Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 06 11, 15:38)

Man tai priimtinesnė mirties bausmė, vis tiek toks smurtavimas nėra atsitiktinis, to gaidžio smegenys nėra normalios, bus dar daug sudaužytų žmonių.

O man priimtiniausia butu kalejimai, kuriuose nuteistieji turetu sau uzsidirbti lova ir duona, o ne ''atostogauti'' is mokesciu moketoju pinigu.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 11, 21:55)

o man atrodo daug ir tiek ir tiek ir nusikaltimai baisūs, paklauskit kokio narkomano motinos, ar pakankama narkodileriams bausmė.

O prie ko cia narkodileriai? Kiso jega tam narkomanui? Buvo laikai, kai narkotikai buvo laisvai pardavinejami, jei zmogus bukas tai ne narkotikai kalti, ne alkoholis.

Man gali buti narkotikai ant lentynos Maximoj, neidomu. Tai kad nereikia... kur gyvenau uz 30km nuvaziavus legaliaii galejau uzeeiti i cafeshop, bet nedomina
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 06 11, 22:22)
O man priimtiniausia butu kalejimai, kuriuose nuteistieji turetu sau uzsidirbti lova ir duona, o ne ''atostogauti'' is mokesciu moketoju pinigu.

Ir dar pridetine verte galetu sukurt (ar ispirkt bausme, ne tik save pramaitint). Tokiam modeliui as pritarciau
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 11, 16:41)
dar dūzgi, kvanka? apsijuokusi per visą pilvą biggrin.gif
buvai juk įspėta, kad jei būsi negera - nukentėsi biggrin.gif

Tavo sudus delfio komentaruose ir sm parodziau
Delfipderaste.
Fui. Ten tavo komentarai( yra t t programele)
Nu kam toki nicw
delfyje komentuot pasirinkai?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 12, 00:08)
O prie ko cia narkodileriai? Kiso jega tam narkomanui? Buvo laikai, kai narkotikai buvo laisvai pardavinejami, jei zmogus bukas tai ne narkotikai kalti, ne alkoholis.

Man gali buti narkotikai ant lentynos Maximoj, neidomu. Tai kad nereikia... kur gyvenau uz 30km nuvaziavus legaliaii galejau uzeeiti i cafeshop, bet nedomina

nu matai, koks šaunuolis, galėtum visiems būti pavyzdžiu, tik kažkodėl nesi, narkodileriai renkasi mokyklas.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 06 11, 22:22)

va va, man irgi tas patiktų ir darbai turėtų būti sunkūs, pavojingi sveikatai ir t.t.
Tokia kaip amžina karinė tarnyba, kai 6 val. ar panašiu metu, visus verčia iš lovų, jei kas nesikelia - visiems už jį 100 atsispaudimų ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 06 12, 00:36)
Tavo sudus delfio komentaruose ir sm parodziau
Delfipderaste.
Fui. Ten tavo komentarai( yra t t programele)
Nu kam toki  nicw
delfyje  komentuot pasirinkai?

čiaupkis tu debile, apsišikusi iki ausų.
matomai ten tavo komentaras, tai labai užsiutai, kad išryškinau
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 12, 07:59)
nu matai, koks šaunuolis, galėtum visiems būti pavyzdžiu, tik kažkodėl nesi, narkodileriai renkasi mokyklas.

Jei narkotikai butu maximoje salia druskos, tai narkodileriai butu ta pacia diena "out of business".

NES NEBUTU PELNO.

Problema yra valstybes supuvus kultura. Kazkada prie sovietu, buvo net acetonas tapes narkotiku, nes vaikai krapstydavo pakausi ir lasindavo.
Po to acetona nueme is prekybos pakeite kazkokiu "Rastvrolitel 64.." kuris prastai atliko skieimo funkcija, bet nedomino toksikomanu.
Po to tokie pamego klijus...
Jei tuo keliu eiti, tai viska reikes kontroliuoti,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 12 birželio 2019 - 07:44
Oi ta VMI, patys bara, kad negražu, patys ir vagia (galimai) biggrin.gif https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 12, 09:41)
Jei narkotikai butu maximoje salia druskos, tai narkodileriai butu ta pacia diena "out of business".

NES NEBUTU PELNO.

Problema yra valstybes supuvus kultura. Kazkada prie sovietu, buvo net acetonas tapes narkotiku, nes vaikai krapstydavo pakausi ir lasindavo.
Po to acetona nueme is prekybos pakeite kazkokiu "Rastvrolitel 64.." kuris prastai atliko skieimo funkcija, bet nedomino toksikomanu.
Po to tokie pamego klijus...
Jei tuo keliu eiti, tai viska reikes kontroliuoti,

Klystate. Cigaretės, alkoholis sėkmingai sudėti parduotuvėse ir lygiagrečiai klesti tabako kontrabanda, alko gamyba. Ar stiprūs vaistai - jų yra vaistinėse ir nelegalioj rinkoj.

Valstybės kultūra abejoju ar koreliuoja su poreikiu svaigintis ir priklausomybėmis. Skandinavijos šalys turi tokią pačią ir gal dar aštresnę narkotinių medž vartojimo bėdą, kaip kad mes alko. Turtingesnė šalis - rinkoje plaukioja stipresnio poveikio, brangesni narkotikai, tik toks skirtumas. Poreikio svaigintis nenuslopins kultūra. Nes to poreikio pirmas žingsnelis - smalsumas.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 06 11, 23:22)

Pritariu. Tokia veikla, man regis, padėtų ir jiems išėjus laisvėn - nes būtų turimi praktiniai darbiniai įgūdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 12 birželio 2019 - 08:30
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 12, 08:11)
va va, man irgi tas patiktų ir darbai turėtų būti sunkūs, pavojingi sveikatai ir t.t.
Tokia kaip amžina karinė tarnyba, kai 6 val. ar panašiu metu, visus verčia iš lovų, jei kas nesikelia - visiems už jį 100 atsispaudimų ir t.t.

Bet tu tikrai turi savy sociopatijos bruozu. Tave "veza" ziaurumas. Kazin is kur tai pas tave, kazka tevai ne taip padare vaikystej.
Tokio rezimo esme - peraukleti ir grazinti i gyvenima, kad nebekenktu, o ne kad sunyktu ir mirtu (tada geriau iskart nudobt).
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 12, 09:41)
Bet tu tikrai turi savy sociopatijos bruozu. Tave "veza" ziaurumas. Kazin is kur tai pas tave, kazka tevai ne taip padare vaikystej.
Tokio rezimo esme - peraukleti ir grazinti i gyvenima, kad nebekenktu, o ne kad sunyktu ir mirtu (tada geriau iskart nudobt).

Ir šiaip. kai pagalvoji, ji gi galėtų užsiųsti ant jų kokią nors dangaus bausmę, velnius, ar ką ji temn siuntinėja, ir nereiktų įstatymų, nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 12, 09:41)

aš nesu padaryta avelė smile.gif krikščionims matomai nepavyko visų iki galo sulaužyti biggrin.gif
ne ne, iškart nudobt per lengva būtų, nu nebent savo auką irgi iš už nugaros staiga nudobė smile.gif

o šiaip aš labai geras žmogus, niekada pirma niekuo nepuolu 4u.gif ir labai maloniai atrodau, neikas pamatęs dar neišsigando biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 birželio 2019 - 08:57