Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 14, 10:33)

Dalis tautieciu gyvena Rusijos informacinej erdveje. Ne tai,, kad klauso ir ziuri Rusijos laidas, o ignoruoja kitokias, lygiai taip pat kaip sektantai klauso tik sektos vado. Nerealu

mano aplinkoje tai daro 50 + žmonės, nes realiai kitos kalbos nesupranta, rusiški filmai atitinka mentalitetą ir t.t. Tiesa, putino politikai nepritaria. Jaunoji karta nemoka rusų kalbos ir nesupranta rusiškų filmų, nejuokingi rusiški humoro vakarai. Rodos pats gyvenate Vokietijoje, ten gi tas pats vyksta su rusakalbiais. Išmirs senoji karta ir nutrūks toji bambagyslė. Man pasakojo, kad Izraelyje jau tas procesas aiškiai matosi, kai hebrajų kalba labiau vartojama nei rusų.
Atsakyti

Girdejot, pigiausius vaistus privers pirkti, saunumelis

Atsakyti
Maratono dienos finišas: visi lietuviai – dvidešimtuke, geriausiai pasirodė B. Vanagas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 15, 00:29)
Labai aiskus paaiskinimas kam Rusijai Krymas

Nesamones. USA taip pat visur turi baziu, net KUBOJE. (Nors Kuba tam priestarauja jau 60+metu) Taigi Rusija galejo sau tureti baze. Net visa Ukraina galejo turet, jei butu gudresni statytini prakisus, o ne kazkoki ex zeka.
USA sugeba savo problemas ispresti be okupaciju savo naudai.
Rusija nesugeba.

Tai esme ne karines bazes, o Carui reikejo sloves. Krymas tai didziausia nesamone, ka Rusija SAU padare.

Sirija. Na Rusija, kaip tas nevykelis slykstus bernas kuri visos mergos atstume. Tinka ir pati baisiausia.
Vargas, kai ambicijos dideles, o proto nedaug.

Kai lyginam valstybes tai pavojingiausios tos kurios valdomos nusikalteliu ir silpnaprociu. Nemanau, kad USA - gerio isikunijimas, bet kad daug protingesni ten vadovai - tai abejoniu nekelia
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 15, 12:27)
greiciau gudresni

Del gudrumo, o ne del gerumo zmones ir zavisi USA.

Bukai valdomoj Sovietijoje jau prisigyvenom.
Papildyta:
Путин сравнил мумию Ленина с мощами святых

Va cia jau geriau viska paaiskina.
Atsakyti

Aklas su kurciu apie politika.

Atsakyti

Girdejot, pigiausius vaistus privers pirkti, saunumelis

Jei zmones mastytu logiskai, jie patys pirktu pigiausius. Ten tie patys vaistai.

Atsakyti

Moonte,

uz ka jus visgi dekojot moderatoriams? Niekas neuzblokuotas, tik SSRS tema istrinta...

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 14:23)
<p>Moonte,</p><p>uz ka jus visgi dekojot moderatoriams? Niekas neuzblokuotas, tik SSRS tema istrinta...</p>

Ka tik istryne.
Jau ubunte siandien ten darbavosi biggrin.gif .
Kazkaip tikiu, kad kol kas varytoja ant musu valstybes nepasirodys. biggrin.gif
Man tai idomu kaip ta ciuchapudra atrodo. Reiks kokiu morku pas jos ryza pardaveja fb uzsisakyt, ten nupuseles kokie komentai turetu but. Apie pieno zala, mesos zala, mylejimosi ir kosmetikos zala. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 15 sausio 2018 - 14:32
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 01 15, 14:23)
<p>Moonte,</p><p>uz ka jus visgi dekojot moderatoriams? Niekas neuzblokuotas, tik SSRS tema istrinta...</p>

Neištrinta, yra ta tema. Turbūt buvo laikinai paslėpta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 01 15, 14:28)
Kazkaip tikiu, kad kol kas varytoja ant musu valstybes nepasirodys.

Man tai idomu kaip ta ciuchapudra atrodo. Reiks kokiu morku pas jos ryza pardaveja fb uzsisakyt, ten nupuseles kokie komentai turetu but. Apie pieno zala, mesos zala, mylejimosi ir kosmetikos zala. biggrin.gif

Aš tai netikiu biggrin.gif

Matai, ji tik prie kkaviatūros drąsi, siūlėsi ir cv atsiųsti, ir į svečius kvietė, bet bele balbatuoja, o realiai deda į krūmus biggrin.gif
Atsakyti

Jei zmones mastytu logiskai, jie patys pirktu pigiausius. Ten tie patys vaistai.

Tai gal leiskim zmonems rinktis?

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 15, 14:40)

Aš tai netikiu biggrin.gif

Bet tai moderatore istryne plepalus apie prostitutes.
Reiskia skaito. Jei skaito, tai turetu suprasti, kad ji raso ne vietoje ir ne laiku, taip niekindama musu valstybe, kovotojus uz laisve ir aplamai kelia sarsalyne. Cia lygiai tas pats kas nueiti i kokia skaudzia tema kur tevai onko ligoniukus augina ir reikstis, kad kiti sveiki, jus nesuvokiat kaip nesirgt ir pan. As tai tokia iskart blokuociau.
Va blondinui neleidzia reikstis nors tu ka. O sitoji? Tfu, dar anoj temoj apie abortus net autores dukra paliete.
Atsakyti