Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 13, 09:57)
Uz lektuva turi SUMOKET, o pati skristi negali, nesi paukstis. Taip ir valstybe tada tegu PRImoka uz kaliniu idarbinima, jei sukure tokias salygas

Tai mes norim, kad kaliniai save išlaikytų, ar tiesiog kad dirbtų? Gal valstybė dar turėtų darbdaviams priedus ir kalinių algas sumokėti? Ką dar valstybė turėtų padaryti, kad Jus sistema tenkintų? Apie tai, kad šalia turėtų kažkas su bizūnu dar stovėti ir jį naudoti jau supratau, kartotis nebūtina.

Panašu, kad kai kuriems verslininkams tinka ta tvarka. Arba bent jau tiko, nors nemanau, kad kas nors iš esmės būtų pasikeitę per tą laiką. http://www.respublik...uju_darbstumas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 10:11
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 10:54)
Nu supratau, kad savo verslo valstybei atiduoti neplanuojat, bet kitų sukurtus verslus ir uždirbamus pinigus lengvai ant kalinių ištaškytumėt. Ok. Yra kaip yra. Svetimu gėriu dalintis visiems lengviau.

valstybei galima, bet tik ne kaliniams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 10:05)
valstybei galima, bet tik ne kaliniams biggrin.gif

Ok, tada valstybė jama Jūsų verslą ir iš to gaunamą pelną paskirsto kitiems, kad įdarbintų kalinius. Ok? biggrin.gif Planas jau dėliojasi va po truputį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 10:15
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 11:13)
Ok, tada valstybė jama Jūsų verslą ir iš to gaunamą pelną paskirsto kitiems, kad įdarbintų kalinius. Ok? biggrin.gif Planas jau dėliojasi va po truputį biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lietuviškai nebesuvokiat? paskutiniu metu tikrai taip - bėda pas jus. Kažkas jus gerokai pagadino. Susimąstykite, gal piktosios dvasios apsėdo mirksiukas.gif
Dar kartą kartoju - valstybei sutinku savo verslą atiduoti, jei ji susitvarkys ir gera bus, pvz. sugriežtins tiems pačiams nusikaltėliams teises ir laisves, kad ir tuo jų įdarbinimu sunkiems darbams.
Bet kaliniai tik ilsėtųsi ir bujotų pas mane, suvokiate? Vat jūs, jei da rneprasikaltote, tai galėtumėt pas mane ateiti, bet ne kaliniai.
Dašlo pagaliau? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 10:26)
lietuviškai nebesuvokiat? paskutiniu metu tikrai taip - bėda pas jus. Kažkas jus gerokai pagadino. Susimąstykite, gal piktosios dvasios apsėdo mirksiukas.gif
Dar kartą kartoju - valstybei sutinku savo verslą atiduoti, jei ji susitvarkys ir gera bus, pvz. sugriežtins tiems pačiams nusikaltėliams teises ir laisves, kad ir tuo jų įdarbinimu sunkiems darbams.
Bet kaliniai tik ilsėtųsi ir bujotų pas mane, suvokiate? Vat jūs, jei da rneprasikaltote, tai galėtumėt pas mane ateiti, bet ne kaliniai.
Dašlo pagaliau? biggrin.gif  4u.gif

Gal pabandykit dar kartą mano postą perskaityti...? unsure.gif Nežinau kam čia dėl piktųjų dvasių apsėdimo reiktų susirūpinti labiau... unsure.gif Neskubėkit. Jei kuri sakinio dalis nėra aiški, parašykit - paaiškinsiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 10:31
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 10:00)
tai va čia ir susidūriame su dabartinės santvarkos nesąmonėm. Viskas privačių verslininkų rankose, kurie dar stato savas sąlygas. Būtų daugiau valstybinių objektų, tai nebūtų bėdos, kad verslininkas priešinsis

Valstybini sektoriu jau dabar nemotyvuoti istisai apiplesineja.
Tu priimtum nemotyvuota kalini dirbt pas save?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 11:30)
Gal pabandykit dar kartą mano postą perskaityti...? unsure.gif Nežinau kam čia dėl piktųjų dvasių apsėdimo reiktų susirūpinti labiau... unsure.gif Neskubėkit. Jei kuri sakinio dalis nėra aiški, parašykit - paaiškinsiu...

ką ten skaityti? jūs tik sukate prieš mane ir mano verslą asmeniškai ir dar redaguojate
o kaip kitų verslai, kurie tam tinkami? Esmė, kad valstybė apskritai to išardyti neturėjo.
Vat, skaitykite https://www.vox.com/...e-factory-labor

ir tai netinka čia tas kažkoks skambučių atsakinėjimas, šitą tai tikrai pašalinti reiktų
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 13, 11:37)
Valstybini sektoriu jau dabar nemotyvuoti istisai apiplesineja.
Tu  priimtum nemotyvuota kalini dirbt pas save?

