Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Tai gal leiskim zmonems rinktis?

As sutinku, kad reiktu leisti rinktis. Ir tuo paciu griauti mitus apie tai, kad generiniai vaistai kitaip gydo.  :) 

Atsakyti

Ka tik istryne.
Jau ubunte siandien ten darbavosi biggrin.gif.
Kazkaip tikiu, kad kol kas varytoja ant musu valstybes nepasirodys. biggrin.gif
Man tai idomu kaip ta ciuchapudra atrodo. Reiks kokiu morku pas jos ryza pardaveja fb uzsisakyt, ten nupuseles kokie komentai turetu but. Apie pieno zala, mesos zala, mylejimosi ir kosmetikos zala. biggrin.gif

Tai kad pasirode siandien. Tik jos komentarus istrina. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 14:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anonymous2017" data-cid="71960612" data-time="1515998330"><div><p>Girdejot, pigiausius vaistus privers pirkti, saunumelis</p></div></blockquote><p>Jei zmones mastytu logiskai, jie patys pirktu pigiausius. Ten tie patys vaistai.</p>

O kodel pirjti pigiausius? As visada perku originala, o ne analogus. Pigesnis vaistas, pigesne sudetis, gal sudedamosios dalys ne tokios aukstos kokybes.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 14:59)
Tai kad pasirode siandien.

Man fb idomu kaip atrodo. Tik laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 01 15, 14:57)
Va blondinui neleidzia reikstis nors tu ka. O sitoji? Tfu, dar anoj temoj apie abortus net autores dukra paliete.

Tai va va. Arba burbanti kiek kartų buvus užbaninta, nu o šita, bože bože
Atsakyti

O kodel pirjti pigiausius? As visada perku originala, o ne analogus. Pigesnis vaistas, pigesne sudetis, gal sudedamosios dalys ne tokios aukstos kokybes.
Papildyta:
Man fb idomu kaip atrodo. Tik laiko reikia.

Analogu sudetis lygiai tokia pati. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 15:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71961194" data-time="1516021308"><div><p>O kodel pirjti pigiausius? As visada perku originala, o ne analogus. Pigesnis vaistas, pigesne sudetis, gal sudedamosios dalys ne tokios aukstos kokybes.
Papildyta:
Man fb idomu kaip atrodo. Tik laiko reikia.</p></div></blockquote><p>Analogu sudetis lygiai tokia pati. </p>

Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.
Atsakyti

Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.
Generiniai kainuoja maziau, nes juos gaminancios imones nedare tyrimu t.y. nesukure vaistu. Imones, kurios kuria vaistus, investuoja milijonus, keliolika metu yra apsaugomos ir niekas negali gaminti ju sukurtu vaistu. Po kiek laiko jau visi gali, tik reikia irodyti, kad ta pati sudetis. Lygiai. Siaip mano vienas giminaitis dirba farma versle ir as sita ismokau labai anksti. Gyvenime nepastebejau jokiu skirtumu tarp skirtingi gamintoju. Man idomu, ar tu pati pastebetum, jei nezinotum, kas cia ne originalas. Isitikinimai daro daug. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 sausio 2018 - 15:24
QUOTE(cambala @ 2018 01 15, 15:57)

Va blondinui neleidzia reikstis nors tu ka. O sitoji? Tfu, dar anoj temoj apie abortus net autores dukra paliete.

Ar blondinas dar pasirodo? 100 metų nemačiau. Gaila, kad jam neleidžia reikštis, pasijuokti galima, o šita vienas negatyvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 15:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71961209" data-time="1516022160"><div><p>Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.</p></div></blockquote><p>Generiniai kainuoja maziau, nes juos gaminancios imones nedare tyrimu. Imones, kurios kuria vaistus, investuoja milijonus, keliolika metu yra apsaugomos ir niekas negali gaminti ju sukurtu vaistu. Po kiek laiko jau visi gali, tik reikia irodyti, kad ta pati sudetis. Lygiai. Siaip mano vienas giminaitis dirba farma versle ir as sita ismokau labai anksti. Gyvenime nepastebejau jokiu skirtumu tarp skirtingi gamintoju. Man idomu, ar tu pati pastebetum, jei nezinotum, kas cia ne originalas. Isitikinimai daro daug. </p>

Ne isitikinimas. Mano mamai kartais buna problemos su slapimo takais. Anksciau buvo toks uvamin. Uztekdavo 1 dezutes kapsuliu. Nuo vasaros pradinges, gydytoja raso furadonin. Veiklioji medziaga ir kiekis tas pats. Furadonino reikia dvigubai daugiau.
Su kraujospudzio vaistais panasus pastebejimai.
Atsakyti

ir kokius vaistus perkant pastebėtas šis poveikis? Nes uvamin ir furadonins poveikis nėra vienodas - vienur yra pailginto veikimo kapsulės, o kitur - tabletės. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 15 sausio 2018 - 15:35
reikia skirti prailginto veikimo nuo ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2018 01 15, 15:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71961209" data-time="1516022160">
<div>
<p>Tokia pat sudetis, bet veikia kitaip. Originalo reikia maziau. Tikrai patikrinta ir ne viena karta. Todel analogu neperku.</p>
</div>
</blockquote>
<p>ir kokius vaistus perkant pastebėtas šis poveikis? Nes uvamin ir furadonins poveikis nėra vienodas - vienur yra pailginto veikimo kapsulės, o kitur - tabletės. </p>

Kalba eina apie veikliaja medziaga, o ne apie prailginta veikima. Pigesnis ir yra pigesnis ir jo reikia du kart daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 01 15, 15:34)
reikia skirti prailginto veikimo nuo ne biggrin.gif

Teip teip, kaip ir bakalauru ir magistru darbus univerui taisyti ir aiskinti kad ten berasciai ir sakiniu suregzt nemokantys studijuoja. Suniukui kas uodegyte pakels, kai ji nusileidus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 sausio 2018 - 15:47