Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(cambala @ 2019 06 13, 15:18)
Prie ko cia tas Idomuc dabar? Tu ant tiek vienisa realybej, kad sm ieskai draugu ir priesu.
O kad Idomuc i uzpakali be muilo lendi - tai cia faktas. Galvoji ji pamaloninsi ar jo poziuri i save pakeisi?  Anas is vis i rietenas nesivelia, bet ir tau, kai jau uzknisai visus su savo isterijom buvo ikeles tavo ozio altoriu.

Boze boze, nebuvo  nei vienos dienos, kad nekariautum su kazkuo forume.  Tu esi ligonis.

Prie to paties. Bet gi tu dabar išverstaskūrė vartaisi ir vartysies.
Durnieška biggrin.gif 4u.gif

Aha, romioji ir tykioji atėjo ir tarė biggrin.gif biggrin.gif

Nu tikrai, auksinis vyras, medalį jam 4u.gif Vargšas žmogus.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 14:35)
ne dvidešimt pirma žinutė, o net dvidešimt+ žinučių, iš kurių Šimonytė irgi pamaloninta ne sykį turbūt, ne? mirksiukas.gif
Papildyta:
bet tai siaubas, aš dabar kaip ant delno matau kaip dalis jūsų visiškai neįkertate apie ką aš rašau. Jūs net neįsigilinate į esmę, o iš karto puolate šiauštis. Net su šituo žinučių skaičiumi dabar...
Vat todėl mes su Lutuke ir sutariame, su Idomucia dar dažniausiai, nes jie yra tekstą analizuojantys asmenys ir niekada man neparašytų tokios nesąmonės, kad dvidešimtpirma žinutė yra ne mano, kai kalba ėjo apie kiekį biggrin.gif  4u.gif

Is tavo parasymo (skaicius skaiciais o ne zodziais) niekaio nesuprasi, kad zinutes yra dvidesimt viena, o ne dvidesimt pirma zinute mirksiukas.gif tu kaip mazas vaikas arba kaip nesubrendus moteris, tikiesi, kad zmones skaito tavo mintis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 13:35)
bet tai siaubas, aš dabar kaip ant delno matau kaip dalis jūsų visiškai neįkertate apie ką aš rašau. Jūs net neįsigilinate į esmę, o iš karto puolate šiauštis. Net su šituo žinučių skaičiumi dabar...

Ok, baigiu. Nes tikrai siaubas. Klausimas - kodėl Jūs visur įžvelgiate puolimą? Nes nei kalbėdama apie Jūsų verslus ir kalinius, nei dėl žinučių, tikrai nesiekiau nei Jūsų pulti, nei šiauštis, nei gintis, nei įžeisti, nei dar ko nors neigiamo pasakyti. Jei neturite jokio humoro jausmo ir nesugebate nereaguoti į viską kaip į Jūsų asmens puolimą (šiuo atveju visiškai įsivaizduojamą ir niekuo nepagrįstą), tai jau tikrai ne mano problema 4u.gif

Tai, kaip Jūs supratote mano komentarą dėl žinučių akivaizdžiai rodo, kad bet kokia tolimesnė diskusija tiesiog beprasmė smile.gif Tai gal ir tiek tada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 14:43
...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 birželio 2019 - 14:48
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 14:35)
Prie to paties.

Tai prie ko?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 13, 15:39)
Is tavo parasymo (skaicius skaiciais o ne zodziais) niekaio nesuprasi, kad zinutes yra dvidesimt viena, o ne dvidesimt pirma zinute  mirksiukas.gif  tu kaip mazas vaikas arba kaip nesubrendus moteris, tikiesi, kad zmones skaito tavo mintis.

tu nesupranti, nes ne tau rašyta.
O ji, jei su atmintim problemų neturi, nutuokti turėtų, kad nemažai rašė prezidento temoje ir apie ką rašė.
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 15:43)
Ok, baigiu. Nes tikrai siaubas. Klausimas - kodėl Jūs visur įžvelgiate puolimą? Nes nei kalbėdama apie Jūsų verslus ir kalinius, nei dėl žinučių, tikrai nesiekiau nei Jūsų pulti, nei šiauštis, nei gintis, nei įžeisti, nei dar ko nors neigiamo pasakyti. Jei neturite jokio humoro jausmo ir nesugebate nereaguoti į viską kaip į Jūsų asmens puolimą (šiuo atveju visiškai įsivaizduojamą ir niekuo nepagrįstą), tai jau tikrai ne mano problema 4u.gif

