Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 05, 14:09)
kas čia per klausimas? tipo aš visus pasaulio veganus žinau? ir ką tai keičia man, kad manęs to klausi? o jei koks veganas parūko, tai man ką dabar? irgi rūkyt ar plaukus rautis ir veganizmo atsisakyt?
žodžiu, norėjai labai protinga pasirodyti, bet neišėjo kaip visada 4u.gif

rolleyes.gif maniau visi jūs nušvintate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 05, 14:13)
rolleyes.gif maniau visi jūs nušvintate smile.gif

jo žinok, ypač tie, kurie valgo tik parduotuvių parduodamą produkciją su visokiais E, konservantais arba yra nuolatiniai vegan picerijų lankytojai smile.gif
kiek galima tų kvailų stereotipų apie veganus laikytis? per amžius buvo žmonių, kurie kažko nevalgė ir ką?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 05, 14:09)
kas čia per klausimas? tipo aš visus pasaulio veganus žinau? ir ką tai keičia man, kad manęs to klausi? o jei koks veganas parūko, tai man ką dabar? irgi rūkyt ar plaukus rautis ir veganizmo atsisakyt?
žodžiu, norėjai labai protinga pasirodyti, bet neišėjo kaip visada 4u.gif

Tai kad tabakas veganiska ar ne? Juk augalas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 05, 14:02)
Lirtuviai nuo seno garsėjo kaip gana santūri, atšiauri tauta. Kodėl norima tai pakeisti? Kam tokia tauta nepatinka, lai valina iš čia, pas kokius papuasus, nuogalius. O jei gyveni Lietuvoje - prisitaikyk.

O kas cia bando pakeisti?
Atsakyti

Kam tau pilvo papildai, sveikuole tu mūsų?

kam tu jos vis kazka klausi, jie jos zinutes neidomu skaityti ir net pykina tave nuo ju?  :hmm: 

Atsakyti

vienok, malonu, kad žmonės Lietuvoje ima nebepriimti populistų ir ima apsiprasti su kitokiais,

LRytas klausimas:

Birželio 4–9 dienomis Vilniuje vyksta seksualinių mažumų festivalis „Baltic Pride“, kuris baigsis didelėmis eitynėmis. Ar jus erzina tokie renginiai?

tokie kaip tu didziausi populistai, klausimas buvo ne apie kitokius , o apie eitynes. Kitokie senai tarp musu gyvena ir niekam netrukdo, o istvirkeliski paradai zinoma erzina sveikus zmones....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 birželio 2019 - 13:53

Man rodos dauguma per daug viska mistifikuoja. Esu dalyvavus pries keleta metu, na neigiama ispudi paliko tik tie nekentejai su kiausiniais ir bjauriais suksniais (nors nedaug ju ir buvo). Visa kita-muzika, spalvos, sokiai ir sypsenos. Jokiu ten intymiu demonstraciju (manau ir nepriaugom iki to).

svarbiausiai kad auga salis link to ar ne? 

Atsakyti

As tai nesuprantu, kas i tas ju tradicines vertybes kesinasi. Uzdrausta pas mus gal tuoktis hetero poroms? Vaikus auginti? Moteriai namuose buti ir siluma skleisti? Gi visa tai galima daryti, jei tik zmogus nori. Man tai keista, kai "tradiciniu" vertybiu gynejai nori padaryti, kad visi gyventu kaip jiems norisi. :)

Ne, jie tik nori, kad nekistu ju vaikam tu gejisku "vertybiu", lai gyvena gejai irgi sau ramiai, KAS JIEM KA TRUKDO DARYTI? Kam zygiuoti gatvemis, kam i mokyklas stengtis kisti savo ideologija ???

As siaip irgi pries keiksmus ir kakzoki zeminima, geriau va tokios alternatyvios eitynes..

Kristupas Krivickas rengia atsaką „Baltic Pride“ – kviečia į tradicinių šeimų eitynes

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...-1152506?copied

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 birželio 2019 - 13:54

Kanadoje, Olandijoje gali patekti i kalejima, jei koki psicha pavadinsi ne taip kaip jis ten save isivaizduoja.

Analogas butu, kai kur kaime galetum pakliuti kalejima, kad kokia Jonaityte pavadintum mergautine pavarde, o ji iskeltu byla uz neapykanta ir patycias, nes ji jau istekejus ir -iene.

Nu taip kaip kepykleles savininka, kiek po teismus tampe, nes geju porai "vestuviu" proga atsisake uzrasyti ant torto ten kozkokiu uzrasu del LGBT palaikymo, nes jis kriskcionis. 

Ir ko tie zmones kazin piktinasi del tokiu dalyku, darytu, ka liepiami, kazin taip Is_Sviesos pasauli mato, kaip keli zmones sokdina visus kitus aplinkui, nepriklausomai nuo ju tikejimo? cia ale naujosios vertybes, palaikyk gejiskuma arba dusk teismuose ir bankrutuok?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 birželio 2019 - 13:55

O karnavalai Lotynų Amerikoje? Specialiai ieškant, irgi galima šlykštokokų vaizdelių prirankioti, lygiai taip pat, kaip ir iš gėjų eitynių

O kaip tai risasi su tradiciniu seimu eitynem?

Atsakyti

Papildyta:

o kas ji valgo?

LGBT

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 05, 14:42)
kviečia į tradicinių šeimų eitynes

Tredicines!
Taip turi buti lietuvio seima su melynake lietuvaite. Tos su rudomis akimis tai jau nezinau ar tinka...

Toliau... nesusituokusios seimos - netikros.
Issiskyrusios - antraruses, gyvena nuodemeje...
Tos kur istekejo ne neekaltos, tai man irgi nelabai... beet nezinau kaip cia su jomis

Reikia gerai atkratyti, kad i grynu doru eisena neprasibrautu kokiu netinkamu.

Manau eisena turi buti labai kukli
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 05, 14:27)
Papildyta:

ir dar koks biggrin.gif

nu kas kas? LGBT ar kaip ten jų tos raidės?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 05, 14:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72447054" data-time="1559676870"><div><p>Kam tau pilvo papildai, sveikuole tu mūsų?</p></div></blockquote><p>kam tu jos vis kazka klausi, jie jos zinutes neidomu skaityti ir net pykina tave nuo ju?  hmm.gif </p>

tai va paklausė dėl papildų, matyt aktualu nuo pilvo, pykinimo biggrin.gif
Atsakyti