Tai gal leiskim zmonems rinktis?
As sutinku, kad reiktu leisti rinktis. Ir tuo paciu griauti mitus apie tai, kad generiniai vaistai kitaip gydo.
Ka tik istryne.
Jau ubunte siandien ten darbavosi .
Kazkaip tikiu, kad kol kas varytoja ant musu valstybes nepasirodys.
Man tai idomu kaip ta ciuchapudra atrodo. Reiks kokiu morku pas jos ryza pardaveja fb uzsisakyt, ten nupuseles kokie komentai turetu but. Apie pieno zala, mesos zala, mylejimosi ir kosmetikos zala.
Tai kad pasirode siandien. Tik jos komentarus istrina.
Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.Generiniai kainuoja maziau, nes juos gaminancios imones nedare tyrimu t.y. nesukure vaistu. Imones, kurios kuria vaistus, investuoja milijonus, keliolika metu yra apsaugomos ir niekas negali gaminti ju sukurtu vaistu. Po kiek laiko jau visi gali, tik reikia irodyti, kad ta pati sudetis. Lygiai. Siaip mano vienas giminaitis dirba farma versle ir as sita ismokau labai anksti. Gyvenime nepastebejau jokiu skirtumu tarp skirtingi gamintoju. Man idomu, ar tu pati pastebetum, jei nezinotum, kas cia ne originalas. Isitikinimai daro daug.
Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.
ir kokius vaistus perkant pastebėtas šis poveikis? Nes uvamin ir furadonins poveikis nėra vienodas - vienur yra pailginto veikimo kapsulės, o kitur - tabletės.