Tai, kaip Jūs supratote mano komentarą dėl žinučių akivaizdžiai rodo, kad bet kokia tolimesnė diskusija tiesiog beprasmė smile.gif Tai gal ir tiek tada.

kurioje vietoje aš kalbėjau apie kažkokį mistinį puolimą prie mane?
jums jau pradeda vaidentis ar kas negerai? 4u.gif

neišsisukinėkite, jūs aiškiai parašėte, kad dvidešimt pirma žinutė ne jūsų parašyta, tipo nuėjote ir pažiūrėjote biggrin.gif o jei neigiate, kad rašėte toje temoje dvidešimt+ žinučių ir jei čia toks humoras jūsų, tai ką žinau, tada aš tokio kvailo humoro tikrai nesuprantu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 13, 15:59)
Tai prie ko?

nes jis galvotas žmogus, analizuojantis, o ne bele mekenantis su dauguma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 15:09)
neišsisukinėkite, jūs aiškiai parašėte, kad dvidešimt pirma žinutė ne jūsų parašyta, tipo nuėjote ir pažiūrėjote biggrin.gif

Taip, aš realiai nuėjau ir pasižiūrėjau. Antram temos puslapyje, netoli ieškoti reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 16:09)
tu nesupranti, nes ne tau rašyta.
O ji, jei su atmintim problemų neturi, nutuokti turėtų, kad nemažai rašė prezidento temoje ir apie ką rašė.
Papildyta:

Joks sveiko proto zmogus neskaiciuoja ir mintinqi neatsimena kiek kokioj temoj zinuciu rase
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 16:13)
Taip, aš realiai nuėjau ir pasižiūrėjau. Antram temos puslapyje, netoli ieškoti reikėjo.

tai tada ko aš nesupratau dėl jūsų ir tos 21 žinutės?
nenusibodo dar išsisukinėti? taip sunku prisipažinti? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 13, 16:28)
Joks sveiko proto zmogus neskaiciuoja ir mintinqi neatsimena kiek kokioj temoj zinuciu rase

skaičiaus, žinoma, kad niekas neskaičiuoja ir nekalkuliuoja, tam ir yra forumo skaitikliai, jei būtų įdomu kada pasižiūrėt ar va šiuo atveju, kai iškyla ginčas, kad aš to ir to nedariau, nerašiau
esmė, kad žmogus teigė, kad nepolitikuoja, apie Šimonytę praktiškai nerašo ir blablabla. O pasirodo, realybėje visgi 21 žinutė tai parašyta ta tema.
Ar jau aišku?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 15:40)
tai tada ko aš nesupratau dėl jūsų ir tos 21 žinutės?
nenusibodo dar išsisukinėti? taip sunku prisipažinti? smile.gif

Nieko Jūs nesupratot.

Nežinau kaip 21 parašyta žinutė, kurių turinio kaip suprantu nežinot, temoje apie prezidento rinkimus Jums rodo, kad aš domiuosi Šimonyte. Atitinkamai nebesuprantu, ką Jūs norite kad aš prisipažinčiau. Prisipažinti man nesunku, jei yra dėl ko.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 17:08)
Nieko Jūs nesupratot.

Nežinau kaip 21 parašyta žinutė, kurių turinio kaip suprantu nežinot, temoje apie prezidento rinkimus Jums rodo, kad aš domiuosi Šimonyte. Atitinkamai nebesuprantu, ką Jūs norite kad aš prisipažinčiau. Prisipažinti man nesunku, jei yra dėl ko.

Gerai, pabandykime iš kito galo (aš kantri jūsų nenaudai biggrin.gif )
tai sakote atsiradote toje temoje visiškai atsitiktinai, nedomino jūsų visiškai rinkimai, kandidatai. Tiesioog netyčia užklydote, pamatėte, kad kažkam nepatinka Šimonytės išvaizda ir ėmėte tiesiog šiaip žmogiškai ją ginti? Nors kaip politikė ji jums visiškai nepatinka, neimponuoja, niekada už ją nebalsuotumėt, nebalsavote, nepatinka tie, kas ją remia ir t.t. Suprantu, galimas toks variantas, bet ar tikrai jis jūsų variantas? Tik sąžiningai, ok? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 15:09)

nes jis galvotas žmogus, analizuojantis, o ne bele mekenantis su dauguma biggrin.gif

O ko tu save su juo tapatini? biggrin.gif
Atsakyti