Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 12:35)
Tu jau trenkei? biggrin.gif

mačiau tik, kad kvailaims palengvėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 12:38)
mačiau tik, kad kvailaims palengvėja smile.gif

Tai, matyt, is patirties kalbi, kad taip siulai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 14:00)
Tai, matyt, is patirties kalbi, kad taip siulai. biggrin.gif

mano stebėjimų patirtis didelė. Savaitgalį vėl santa Barbaras stebėjau pas blogus žmones biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 14:03)
mano stebėjimų patirtis didelė. Savaitgalį vėl santa Barbaras stebėjau pas blogus žmones biggrin.gif  4u.gif

kokiam rate sukiesi, toks ir pasaulio matymas, natūralu.
Atsakyti
..........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 birželio 2019 - 13:15
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 10, 14:12)
kokiam rate sukiesi, toks ir pasaulio matymas, natūralu.

O tu jau burbule uždarame gyveni? biggrin.gif Visi vienodame rate gyvenam, esmė tik ta kaip į jį žiūrime. Jei kas žiūri bukai ar visai nežiūri niekur, tai esmė nuo to nesikeičia. Nu pvz. galima pamačius vaikų laužomą medį džiaugtis: ach, kaip gera vaikučiams, jie dūksta wub.gif ir galima matyti žalą medžiui. Tiesa? Arba galime matyti girtą vairuotoją ir galvoti: ot smagu jam, pasilinksmino žmogelis, nieko parvažiuos wub.gif ir galima suvokti, kad jis nusikaltėlis, pažeidėjas. Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 14:32)
O tu jau burbule uždarame gyveni? biggrin.gif Visi vienodame rate gyvenam, esmė tik ta kaip į jį žiūrime. Jei kas žiūri bukai ar visai nežiūri niekur, tai esmė nuo to nesikeičia. Nu pvz. galima pamačius vaikų laužomą medį džiaugtis: ach, kaip gera vaikučiams, jie dūksta wub.gif ir galima matyti žalą medžiui. Tiesa? Arba galime matyti girtą vairuotoją ir galvoti: ot smagu jam, pasilinksmino žmogelis, nieko parvažiuos wub.gif ir galima suvokti, kad jis nusikaltėlis, pažeidėjas. Tiesa?

tu ten santa barbaras matai. Aš ne.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 10, 14:33)
tu ten santa barbaras matai. Aš ne.

oi ne, aš ne tame santa barbaras mačiau. Čia ne mano problemos, kad tu nesupranti mano minties ir neteisingai interpretuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 08, 14:23)
Pažiūrėjau nuotraukas, visi šypsosi. Gražu. Ne taip kaip eitynėse "Už teisibe". Jokių girtų skustagalvių, kaip paraduose "Lietuva-lietuviams".

ir sypsosi, ir buciuojasi, ir savo grozybes rodo, ir uzrasai superiniai, "mesk vaikina ir masturbuokis", net is paminklu sugebejo issitycioti......pratina pratina zmones prie gaslumu, afisavimosi ir t,t,....toliau bus graziau, kad kuo daugiau papiktinimu, ir kaip Tapinas sake, kuo daugiau besipiktinanciu, tuo didesnis biudzetas LGBT.
https://www.facebook...847595725611136

cia ne girti, siaip lengvai apsinarkasine kai kurie , o kitiem gerti tik del kvapo reiktu......
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 06 08, 16:55)
būtent , taikiai, be agresijos.

bet kaip sielos ganytojus tokia taiki eisena purto doh.gif  prilygino komunizmui. Aš tokius kunigo pasisakymu prilyginčiau satanizmui

ROBERTAS GRIGAS: ATEIS NESUKLASTOTO LIETUVOS BALSO LAIKAS
https://kaunoforumas...JaB521sGVvpcPRc

logiska, zmonem reikai kazkokios ideologijos, kakzuom remtis, kakzokiu vertybiu sistemos, jei nesilaiko religijos, susigalvoja savo ideologija, taip buvo ir su komunizmo ideologija, taip ir dabar su ta LGBT ideologija.
Satanizmas ,tai,ka daro LGBT,anot baznycios, beja, jei esi religingas, nes jei nesi, is vis netiki Satana ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 birželio 2019 - 16:29

o taip taip, šokti pagal Metallicą yra pragaro ženklas. O va ko kunigas nusigando meilę švenčiančių žmonių, tai klaustuks, kodėl jį krečia laimingų ir laisvų žmonių veidai, kas čia iš ko velnią varo..

kur ten meile buvo? :blink: satnizmas ir yra pateikti netikrus , iskreiptus dalykus, kaip tikrus, pvz seksa, kaip meile.

Atsakyti

nesivelia, nes neturi ką pasakyti, mokslinčios biggrin.gifpasirodė, kad tas mokslas ne viską ir žino ar ne biggrin.gif

svarbiausia tikriausiai, net ne tai,kad visko nezino, bet kad nuomone keicia kas savaite :lol: gaunasi absurdiskai tiki kazkokiu moskliniu tyrimu, ir sast kita diena pasirodo, kad tai buvo neteisinga, neisivaizduoju, kaip zmones gyevna?

arba turi nebesidomet nuajovem, paistot tie sveinais tyrimais, arba gyveni nulatiniam netikrume, sveika kiausinia, oi nesveika, oi sveika, o kaip is tikruju, ka sako mokslininkai?  :hmm:​ 

Atsakyti

Kas cia piktinosi del lietuviu emigrantu, kurie gydosi Lietuvoje uz savo pinigus? Turtinga salis ta Lietuva ir dosni , tik ne savo pilieciam kazkodel....kam apsistoti tik baltarusijos ir Ukrainos peniniskais, siulyciau gydyti viso pasauli, ka cia LIetuvai reiskia.... :hmm:​ 

Lietuvoje nuolat gyvenančius Ukrainos ir Baltarusijos pensininkus nuo 2020 metų siūloma gydyti nemokamai, net jeigu jie niekada čia nemokėjo privalomojo sveikatos draudimo mokesčio. Jų sveikata būtų draudžiama valstybės lėšomis, kaip ir Lietuvos pensininkų.

Skaityti daugiau: https://kauno.diena....xHB6lY.facebook

Atsakyti