Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mementoo @ 2019 06 06, 22:12)
Politinio stabilumo jokio. Apie proveržį tai nėra ką net kalbėti. Sąstingis, su grėsme regresuoti visose srityse.

šiaip tai pasaulinė krizė vėl artėja, tai ar mes išimtis?
Atsakyti
ne veltui aš nemėgstu bėgiojimų smile.gif https://tv.lrytas.lt...siems-10645059/
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 09:00)
ne veltui aš nemėgstu bėgiojimų smile.gif https://tv.lrytas.lt...siems-10645059/

bet čia kalba apie blogį, kurį sukelia kasdienis alinimas. O protarpiais viskas čiki mirksiukas.gif aš mėgstu bėgiojimą vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 17:06)
Zmones senai medituodami sugeba nuskristi i kitas planetas ne is pseudo ir ne is mokslo...paparsciausiai me sturim tokiu gebejimu...</p><p></p><p>mokslinikai man ddaznai primena mazus vaikus, kurie paima gera daikto isardo ir su nuolauzom zaidzia...ir vaje atranda kazka, kada blyn lauzyti nereikejo, ir masto dabar kaip visa sutvarkyti,kad planeta nesprogtu nafig visa .... doh.gif </p>

Jūs nesvarstėt būtinybės pailsėti? Nuo sąmokslo teorijų, pseudomokslų, karmų ir dramų lygioj vietoj... Aš nesityčioju.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 09:09)
Jūs nesvarstėt būtinybės pailsėti? Nuo sąmokslo teorijų, pseudomokslų, karmų ir dramų lygioj vietoj... Aš nesityčioju.

aš paprastai lutuke123 neskaitau, bet ši citata verta laiko. Eina sau, va iš kur tas įtaigumas. vartotojo įkelta nuotrauka čia jūsų švietėjiška misija 4u.gif neveiksni.
Atsakyti
o ko čia ilsėtis? gyventi reikia, žmogus gajus smile.gif
Papildyta:
džiugu, kad nepasiduoda žmonės https://www.lzinios....kremliui/287977
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 09:55)
Papildyta:
džiugu, kad nepasiduoda žmonės https://www.lzinios....kremliui/287977

džiugu. Bet ar jau nebe Amerika tuos protestus organizuoja ? mirksiukas.gif

būk gera, įdėk nuorodų pavadinimus, pridedi bevardžių nuorodų, o info jau būna matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 14:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72447750" data-time="1559794225"><div><p>matai, man nėra svarbu, ką mylės mano vaikai suaugę, tos pačioslyties asmenis ar kitos, svarbu, akd jie būtų laimingi ir geri žmonės. Todėl nejaučiam mems jokios propagandos, vaikai žino, kad visi skirtingi, visi lygūs. Dėl lytinio švietimo, tai, mano akimis, jis būtinas, ir nieko baisaus čia nėra. Išaugom iš vyžų.</p></div></blockquote><p>Gerai tavo tokios paziuros ir mokyk savo vaiksu ka tu nori, kodel nori, kad kitu tevu vaikai butu mokomi to paties, a rnoretum,akd tavo vaikus kas mokytu tau priesingu issitikinimu. Yra pvz duag krikscioniu, kuriem gejiski lyt santykiai , santykiai iki vestuviu aplamai yra nuodeme, kodel ju vaikam reiktu pasakoti,kad taip nera? Ar nevertetu tas temas, kaip ir religija, palikti namam ir tevam, o mokykloje suteikti tik akademini issilavinima? gal tada ir nebutu tokio pirsiskumo, zmonem tikrai daugumai nekliuna gejai, del manes jie lai ten ir grupem gyvena ir miega, bet kodel tai kisti vaikam?</p><p></p><p>O myleti galima ,kad ir visus zmones, bet nebutina su jais santykiauti, labai jau zaidziama siais terminais. ir taip paaugliai ismusami is veziu ....</p>

Baisingai religingiems yra spec mokyklų
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 08:09)

ir va taip mąstanti asmenybė nori pati mokyti savo vaikus apie lytiškumą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 06, 14:56)

