Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 09, 23:23)
tai ne taip rašai tą tekstą, reikėjo klausti tada: o kas kitas atsakė, jei ne mokslas?
bet bet kokiu atveju, jei jau teigi, kad mokslas vistiek atsakė, jei tavo nuomone daugiau niekas neatsakė, nu tai ar išgimdysi pagaliau ką gi jis atsakė? biggrin.gif
o jei neteigi, kad mokslas atsakė, nu tai ir rašome tau su Lutuke, kad tas mokslas toli gražu nėra toks idealus kaip bandoma parodyti, nėra jis panacėja, sutinki?
turėjai žinoti, kad su manimi nelaimėsi, puldama argumentuoti man biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kodel tu manai, kad man labai svarbu laimet? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 07:59)
Kodel tu manai, kad man labai svarbu laimet? hihihi.gif

tai matau, kad ne, svarbu tik kvialai pasiginčyti. Paprieštaravai bile prieštaraut, nors net nepagalvojai, kad visiškai neišmanai to, apie ką ginčyjies ir prieštarauji biggrin.gif
Atsakyti

tai matau, kad ne, svarbu tik kvialai pasiginčyti. Paprieštaravai bile prieštaraut, nors net nepagalvojai, kad visiškai neišmanai to, apie ką ginčyjies ir prieštarauji biggrin.gif

svarbu, kad tu ismanai :) 

Manau dauguma nesivelia i sita diskusija, nes cia tas pats kas diskutuoti su plokscios zemes teorijos gerbejais. Tuscias reikalas

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 10, 09:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72449674" data-time="1560149007"><div><p>tai matau, kad ne, svarbu tik kvialai pasiginčyti. Paprieštaravai bile prieštaraut, nors net nepagalvojai, kad visiškai neišmanai to, apie ką ginčyjies ir prieštarauji vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>svarbu, kad tu ismanai smile.gif </p><p>Manau dauguma nesivelia i sita diskusija, nes cia tas pats kas diskutuoti su plokscios zemes teorijos gerbejais. Tuscias reikalas</p>

Būtent smile.gif
Atsakyti
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72449674" data-time="1560149007"><div><p>tai matau, kad ne, svarbu tik kvialai pasiginčyti. Paprieštaravai bile prieštaraut, nors net nepagalvojai, kad visiškai neišmanai to, apie ką ginčyjies ir prieštarauji vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>svarbu, kad tu ismanai smile.gif </p><p>Manau dauguma nesivelia i sita diskusija, nes cia tas pats kas diskutuoti su plokscios zemes teorijos gerbejais. Tuscias reikalas</p>

nesivelia, nes neturi ką pasakyti, mokslinčios biggrin.gif pasirodė, kad tas mokslas ne viską ir žino ar ne biggrin.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 10:48)
nesivelia, nes neturi ką pasakyti, mokslinčios biggrin.gif pasirodė, kad tas mokslas ne viską ir žino ar ne biggrin.gif

Tai is kur pirmasis zmogus, protinguole? Ar tau tavo elfai sito nesako? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 11:14)
Tai is kur pirmasis zmogus, protinguole? Ar tau tavo elfai sito nesako? hihihi.gif

O aš sakiau, kad žinau? Čia jūsų pusė teigė, kad mokslas viską žino biggrin.gif
Bet visos mokslinčios staiga dingo ir atsifutbolinti ėmė, užklaustos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 11:30)
O aš sakiau, kad žinau? Čia jūsų pusė teigė, kad mokslas viską žino biggrin.gif
Bet visos mokslinčios staiga dingo ir atsifutbolinti ėmė, užklaustos biggrin.gif

Prašom citatą apie "mokslas viską žino" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 12:06)
Prašom citatą apie "mokslas viską žino"  ax.gif

Mylimuke, apiek ja... Na nesipurvink.

Visi senai supratom su kuo reikalu turim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 10, 12:06)
Prašom citatą apie "mokslas viską žino"  ax.gif

tu man teigei, kad aš kritikuoju mokslą. Taip, kritikuoju, nes jis - ne visažinis.
Tai kame tavo kabinėjimųsi esmė tada? Iš tavęs supratau, kad ir mokslas nieko nežino apie pirmą žmogų, tai ko čia knisinėjiesi kaip blusa paskutinė? Neturi kur išsiliet? Trenk galvą į sieną, palengvės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 10, 12:30)
tu man teigei, kad aš kritikuoju mokslą. Taip, kritikuoju, nes jis - ne visažinis.
Tai kame tavo kabinėjimųsi esmė tada? Iš tavęs supratau, kad ir mokslas nieko nežino apie pirmą žmogų, tai ko čia knisinėjiesi kaip blusa paskutinė? Neturi kur išsiliet? Trenk galvą į sieną, palengvės 4u.gif

Tu jau trenkei? biggrin.gif
Atsakyti