif )
tai sakote atsiradote toje temoje visiškai atsitiktinai, nedomino jūsų visiškai rinkimai, kandidatai.

Tiesioog netyčia užklydote, pamatėte, kad kažkam nepatinka Šimonytės išvaizda ir ėmėte tiesiog šiaip žmogiškai ją ginti?

Nors kaip politikė ji jums visiškai nepatinka, neimponuoja, niekada už ją nebalsuotumėt, nebalsavote, nepatinka tie, kas ją remia ir t.t. Suprantu, galimas toks variantas, bet ar tikrai jis jūsų variantas? Tik sąžiningai, ok? 4u.gif

Ok, pabandykim. Jūs toje temoje parašėte 323 žinutes. Matyt Jums Šimonytė įdomi labiau. Nes nu kitaip tikrai nebūtumėte į tą temą rašiusi unsure.gif

Aš niekur nesakiau, kad manęs nedomino rinkimai ir kandidatai. Aš sakiau, kad Šimonytė man nėra kažkaip ypatingai įdomi po to, kai Jūs ironizavot, kad man neva tai Austėja, kaip ir Šimonytė, neBEįdomi. Nei viena, nei kita nesu kažkaip išskirtinai domėjusis. Bet tai nereiškia, kad aš vakume gyvenu ir nežinau kas jos tokios. Prezidento temą paskaitydavau, nes tuo metu rinkimai buvo aktualu. Bet komentuodavau retai (ką rodo ir žinučių skaičius), nes kaip jau ne kartą paminėjau, man politika apskritai nėra labai įdomi tema ir apie ją aš iš tiesų nelabai nusimanau. O komentuoju aš ką noriu ir kada noriu. Apie kalinius pakomentavau Jūsų postus tikrai ne todėl, kad kaliniais ypatingai domėčiausi. Tik todėl, kad pasirodė įdomu atsakyti į Jūsų teiginius. Mano motyvaciją diskusijoms kelia pasisakymų turinys ir niekas daugiau.

Dėl Šimonytės kaip politikės arba kandidatės aš Jums jau atsakiau. Iš tų, kurie kandidatavo, man ji ir Nausėda atrodė daug geresni kandidatai nei likę visi. So? Nuo to ji man nei įdomi, nei neįdomi. Nei aš ja žaviuosi, nei nesižaviu. Neturiu aš jokios stiprios politinės nuomonės nei apie ją, nei apie tuos, kurie ją remia.

O kai tyčiojasi iš žmonių man nemalonu skaityti. Periodiškai į tai sureaguoju. Kažkada Cambala ir dar kažkuriai narei moralus skaičiau dėl jų leksikos, nes buvo peršokusios (mano asmenine nuomone) net jų pačių pakankamai žemai nusistatytą padorumo kartelę. Tada berods jos ant tos pačios lutukes (tik gal ankstesniu nicku) buvo užsipuolusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 19:16
QUOTE(mjforever @ 2019 06 13, 18:56)
o Monteverte, atrodo, turi tik vieną problemą-realaus bendravimo trūkumą.

neatspėta smile.gif vasarą tiesiog daug atostogų turi Monteverte smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 20:14)
Ok, pabandykim. Jūs toje temoje parašėte 323 žinutes. Matyt Jums Šimonytė įdomi labiau. Nes nu kitaip tikrai nebūtumėte į tą temą rašiusi unsure.gif

Aš niekur nesakiau, kad manęs nedomino rinkimai ir kandidatai. Aš sakiau, kad Šimonytė man nėra kažkaip ypatingai įdomi po to, kai Jūs ironizavot, kad man neva tai Austėja, kaip ir Šimonytė, neBEįdomi. Nei viena, nei kita nesu kažkaip išskirtinai domėjusis. Bet tai nereiškia, kad aš vakume gyvenu ir nežinau kas jos tokios. Prezidento temą paskaitydavau, nes tuo metu rinkimai buvo aktualu. Bet komentuodavau retai (ką rodo ir žinučių skaičius), nes kaip jau ne kartą paminėjau, man politika apskritai nėra labai įdomi tema ir apie ją aš iš tiesų nelabai nusimanau. O komentuoju aš ką noriu ir kada noriu. Apie kalinius pakomentavau Jūsų postus tikrai ne todėl, kad kaliniais ypatingai domėčiausi. Tik todėl, kad pasirodė įdomu atsakyti į Jūsų teiginius. Mano motyvaciją diskusijoms kelia pasisakymų turinys ir niekas daugiau.

Dėl Šimonytės kaip politikės arba kandidatės aš Jums jau atsakiau. Iš tų, kurie kandidatavo, man ji ir Nausėda atrodė daug geresni kandidatai nei likę visi. So? Nuo to ji man nei įdomi, nei neįdomi. Nei aš ja žaviuosi, nei nesižaviu. Neturiu aš jokios stiprios politinės nuomonės nei apie ją, nei apie tuos, kurie ją remia.

