Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 13, 11:40)
Tamstaii su loginiu mastymu problemos?

Žinoma, žinoma, Jūs teisus. Man atrodo mes jau seniai išsiaiškinom, kad pas mane, skirtingai nei pas Jus, su mąstymu problemos. Aš prisimenu, viskas ok. Su atmintim bent problemų neturiu kol kas biggrin.gif

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 11:40)
Toks vaizdas Hmmm..., kad čia nukreipimas į mane dėl Austėjos nuorodos.

Paranoja? unsure.gif Prie ko čia Austėja? Neįdomi man ji ir jos problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 11:46
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 12:45)
Žinoma, žinoma, Jūs teisus. Man atrodo mes jau seniai išsiaiškinom, kad pas mane, skirtingai nei pas Jus, su mąstymu problemos. Aš prisimenu, viskas ok. Su atmintim bent problemų neturiu kol kas biggrin.gif
Paranoja?  unsure.gif Prie ko čia Austėja? Neįdomi man ji ir jos problemos.

ja ja, kaip ir Šimonytė nebeįdomi biggrin.gif
ir ne jos problemos, o jinai - šiuo atveju problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 11:49)
ja ja, kaip ir Šimonytė nebeįdomi biggrin.gif
ir ne jos problemos, o jinai - šiuo atveju problema smile.gif

O ji man įdomi kažkada buvo? Įdomu buvo tiek, kiek buvo tyčiojamasi iš jos, kaip moters, išvaizdos. Visa kita man nelabai. Politika man apskritai nėra labai įdomi tema. Ir aš tą berods esu jau sakiusi ne kartą. Ir mano žinios toje srityje yra labai jau mėgėjiškos.

Jei Austėja - problema, tai kažkas turbūt turi ją spręsti. Bet tikrai ne aš...

Nu ok, perskaičiau aš tą straipsnį. Kaip suprantu, veiksmų imtasi: "Nurodymas nugriauti iki 2019-09-26". Tikiuosi, kad bus įgyvendinti įpareigojimai, o jei ne, valstybės institucijos imsis reikiamų priemonių. Dėl atsakomybės - pagal įstatymą atsakomybė pastato savininkams. Jei jiems Austėja nurodė tvorą pastatyti, o jie sutiko, nu patys durni. Tikiuosi dar ir baudą normalią gaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 12:01
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 12:53)
O ji man įdomi kažkada buvo? Įdomu buvo tiek, kiek buvo tyčiojamasi iš jos, kaip moters, išvaizdos. Visa kita man nelabai. Politika man apskritai nėra labai įdomi tema. Ir aš tą berods esu jau sakiusi ne kartą. Ir mano žinios toje srityje yra labai jau mėgėjiškos.

Jei Austėja - problema, tai kažkas turbūt turi ją spręsti. Bet tikrai ne aš...

Hmmm... 21 smile.gif
Visgi, 21 žinutę Prezidento temoje ne apie orą rašėte, ne jūsų stilius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 12:00)
Hmmm... 21 smile.gif
Visgi, 21 žinutę Prezidento temoje ne apie orą rašėte, ne jūsų stilius mirksiukas.gif

O kaip ją rast? Nes prezidento temoje 21 žinutė ne mano biggrin.gif Arba (kas labai tikėtina) aš tiesiog nežinau, kuri ta žinutė yra 21 biggrin.gif

Gali būti, kad ir ne apie orą. Apie jį aš turbūt retai kada SM rašau. Iš tiesų tai neatmetu galimybės, kad ir nuomonę esu kur nors pasakiusi aš apie ją. Prisimenu tik paskutines savo žinutes Šimonytės tema, kur apie išvaizdą buvo. Bet nuomonės turėjimas nereiškia, kad man ji įdomi. Bent jau aš to nevertinu kaip domėjimosi. Bet kokiu atveju, man Šimonytė tikrai buvo daug priimtinesnė kandidatė į prezidentus nei Skvernelis, Puteikis, Tomaševskis, Puidokas ir dar ten kažkokie buvo, kur nebeprisimenu pavardžių. Nausėda irgi priimtinesnis buvo už visus šituos biggrin.gif Nu tai kažkokią nuomonę turiu, bet iki domėjimosi tikro tai toli man politikoj smile.gif Dėl Austėjos problemos va ankstesnėj žinutėj irgi papildžiau savo nuomone. Nu bet tai nereiškia, kad man Austėja įdomi patapo dėl to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 12:08
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 13:06)
O kaip ją rast? Nes prezidento temoje 21 žinutė ne mano biggrin.gif Arba (kas labai tikėtina) aš tiesiog nežinau, kuri ta žinutė yra 21 biggrin.gif

