QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 08:09)
Jūs nesvarstėt būtinybės pailsėti? Nuo sąmokslo teorijų, pseudomokslų, karmų ir dramų lygioj vietoj... Aš nesityčioju.
ka jusu klausima sturetu reiksti?
To pacio galeciau paklausti jus nenorit pailseti nuo savo pasauleziuros? ka atskaytumet?
Dramu paskutiniu metu matote daugiau ir emociju liejate postose daugiau, nei seniau. As gana mazai emocingas zmogus, daugiau viska virksinu per prota, dramu aplamai pas mane mazai gyvenime daromu, realybeje net zmones stebisi kartais sako tavo vietoje as jau isproteciau arba, ko tu nepanikuoji, cia prie tam tikru situaciju buvusiu posakiai is kitu.
tai gal vertetu zmogu pazinti gyvai prie duodant kazkokius pasiulymus apie jo yvenima ?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 07, 12:05)
Baisingai religingiems yra spec mokyklų
o kodel naudojat zodzius baisiai religingas? o jei ne baisiai, o normaliai religingas? tai gal jus su lgbt idejomis eikit i atskiras mokyklas, nes siaip kriskcioniu pagal statistika Lietuvoje dauguma.
O siaip Lietuvos mietseliuose jokiu atskiru viduriniu nera, visos vienodos, cia siaip tom kas is didmiesciu neisvaziuoja.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 07, 12:34)
ir va taip mąstanti asmenybė nori pati mokyti savo vaikus apie lytiškumą.
o tu jautiesi teisuole ir tik tavo poziuris i gyvenimas teisingiausias ir gal tu mano vaikus mokysi, kas ir kaip yra? ir tai jus vadinat laisve? ko ne sovietmetis? tada irgi sake, kad yrav eina tiesa, Dievo nera ir laisve palaidam gyvenimui buvo pradzioje, paskui jjau siek tiek susigriebe pamete kur tai veda...
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 15:32)
Tai, kad mokslas neatsako arba neturi garantuoto atsakymo į absoliučiai visus žmogui kylančius klausimus, niekaip nereiškia, kad mokslas apskritai neatsakė nė į vieną klausimą. Arba kad neatsakė į tam tikrus klausimus.
Šiaip įdomu, kai žmogus visiškai netiki jokiais moksliniais tyrimais ir faktais, bet absoliučiai tiki pseudomokslinėmis teorijomis ir kažkieno tai pasąmonėje vykstančiomis kelionėmis į Marsą.
Jus visiskai nesuprantat mano poziurio ir mokslas tai per plati savoka, kad apie ji taip sneketi, viena, kai mosklas irodo, kad zeme sukasi aplink saule ir kad ji apvali, nors ir taip tai zinojo musu proteviai, bet tai zinoma to neneigsi, tai akivaizdu ir taip butu buve, jei mokslas nebutu to irodes.
Kitas dalykas, kai tas pats mokslas naudoja zemes resurus, kaip pakvaises ir paskui vercia juos siukslemis, sita as vadinu beprotybe ir mane nezavi tokie mosklo "pasiekimai."
Jei trumpai mokslas irodo kas egizstuoja ir siaip nepriklausomai nuo to mokslo, arba sukuria siuksles. arba pvz sukuria vaistus nuo tos pacios civilizacijos sukeltu ligu gydymui.
Taip kazkokie mokslo pasiekimai yra vertingi, bet tai viska reikia atsirinkti, bendrai dabartine civilizacija issiseme, ir degraduoja, naikina pati save, anot tu paciu mokslininku pas msu po 10 m prasides dideles katastrofos, jus tuom tikit?
Ir jokiais pseudo mokslais as netikiu ir nesidomiu. O jei yra kazkokie reiskinia, kuriuos esu patyrusi ir kuriu dar moklas jumz neisaiskino, tai nereiskia,kad ju nera
Pvz seniau mokalas sake, kad kitu rasiu zmone sprastesni uz baltuosius, arba kad vyrai protingesni, talentingesni , vertesni uz moteris, jus gal tuo metu gyvenadama tuo tiketumet, as netikeciau ir tiek, nes as mastyti ir suvokti sugebu ir pati, man nebutina, kad koks diedukas ar tetule nupasakotu ,kaip man mastyti ar suvokti pasauli.
Mokslo irodymu iviariu tiek daug ir taip daznai jie skiriasi,kad geriua jau jauciu religija tiketi, nei mokslu, ne sveina diena kiausiniai labia nesveika ir net kenkia, kita diena jau labai sveika suvalgyti po veina kiausini per diena ir kaip gyventi, jei tiki mokslu, o ne savo galva ir savo pojuciais?
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 17:31)
Tam tikrais atvejais - taip. Mes tikim tuo, ką žinom, patikrinom, matėm. Tačiau individualaus žmogaus galimybės viską žinoti, patikrinti ir matyti yra siaubingai ribotos. Dar daugiau, tam tikros aplinkybės gali mūsų matymą padaryti labai subjektyvų, o kartais mūsų žinojimas apskritai yra klaidingas. Be to, pasaulyje yra tiek daug sričių, kuriose tiesiog negali visur būti ekspertu, todėl tenka kliautis kitų žmonių žiniomis. Klausimas tik kuo pasirenki tikėti - tikrintais, analizuotais, kritikuotais faktais/tyrimais ar kažkieno pasakojimais, kaip jie po Marsą dvasiškai skraidė. Kiekvienas, žinoma, laisvas rinktis.
mokslininkai irgi tik zmones irgi klysta, ka matom per istorija, ir net labaismarkiai klysta kartais...
pvz ne taip senai naujagymius operuodavo be narkozes, nes sakydavo,akd jie nieko nejaucia...liepe vaiksu zindyti tik pagal grafika duoti arbateliu i pertraukas , per ilgai nelaikyti ant ranku ri t.t. kaip vadovaujaties gal tais moklsinikais ar jau gal kitais?
taip butina dalintis zmonem savo patirtim, savo iniom, be nereikai ziureti i moksla kaip i religija, reikia sugebeti mastyti ir paciam, o jei jus ko dar nesat patyrusi, nesusiduret, enbutina tie dalykai neegzistuoja...