O kai tyčiojasi iš žmonių man nemalonu skaityti. Periodiškai į tai sureaguoju. Kažkada Cambala ir dar kažkuriai narei moralus skaičiau dėl jų leksikos, nes buvo peršokusios (mano asmenine nuomone) net jų pačių pakankamai žemai nusistatytą padorumo kartelę. Tada berods jos ant tos pačios lutukes (tik gal ankstesniu nicku) buvo užsipuolusios.

Man buvo labai įdomu stebėti tą Šimonytės palaikymo gaują ir kaip jos stengiasi, kaip eikvoja savo energiją ir laiką, kiek oponuoja, ko tik neišgalvoja jai pateisinti, nes... jos tikėjosi ar labai norėjo, kad ji bus išrinkta, o viltis miršta paskutinė. Aš žinojau, kad nebus. Tai čia apie mano žinutes.
Na o apie jūsų, tai nurimkite, aš gi nieko kito ir neteigiu, tik tiek, kiek jūs pati ir surašėte. Jūs labiausiai palaikote Nausėdą ir Šimonytę. O prie Šimonytės da rir Landsbergiai sukasi. So? Kas negerai? smile.gif Viskas juk į temą smile.gif
Atsakyti
Ai, tiek to biggrin.gif Viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 20:06)

Ziurint i tavo ir lutukes zinuciu skaiciu - jus esat bedarbes. Tik viena su trim aukstaisiais, kita verslinyyyke, platinanti sm savo papildus.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 13, 08:12)
NU VA. lUTUKEI GI NIEKAS, KO NĖRA GOOGLĖJ, NETIKS.
Papildyta:

Ta prasme, geriau mirti nuo vėžio? Tavo sąmoningumas pasiekė plintuso lygį, su tuo ir sveikinu smile.gif

Googolei aplamai nieko nera, tai pirma, antra prasiau, kad pasidalintu ,ka zino, bet nesulaukiau, buvo prisidengta kazkokia paslapties skraiste biggrin.gif jus viena karta issaiskinkit kas yr agoogolis, kad nebenusisneketumet pastoviai ir masiskai biggrin.gif

Tai kad ji nesirgo veziu, tame ir esme.

Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 09:51)
Montevertės žodžius, ne mano kitaip interpretuojat. Ji kalbėjo apie "kalinius", Jūs nusprendėt, kad turbūt kalba tik apie sunkiausius nusikaltimus padariusius.

Ta prasme jas nacionalizuot siūlytumėt? Na koks normalus verslininkas priimtų nemotyvuotus ir šautuvu suvarytus žmones darbams dirbti?

Dėl to, kad suteikti galimybes dirbti visiems norintiems, aš tai būčiau už. Aišku, kai žmogus įkalintas, tos galimybės pakankamai ribotos.

Ta prasme žmogžudžius siūlot apmokyti kaip profesionaliai žudyti? unsure.gif

Ne argumentai kam? Skaičiai pateikti kaip iliustracija, kad mirties bausmė vargu ar daro įtaką nusikalstamui.

Sovietų Sąjungos rodiklis 1989 metais - 12,4, Lietuvos 2009 metais - 5,6.

Prigimtis žinoma, kad veikia. Bet įstatymai ir bausmės apibrėžia, ką dauguma žmonių laiko nusikalstamu elgesiu. Manau, kad tai tikrai riboja daugumą žmonių bent jau atsirenkant, kiek blogas galiu sau leisti būti.

Kadangi snekejome apie sunkius nusikaltimus, zudikus ir bausmes jiem tai taip as supratau, galima jos paklausti, ka Monteverte turejo omenyje. tikrai nemanau, kad ji tai siule kiekvienam , kokiu mokesciu nemokejusiam ir papuolusiam i kalejima.

O kodel darbdavys turi buti normalus? lotuliukas.gif ir motyvacija irgi sukeliama, o placiau apie tai jau rasiau, nebesikartosiu.

Tai JAU VYKSTA.

Jie ir taip apsimoke, kaip matom. Tik ju zinios butu prasmingai panaudotos, butu po griezta prieziura. Ir gal naudingai ka nuveiktu.

Kas cia per lyginimas, Sovietu sajunga ir Lietuva ? bigsmile.gif

Tikrai esat tokios blogos nuomones apie DAUGUMA zmoniu? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 13, 10:17)
biggrin.gif arba sumažinam privažių medicinos įstaigų, tegu visi varo į valstybines..Kur pvz radiologijos kabinete kalinys galėtų koks dirbti.

ziuriu jusu fantazija labai limituota, kitokiu darbu niekaip nesugalvojat.. doh.gif
Atsakyti

Toks vaizdas Hmmm..., kad čia nukreipimas į mane dėl Austėjos nuorodos. Kad niekas apie Austėją daugiau nekomentuotų, tai kalinius keliate pas mane vistiek, nors ir 3 kartą rašau, kad mano verslas tinka tik geriems žmonėms lepintis, o ne bandiūgoms.
Nieko, ateis Lutuke, jinai gal dar pakomentuos Austėją-niekadėją tongue.gif4u.gif

Ai, kad ten nera ka apei ta gimine sneketi - aferistai ir tiek, nesinori net ju pirsiminti, slyksti gimine...

