Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2019 06 08, 15:23)
Pažiūrėjau nuotraukas, visi šypsosi. Gražu. Ne taip kaip eitynėse "Už teisibe". Jokių girtų skustagalvių, kaip paraduose "Lietuva-lietuviams".

būtent , taikiai, be agresijos.

bet kaip sielos ganytojus tokia taiki eisena purto doh.gif prilygino komunizmui. Aš tokius kunigo pasisakymu prilyginčiau satanizmui

ROBERTAS GRIGAS: ATEIS NESUKLASTOTO LIETUVOS BALSO LAIKAS
https://kaunoforumas...JaB521sGVvpcPRc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 08 birželio 2019 - 15:55
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 08, 14:17)
Tu durna ar tik apsimeti?  mirksiukas.gif As kkausiu, kas be mokslo yra atsakes, is kur pirmasis zmogus?
O elfu pasaulyje yra pragaras?  Ir dangus? Juk cia krikscioniu ismislas a?

O aš tavęs jau trečią kartą klausiu ką tas tavo mokslas atsakė? Apšviesk ax.gif Ar tikrai durna? Neapsimeti net?

Juokų smailo nesimato? Pasididink ekraną biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2019 06 08, 16:55)
būtent , taikiai, be agresijos.

bet kaip sielos ganytojus tokia taiki eisena purto doh.gif  prilygino komunizmui. Aš tokius kunigo pasisakymu prilyginčiau satanizmui

ROBERTAS GRIGAS: ATEIS NESUKLASTOTO LIETUVOS BALSO LAIKAS
https://kaunoforumas...JaB521sGVvpcPRc

satanizmui geriau prilygink Šimonytės šokį, daugiau pataikysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 09, 10:50)
satanizmui geriau prilygink Šimonytės šokį, daugiau pataikysi smile.gif

o taip taip, šokti pagal Metallicą yra pragaro ženklas. O va ko kunigas nusigando meilę švenčiančių žmonių, tai klaustuks, kodėl jį krečia laimingų ir laisvų žmonių veidai, kas čia iš ko velnią varo..

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 09, 09:50)
O aš tavęs jau trečią kartą klausiu ką tas tavo mokslas atsakė? Apšviesk ax.gif Ar tikrai durna? Neapsimeti net?

Nenukreipinek temos. Atsskyk i klausima, jeigu jau kritikuoji moksla. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na štai, lyg ir ne Afrikoje esam, bet Žemė netrunka ir mums ragus parodyt.

Dėl alinančių karščių Lietuvos gyventojų prašoma taupyti vandenį: padėtis neįprasta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 birželio 2019 - 18:35
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 09, 17:14)
Nenukreipinek temos. Atsskyk i klausima, jeigu jau kritikuoji moksla.  mirksiukas.gif

aš neteigiu, kad mokslas žino biggrin.gif ČIA TU TEIGEI. Tai davai, dabar žinias į trąsą. Nes visi jau čia mato kaip uodegą dabar suki biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 09, 19:39)
aš neteigiu, kad mokslas žino biggrin.gif ČIA TU TEIGEI. Tai davai, dabar žinias į trąsą. Nes visi jau čia mato kaip uodegą dabar suki biggrin.gif  4u.gif

Kur ir ka as teigiau?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 09, 21:52)
Kur ir ka as teigiau?

Kritai mano akyse visiškai smile.gif
Nu jei parašei ant greitųjų tą, ką nežinai, nes tiesiog buvo durna nuotaika, norėjosi paprieštarauti, tai jau būk miela, pripažink, parašyk sorry, ir nueik pakelta galva, o tai dabar murkdaisi pačios savo paskleistose nesąmonėse

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 14:32)
o tai mokslas vienabalsiai atsakė, pvz. iš kur atsirado pirmasis žmogus? smile.gif
*

[quote=mylimuke!
O ne mokslas atsake?

Atsakyti
[quote=Monteverte,2019 06 09, 22:09]
Kritai mano akyse visiškai smile.gif
Nu jei parašei ant greitųjų tą, ką nežinai, nes tiesiog buvo durna nuotaika, norėjosi paprieštarauti, tai jau būk miela, pripažink, parašyk sorry, ir nueik pakelta galva, o tai dabar murkdaisi pačios savo paskleistose nesąmonėse

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 14:32)
o tai mokslas vienabalsiai atsakė, pvz. iš kur atsirado pirmasis žmogus? smile.gif
*

[quote=mylimuke!
O ne mokslas atsake?
[/quote]
Problemytes su teksto suvokimu? Tu sukritikavai, kad mokslas neatsake i si klausima (is kur 1 zmogus), tai as taves perklausiau, kad jei mokslas neatsake, tai ar atsake kas nors kitas (elfai, fejos, Sirijaus planetos gyventojai, etc.)?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 09, 22:21)
Problemytes su teksto suvokimu? Tu sukritikavai, kad mokslas neatsake i si klausima (is kur 1 zmogus), tai as taves perklausiau, kad jei mokslas neatsake, tai ar atsake kas nors kitas (elfai, fejos, Sirijaus planetos gyventojai, etc.)?

tai ne taip rašai tą tekstą, reikėjo klausti tada: o kas kitas atsakė, jei ne mokslas?
bet bet kokiu atveju, jei jau teigi, kad mokslas vistiek atsakė, jei tavo nuomone daugiau niekas neatsakė, nu tai ar išgimdysi pagaliau ką gi jis atsakė? biggrin.gif
o jei neteigi, kad mokslas atsakė, nu tai ir rašome tau su Lutuke, kad tas mokslas toli gražu nėra toks idealus kaip bandoma parodyti, nėra jis panacėja, sutinki?
turėjai žinoti, kad su manimi nelaimėsi, puldama argumentuoti man biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 09 birželio 2019 - 22:25
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 08, 13:23)
Pažiūrėjau nuotraukas, visi šypsosi. Gražu. Ne taip kaip eitynėse "Už teisibe". Jokių girtų skustagalvių, kaip paraduose "Lietuva-lietuviams".

Eisena buvo tikrai fantastiška 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 09 birželio 2019 - 22:46
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 09, 21:21)
Problemytes su teksto suvokimu?

Ne tik su teksto suvokimu, juk tai akivaizdžiai matosi. Palikit Jūs ją ramybėj smile.gif
Atsakyti