Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2019 06 05, 15:05)
Bet kodėl visokiems krivickams ir co reikia rengti paradus prieš. Lai pasiskelbia tradicinių šeimų paradą, gauna leidimą ir žygiuoja, kas trukdo. Bet ne, reikia būtent tuo metu kai LGBT rengia eitybes. Dėmesio tikriausiai trūkumas, Gražulį nuo pjedestalo nustumti nori biggrin.gif

Piaras. Seimo rinkimai. Daugiau niekuo negeba pasididžiuoti, tik tai kad vedęs ir turi vaikų.

QUOTE(l @ 2019 06 05, 16:19)
kiek jus netycia paskaitau taip jus vis meluojat? konservatoriu partijos atstove? bigsmile.gif </p>

Delfine, tik nerieskit nosies. Tokios replikos geriau nei kokybės ženklas. Tiek Jums, tiek konservatoriams.
Atsakyti
Mda. Mokyti vaikus būti tolerantiškais kitokiems, vadinamas lenkimu į homoseksualia orientaciją.
Monteverte, krivickas gal ir nemėtė, gal ir nebuvo ankstesniuose eisenuose prieš taikius paradus, bet kiti mėtė. Tai ir sakau, gal šie bus kulturingesni. Bet netikiu. Žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 05, 17:48)
Mda. Mokyti vaikus būti tolerantiškais kitokiems, vadinamas lenkimu į homoseksualia orientaciją.
Monteverte, krivickas gal ir nemėtė, gal ir nebuvo ankstesniuose eisenuose prieš taikius paradus, bet kiti mėtė. Tai ir sakau, gal šie bus kulturingesni. Bet netikiu. Žiūrėsim.

Tolerancija turi savo trukumu.
Sakysim as nemegstu midiju, man jos slykscios. Tai ka,, negaliu pasakyt, kad man jos slykscios? Ar tai niekinimas ar neapykantos skatinimas?
MB jas kerta, net ausys linksta ir jai vienodai mano maisto orientacija.
O as negaliu net ziuret kaip ji tas midijas valgo, man slykstu.... Laikausi toliau... Kvapas net .. brrrr.

Kaip jus to nesuprantat?

Gejai man nepatinka, tiksliau nesuprantama, kaip gali vyrai traukti. Tai nenormalu man atrodo Na moterys, joms atlesitina, matyt idiege nuo mazens ad reikia isteket. Tai sukandus dantis atkeencia, taip exuosvene aiskino...

O lezbes man suprantamos.

Dar nesuvokiu tu moteru kurios lyti keicia i vyro... Tai kazkas kraupaus, grozi keisti i slykstyne, tai pasityciojimas is visko.

Visai as neesiimu spresti kas ten gerai blogai, tai tik eemocijos tokios kyla
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 05, 17:58)
Sakysim as nemegstu midiju, man jos slykscios. Tai ka,, negaliu pasakyt, kad man jos slykscios? Ar tai niekinimas ar neapykantos skatinimas?
O as negaliu net ziuret kaip ji tas midijas valgo, man slykstu.... Laikausi toliau... Kvapas net .. brrrr.

Kaip jus to nesuprantat?

O kaio tu gali midija izeisti tuo, kad jos tau slykscios? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 05, 17:58)
Dar nesuvokiu tu moteru kurios lyti keicia i vyro... Tai kazkas kraupaus, grozi keisti i slykstyne, tai pasityciojimas is visko.

bet iš esmės, tai vyrai ta gražioji lytis, bent apie veidą šnekant. Nei dažų ten reikia, nei ką. O dažna moteris, ypač baltųjų rasės blunkoka be makiažo.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 06 05, 17:47)
Delfine, tik nerieskit nosies. Tokios replikos geriau nei kokybės ženklas. Tiek Jums, tiek konservatoriams.
OK. biggrin.gif Dėkui. 4u.gif

Šiaip kaip tik šiandien apie konservatorius turiu vieną blogą įspūdį ir vieną gerą.

Pradėkim nuo blogo. unsure.gif
Vadovo frazė pavaldiniui „jei padarysi, rankos nenukris“ pripažinta priekabiavimu
Konservatorius Laurynas Kasčiūnas - pastebėtina, kad krikdemas, kažkada jaunystėje buvęs M.Murzos pavaduotoju (vėliau teigė, kad šis politinis etapas buvo "jaunatviškas entuziazmas") - užsipuolė vadovą-gėjų dėl priekabiavimo, atvejį lygina su Š.Barto seksualiniu priekabiavimu prie aktorės, reikalauja R.Šimašiaus reakcijos.
Nors tai nėra seksualinis priekabiavimas, o tik (mano nuomone, gana neutrali darbinė) frazė pripažinta kaip neva netinkama darbiniuose santykiuose, nes laikomasi itin aukštų standartų.
Ar įsigilino L.Kasčiūnas į atvejį? Ar kaip nekurie komentaruose puola kritikuoti gėjus, nors šįkart būtent heteroseksualas yra keistų pretenzijų jautruolis ir gana neadekvačiai sureagavusi įstaiga.
Krikdemai kažkaip vis neadekvačiai paslysta...