Gali būti, kad ir ne apie orą. Apie jį aš turbūt retai kada SM rašau. Iš tiesų tai neatmetu galimybės, kad ir nuomonę esu kur nors pasakiusi aš apie ją. Prisimenu tik paskutines savo žinutes Šimonytės tema, kur apie išvaizdą buvo. Bet nuomonės turėjimas nereiškia, kad man ji įdomi. Bent jau aš to nevertinu kaip domėjimosi. Bet kokiu atveju, man Šimonytė tikrai buvo daug priimtinesnė kandidatė į prezidentus nei Skvernelis, Puteikis, Tomaševskis, Puidokas ir dar ten kažkokie buvo, kur nebeprisimenu pavardžių. Nausėda irgi priimtinesnis buvo už visus šituos biggrin.gif Nu tai kažkokią nuomonę turiu, bet iki domėjimosi tikro tai toli man politikoj smile.gif Dėl Austėjos problemos va ankstesnėj žinutėj irgi papildžiau savo nuomone. Nu bet tai nereiškia, kad man Austėja įdomi patapo dėl to biggrin.gif

ne dvidešimt pirma žinutė, o net dvidešimt+ žinučių, iš kurių Šimonytė irgi pamaloninta ne sykį turbūt, ne? mirksiukas.gif
Papildyta:
bet tai siaubas, aš dabar kaip ant delno matau kaip dalis jūsų visiškai neįkertate apie ką aš rašau. Jūs net neįsigilinate į esmę, o iš karto puolate šiauštis. Net su šituo žinučių skaičiumi dabar...
Vat todėl mes su Lutuke ir sutariame, su Idomucia dar dažniausiai, nes jie yra tekstą analizuojantys asmenys ir niekada man neparašytų tokios nesąmonės, kad dvidešimtpirma žinutė yra ne mano, kai kalba ėjo apie kiekį biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 15:35)
ne dvidešimt pirma žinutė, o net dvidešimt+ žinučių, iš kurių Šimonytė irgi pamaloninta ne sykį turbūt, ne? mirksiukas.gif

Kažką praleidau? Kas su ta Šimonyte dabar negerai?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 13, 14:37)
Kažką praleidau? Kas su ta Šimonyte dabar negerai?

Viskas gerai, gyva dar biggrin.gif Tiesiog diskusijos esmė, kad kam patinka Šimonytė, tas paprastai ir Gabrieliuką gina. O kas gina Gabrieliuką, tai ir Austėją jo kartu mirksiukas.gif
O kai apie Austėją negatyvoka nuoroda ryte įdėta, taigi geriau ne apie Austėją kalbėti, o išvartinėti kaip Montevertei kalinius įbrukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 13:35)

Vat todėl mes su Lutuke ir sutariame,

Taip, savas sava traukua. Gi abi durnikes esat ura.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 13, 14:55)
Taip, savas sava traukua. Gi abi durnikes esat ura.gif

mums labai malonu, kad mes tau durnikės. Būtų baisu, jei sergantis žmogus manytų, kad mes protingos unsure.gif Čia jau reiktų mums tada rimtai susimąstyti ką ne taip darome, kad tau tinkamos atrodom.

ir kaip aišku bei kaip reikėjo tikėtis, didžiausia forumo išverstaskūrė Idomucią praleido, nors jis mano irgi buvo paminėtas biggrin.gif

a, ir beje - užuojauta šiandien tavo vyrui, sunku jam ir vėl... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 birželio 2019 - 14:11

Viskas gerai, gyva dar biggrin.gifTiesiog diskusijos esmė, kad kam patinka Šimonytė, tas paprastai ir Gabrieliuką gina. O kas gina Gabrieliuką, tai ir Austėją jo kartu mirksiukas.gif
O kai apie Austėją negatyvoka nuoroda ryte įdėta, taigi geriau ne apie Austėją kalbėti, o išvartinėti kaip Montevertei kalinius įbrukt biggrin.gif

Pavyzdys kas nutinka, kai persistengi visur konspiracijos teoriju ieskodama.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 14:07)

ir kaip aišku bei kaip reikėjo tikėtis, didžiausia forumo išverstaskūrė Idomucią praleido, nors jis mano irgi buvo paminėtas biggrin.gif

Prie ko cia tas Idomuc dabar? Tu ant tiek vienisa realybej, kad sm ieskai draugu ir priesu.
O kad Idomuc i uzpakali be muilo lendi - tai cia faktas. Galvoji ji pamaloninsi ar jo poziuri i save pakeisi? Anas is vis i rietenas nesivelia, bet ir tau, kai jau uzknisai visus su savo isterijom buvo ikeles tavo ozio altoriu.

Boze boze, nebuvo nei vienos dienos, kad nekariautum su kazkuo forume. Tu esi ligonis.
Atsakyti