As tik nesuprantu tu turtuoliu, kurie moka uz sitoki slamsta tokius pinigus, yra tiek nuostaiu darzeliu ypac apie Vilniu, o cia ir uz dyka vaiku nevesciau, net jei ir pirmoketu..

Atsakyti

Is tavo parasymo (skaicius skaiciais o ne zodziais) niekaio nesuprasi, kad zinutes yra dvidesimt viena, o ne dvidesimt pirma zinute mirksiukas.giftu kaip mazas vaikas arba kaip nesubrendus moteris, tikiesi, kad zmones skaito tavo mintis.

kad kitaip ir neimanoma suprasti, perskaicius visa zinute, neisivaizduoju, kaip galima suprasti, kad 21 ma, o ne 21 viena :oh:

gerai pastebejo Monteverte del jusu suvokimo ir norejimo priestarauti apie bele ka, nei isigilinus, nei perskaicius, nei supratus, pamatot 3 zodzius ir jau triedziat savo nesamones :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 birželio 2019 - 22:37
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 13, 22:28)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72452046" data-time="1560429581">
<div>
<p>Is tavo parasymo (skaicius skaiciais o ne zodziais) niekaio nesuprasi, kad zinutes yra dvidesimt viena, o ne dvidesimt pirma zinute vartotojo įkelta nuotraukatu kaip mazas vaikas arba kaip nesubrendus moteris, tikiesi, kad zmones skaito tavo mintis.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kad kitaip ir neimanoma suprasti, perskaicius visa zinute, neisivaizduoju, kaip galima suprasti, kad 21 ma, o ne 21 viena doh.gif</p>
<p>gerai pastebejo Monteverte del jusu suvokimo ir norejimo priestarauti apie bele ka, nei isigilinus, nei perskaicius, nei supratus, pamatot 3 zodzius ir jau triedziat savo nesamones lotuliukas.gif</p>

Klausyk, ubunte su montverte, - jus abi esat nesveikos.
Nebenerskit temu su savo iskrypeliskais mastymais. Bendraukit per az, mesenger, skype. Jyu dvi durnes, uzknisit jau, zmones is jusu juokiasi.
P.s
Tik savo antru" uarda" ar" ameja "nicu nekomentuokit Dar buvo kazkos suneko nicas... Juokas ima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 13 birželio 2019 - 23:52
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 13, 23:12)
Kadangi snekejome apie sunkius nusikaltimus, zudikus ir bausmes jiem tai taip as supratau, galima jos paklausti, ka Monteverte turejo omenyje. tikrai nemanau, kad ji tai siule kiekvienam , kokiu mokesciu nemokejusiam ir papuolusiam i kalejima.

be abejo
protingas žmogus visada supranta, ne taip kaip kai kurie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 14, 00:49)
Klausyk, ubunte su montverte, - jus abi esat nesveikos.
Nebenerskit temu su savo iskrypeliskais mastymais. Bendraukit per az, mesenger, skype. Jyu dvi durnes, uzknisit jau, zmones is jusu juokiasi.
P.s
Tik savo antru" uarda" ar"  ameja "nicu nekomentuokit Dar buvo kazkos suneko nicas... Juokas ima.

ramiai, ramiai, vaistukų sugerk 4u.gif
žinau, gi kad bloga diena buvo, ir ši dar bus, bet nieko, tu gi gaji, ištversi, vemdama SM doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 22:06)
Papildyta:

Man buvo labai įdomu stebėti tą Šimonytės palaikymo gaują ir kaip jos stengiasi, kaip eikvoja savo energiją ir laiką, kiek oponuoja, ko tik neišgalvoja jai pateisinti, nes... jos tikėjosi ar labai norėjo, kad ji bus išrinkta, o viltis miršta paskutinė. Aš žinojau, kad nebus. Tai čia apie mano žinutes.
Na o apie jūsų, tai nurimkite, aš gi nieko kito ir neteigiu, tik tiek, kiek jūs pati ir surašėte. Jūs labiausiai palaikote Nausėdą ir Šimonytę. O prie Šimonytės da rir Landsbergiai sukasi. So? Kas negerai? smile.gif Viskas juk į temą smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

geriausia yra eikvoti savo energiją ir laiką skaičiuojant forumiečių žinutes smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 14, 07:06)

ramiai, ramiai, vaistukų sugerk 4u.gif
žinau, gi kad bloga diena buvo, ir ši dar bus, bet nieko, tu gi gaji, ištversi, vemdama SM doh.gif

Buu, burtinyyyke biggrin.gif .
Su kuo siandien kariausi zoo_taz.gif duel.gif ?
Atsakyti