Na, o gerą įspūdį paliko pozityvumą skleidžiantis straipsnis: Andrius Kubilius. Populizmo bangos pabaiga?
Apie 6-ąją Kondratjevo ekonominių procesų bangą bei 4-ąją demokratizacijos bangą pagal Huntingtoną. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 05, 18:45)

Na, o gerą įspūdį paliko pozityvumą skleidžiantis straipsnis: Andrius Kubilius. Populizmo bangos pabaiga?
Apie 6-ąją Kondratjevo ekonominių procesų bangą bei 4-ąją demokratizacijos bangą pagal Huntingtoną.  ax.gif

Kam jis rupi, tas kubilius. Niekas nepasikeite, nuo Romos laiku. Kiaulems reikia tvarto, ir edesio, kad seimininkas ikrestu, o rinkejams reikia duonos ir zaidimu.

Problema, kad zaidimus dabar gamina Kinija, o Europos rinkejai vis labiau panasus i penimas kiaules, kurios jau praejo "point of no return" galimybe savimi pasirupinti. Taigi turim narkomana ant adatos... Uzsukus zaidimu kraniuka is Kinijos - kils chaosas...
Va tada komunistai ir populistai ir kitokie -istai ateis imtis veiklos
Atsakyti

Mokyti vaikus analinio sekso berniukui su berniuku, cia vadinama siais laiakis tolerancijos mokymas  :hmm: 

nelabai suprantu , kam kazkaip iskirti viena kazkokia grupe zmoniu ir mokyti tolerancijos jiem? mokai vaikus gerbti visus zmones ir tiek, ar tu mokai gerbti tik tuos ir tuos? nors nesistebeciau is tavo zinuciu taip ir atrodo... is vis ka reiskia mokyti tolerancijos? Gal uztenka mokyti pagarbos, jei zmogus elgesi garbingai jis yra gerbtinas, jei jis nusikaltelis, jei tvirkina vaikus, nera jo uz ka gerbti, pagarba susikuriama, o ne gaunama automatu, vien del to , kad esi pvz gejus :) 

Krivicko zygis bus visai kitur, tai kas ten eis i jus kiausiniu tikrai nemetys, galit buti ramus :)  O kad kas meto, tai vadinasi labai erzinat, gal reiktu taip nesielgti, nepiktinti zmoniu, nes tai nuodeme....

Atsakyti

Kaip jus to nesuprantat?

Gejai man nepatinka, tiksliau nesuprantama, kaip gali vyrai traukti. Tai nenormalu man atrodo Na moterys, joms atlesitina, matyt idiege nuo mazens ad reikia isteket. Tai sukandus dantis atkeencia, taip exuosvene aiskino...

O lezbes man suprantamos.

Visai as neesiimu spresti kas ten gerai blogai, tai tik eemocijos tokios kyla

:lol:

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 05, 22:50)
O kad kas meto, tai vadinasi labai erzinat, gal reiktu taip nesielgti, nepiktinti zmoniu, nes tai nuodeme....</p>

Iš visų žmonių tu labiausiai mane erzini. Jei aš į tave kiaušinius pradėsiu mėtyti, tai gal taip nebesielgsi, t.y. nebešiksi ant Lietuvos ir ant padorių jos piliečių?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 05, 21:56)
Iš visų žmonių tu labiausiai mane erzini. Jei aš į tave kiaušinius pradėsiu mėtyti, tai gal taip nebesielgsi, t.y. nebešiksi ant Lietuvos ir ant padorių jos piliečių?

O kurie pilieciai padorus? AR tie kurie dauzo ar tie kurie verkia sudauzyti?
Atsakyti

Jei mes bedrautume gyvai ir as tau snekeciau  kazkair tu pasakytum,prasau nereikia, mane tu erzini, kai taip sneki , o as vis tiek snekeciau, tai taip pilna teise turetum metyti kiausinius, nu ka daryti su tokiais zmonem. Tik va cia, deja, forumas, kur TU PATI PASIRENKI SKAITYTI MANO ZINUTES. Tai dabar gali save apsimetyti kiausiniais, kad darai tai sau,kas tave labai erzina :) 

Atsakyti