nes nėra atsakomybės. Jie patys tada turėtų tapti tais kaliniais ir bijotų tada apiplėšinėti. Visos ataskaitos viešai turėtų būti teikiamos, visos deklaracijos ir t.t.
Matai ką laisvė padaro? Uždaras ratas. Valstybinį sektorių jau tada ima valdyti nusikaltėliai, korupcionieriai.
Priimčiau, jei pas mane būtų bent koks fabrikas. Bet tik su sąlyga, kad bizūnas galimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 11:41)
ką ten skaityti? jūs tik sukate prieš mane ir mano verslą asmeniškai ir dar redaguojate
o kaip kitų verslai, kurie tam tinkami? Esmė, kad valstybė apskritai to išardyti neturėjo.
Vat, skaitykite https://www.vox.com/...e-factory-labor

ir tai netinka čia tas kažkoks skambučių atsakinėjimas, šitą tai tikrai pašalinti reiktų
Papildyta:

nes nėra atsakomybės. Jie patys tada turėtų tapti tais kaliniais ir bijotų tada apiplėšinėti. Visos ataskaitos viešai turėtų būti teikiamos, visos deklaracijos ir t.t.
Matai ką laisvė padaro? Uždaras ratas. Valstybinį sektorių jau tada ima valdyti nusikaltėliai, korupcionieriai.
Priimčiau, jei pas mane būtų bent koks fabrikas. Bet tik su sąlyga, kad bizūnas galimas smile.gif

rašytų kokia pensinYkė, suprasčiau, bet tu save pristatai kaip jaunesnę truputį...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 13, 10:41)
o kaip kitų verslai, kurie tam tinkami?

Žinutę. Kartais verta pripažinti, kad suklydot ar paskubėjot. Karūna nenukris, patikėkit manim. Išbandžiusi esu ne kartą asmeniškai. Ką redaguoju nesupratau tiksliai, bet jei apie minėtos mano žinutės redagavimą kalbat, tai viskas, ką ten pakeičiau - ištryniau netyčia viename žodyje atsiradusią nereikalingą raidę ir nieko daugiau.

Kadangi Jūsų siūlymas, tai kodėl ne Jūsų verslas? Nuo savęs pradėti reikia. Svetimus verslus lengva kaliniams dalinti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 13 birželio 2019 - 11:35
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 13, 11:57)
rašytų kokia pensinYkė, suprasčiau, bet tu save pristatai kaip jaunesnę truputį...

pas mane sena siela, išmintinga, todėl ir tu nedatrauki 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 12:33)
Žinutę. Kartais verta pripažinti, kad suklydot ar paskubėjot. Karūna nenukris, patikėkit manim. Išbandžiusi esu ne kartą asmeniškai. Ką redaguoju nesupratau tiksliai, bet jei apie minėtos mano žinutės redagavimą kalbat, tai viskas, ką ten pakeičiau - ištryniau netyčia viename žodyje atsiradusią nereikalingą raidę ir nieko daugiau.

Kadangi Jūsų siūlymas, tai kodėl ne Jūsų verslas? Nuo savęs pradėti reikia. Svetimus verslus lengva kaliniams dalinti.

ne nu, plia plia, juk jau rašiau, kad pas mane jiems sanatorija būtų, nu kaiop tai nedaeina žmogui?
o ten su ta nesąmone dėl pelno nuėmimo. Kam kažką nuiminėti, kai yra vietų, kur jie puikiausiai tiktų ir nieko nuo nieko nuimti nebereiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 13, 12:33)

Tamstaii su loginiu mastymu problemos? matyt dirbate BIUDZETININKE ir leidziate kitu pinigus.
Tamstai paaiskino, kad vienas variantas, kai verslas pats pasirupins, kad kaliniai nestu pelna darbe, tada nieko moket nereikes, verslas mokes mokecius.

Kitas variantas, kai valstybe nustatys savo tas kaliniu teisiu nesamones ir reikalavimus, tada valstybe tegu susimoka uz jos KAPRIZU TENKINIMA. Nes tai bus ne kaliniu darbas, o valstybes kaprizu tenkinimo paslauga, kuri NENESA PELNO
Atsakyti
Toks vaizdas Hmmm..., kad čia nukreipimas į mane dėl Austėjos nuorodos. Kad niekas apie Austėją daugiau nekomentuotų, tai kalinius keliate pas mane vistiek, nors ir 3 kartą rašau, kad mano verslas tinka tik geriems žmonėms lepintis, o ne bandiūgoms.
Nieko, ateis Lutuke, jinai gal dar pakomentuos Austėją-niekadėją tongue.gif 4u.gif
Atsakyti