<p>toks man jis narcizas selfinasi, nuotraukytes su savim dedasi....</p>

O tau gaila? Pavydi grazaus kuno? Jo hobi yra sportas, jei butum protingesne ir nepezetum cia beli pezet, tai pamatytum, kad jis stengiasi iv miesteliu komisariatuose irengti/ atnaujinti sporto sales kad pareigunai galetu sportuoti.
Tau, kaip ir montvertei, viskas kliuna, sitas savo pasiekimais dalinasi, Simonyte metalica klauso, Nausedos suniukas dar neuzkliuvo? Esat sm senos bambekles, tos babunes, kur prie laiptiniu sedi ir bumba pastoviai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 07, 11:34)
ir va taip mąstanti asmenybė nori pati mokyti savo vaikus apie lytiškumą.  biggrin.gif

Manau kad ji su savo auklejimu suluosins savo vaiku psichika( kas liecia lytiskuma).
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 07, 07:55)

Nes kartais žmogaus smegenys perkaista ir pavargsta. Tada joms reikia poilsio bent šiek tiek. Kad atsigautų.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 07, 11:34)
ir va taip mąstanti asmenybė nori pati mokyti savo vaikus apie lytiškumą.  biggrin.gif

Tai apie lytiškumą manau mažiausias blogis, ko gali ji vaikus išmokyti. Nu jeigu jai atrodo, kad jos dukra turi atitikti tą jos susikirtą moteriškumo šabloną, tegu moko. Bus dar viena iš n vis dar likusių moterų, kurios nuo vyro priklausomos ir jį sekančios, grožį skleidžiančios ir namus tvarkančios. Reikia ir tokių įvairovės dėlei.
Bet tie sparčiai progresuojantys kliedesiai apie astro keliones, paralelinius pasaulius ir mokslo demonizavimas kažkaip... net nejuokingai kartais atrodo. Nu bet aišku, jai spręsti kaip gyventi, kam įdomi ta mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 06 07, 12:41)
O tau gaila?  Pavydi grazaus kuno? Jo hobi yra sportas, jei butum protingesne ir nepezetum cia beli pezet, tai pamatytum, kad jis  stengiasi iv miesteliu komisariatuose irengti/ atnaujinti sporto sales kad pareigunai galetu sportuoti.
Tau, kaip ir montvertei, viskas kliuna, sitas savo pasiekimais dalinasi, Simonyte metalica klauso, Nausedos suniukas dar neuzkliuvo? Esat sm senos bambekles, tos babunes, kur prie laiptiniu sedi ir bumba pastoviai.
Papildyta:

Manau  kad ji su savo auklejimu suluosins savo vaiku psichika( kas liecia lytiskuma).

As nesidomiu tuo pernwvu, tai net nezinau kas ka kelia, bet kazkam anas labai idomus, ar jo kunas, ar tik tam, kad paziurejus turet kuo pasipiktinti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 07, 14:12)
Nes kartais žmogaus smegenys perkaista ir pavargsta. Tada joms reikia poilsio bent šiek tiek. Kad atsigautų.
Papildyta:
Tai apie lytiškumą manau mažiausias blogis, ko gali ji vaikus išmokyti. Nu jeigu jai atrodo, kad jos dukra turi atitikti tą jos susikirtą moteriškumo šabloną, tegu moko. Bus dar viena iš n vis dar likusių moterų, kurios nuo vyro priklausomos ir jį sekančios, grožį skleidžiančios ir namus tvarkančios. Reikia ir tokių įvairovės dėlei.
Bet tie sparčiai progresuojantys kliedesiai apie astro keliones, paralelinius pasaulius ir mokslo demonizavimas kažkaip... net nejuokingai kartais atrodo. Nu bet aišku, jai spręsti kaip gyventi, kam įdomi ta mano nuomonė smile.gif

Reikia ir grozi skleidzianciu, nes dar yra vyru, kuriems boba turi namie tupet tarp puodu.
Atsakyti