Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 06 05, 11:02)
o nuo galo- maloniausios ir saugiausios šalys gyventi:

173 Jungtiniai Arabų Emyratai Azija 2.7 175 3.5 181 0.8 4.38
175 Azerbaidžanas Azija 2.6 169 4.3 175 1.0 4.3
176 Sirija [a] Azija 2.4 173 3.8 173 1.1 3.45
176  Sent Vinsentas ir Grenadinai Šiaurės Amerika 2.4 172 3.9 177 0,9 4.33
178 Kuveitas Azija 2.2 179 2.5 163 1.7 1.47
179  Jamaika Šiaurės Amerika 2.0 176 3.2 177 0,9 3.56
180  Grenada Šiaurės Amerika 1.7 181 2.1 175 1.0 2.1
181  Bahamos [a] Šiaurės Amerika 1.6 178 2.8 182 0,5 5.6
182  Antigva ir Barbuda Šiaurės Amerika 0,5 183 0.0 177 0,9 0
183  Barbadosas Šiaurės Amerik

Kaii neturi parasy ka protingo, tai geriau nerasyk.
Sirija aplamai neturi buti sarase, nes ten apskaitos nera.
O JAE, Azebaidzanas ir Kuveitas tai naftos eksportuotojai, turtingos valstybes, taip pat religija vaidina savoo vaidmeni. Ko stebiesi? Bahamos, Antigva ir Barbuda tai top kurortai, NT kainuoja astronominius pinigus..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 05, 11:04)
Man rodos dauguma per daug viska mistifikuoja. Esu dalyvavus pries keleta metu, na neigiama ispudi paliko tik tie nekentejai su kiausiniais ir bjauriais suksniais (nors nedaug ju ir buvo). Visa kita-muzika, spalvos, sokiai ir sypsenos. Jokiu ten intymiu demonstraciju (manau ir nepriaugom iki to).

Juokinga, kai dangstomasi tradicinėmis vertybėmis, kurios, matyt, ir yra tas keikimasis, neapykanta ir pan. Mano vaikai, ačiūdie, auga ne taip.
Atsakyti

Juokinga, kai dangstomasi tradicinėmis vertybėmis, kurios, matyt, ir yra tas keikimasis, neapykanta ir pan. Mano vaikai, ačiūdie, auga ne taip.

As tai nesuprantu, kas i tas ju tradicines vertybes kesinasi. Uzdrausta pas mus gal tuoktis hetero poroms? Vaikus auginti? Moteriai namuose buti ir siluma skleisti? Gi visa tai galima daryti, jei tik zmogus nori. Man tai keista, kai "tradiciniu" vertybiu gynejai nori padaryti, kad visi gyventu kaip jiems norisi. :)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 06 05, 11:13)

MB nemegsta ivairiu mazumu. Ta nuomone susidare realiai pabendravus ir stebint TV rodomas laidas. Jus dar ne viska zinote.

As nieko neturiu pries kiaules kaip gyvunus, bet yra patarle apie kiaule ir baznycia...

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 05, 12:04)
Jokiu ten intymiu demonstraciju (manau ir nepriaugom iki to).

Ta prasme iki ko mes nepriaugom? Kad butu grazu tas intymus deminstravmas kaip uzsienyje per tas eitynes? Reiketu ziureti ir zavetis? Tai gal kaip tik reikia dziaugtis, kad nepasiekem tokio lygio, kad toks vulgarus draikymasis butu normalu. Ir visai nesvarbu kokie zmones taip elgiasi, bet tai slykstu ir tiek. Ale pasakyt negalima, nes viska ka daro mazumos turi buti tik grazu. Jokios kritikos. Kitaip tu nepriauges iki to. Iki ko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 05, 11:26)
As tai nesuprantu, kas i tas ju tradicines vertybes kesinasi.

Kanadoje, Olandijoje gali patekti i kalejima, jei koki psicha pavadinsi ne taip kaip jis ten save isivaizduoja.

Analogas butu, kai kur kaime galetum pakliuti kalejima, kad kokia Jonaityte pavadintum mergautine pavarde, o ji iskeltu byla uz neapykanta ir patycias, nes ji jau istekejus ir -iene.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 05, 12:29)
MB nemegsta ivairiu mazumu. Ta nuomone susidare realiai pabendravus ir stebint TV rodomas laidas. Jus dar ne viska zinote.

As nieko neturiu pries kiaules kaip gyvunus, bet yra patarle apie kiaule ir baznycia...

blink.gif Matyt, labai savotiškai nemėgsta, jei už Jūsų ištekėjo
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 05, 13:03)
Kanadoje, Olandijoje gali patekti i kalejima, jei koki psicha pavadinsi ne taip kaip jis ten save isivaizduoja.

Manau, Jūs per gyvenimą irgi esate visokių epitetų savo adresu prisiklausęs. Jums tai patinka?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 05, 11:34)
Ta prasme iki ko mes nepriaugom? Kad butu grazu tas intymus deminstravmas kaip uzsienyje per tas eitynes? Reiketu ziureti ir zavetis? Tai gal kaip tik reikia dziaugtis, kad nepasiekem tokio lygio, kad toks vulgarus draikymasis butu normalu. Ir visai nesvarbu kokie zmones taip elgiasi, bet tai slykstu ir tiek. Ale pasakyt negalima, nes viska ka daro mazumos turi buti tik grazu. Jokios kritikos. Kitaip tu nepriauges iki to. Iki ko?  unsure.gif

Sakydama nepriauge neturejau jokio teigiamo ar neigiamo vertinimo. As asmeniskai nesu uz bet kurios orientacijos zmoniu nuogybes miesto centre, ir niekur nesakiau, kad tai yra grazu. Nes yra vaikai, o juos mes auklejam skirtingai.
Atsakyti
Moterys yra ivairios.
Kai kurioms tie bjaurus vyrai su savo anatomija yra atstumiantys, ar tu vyru kitokios savybes yra atstumiancios. Ar laiko juos antrarusiais. Daug tokiu moteru, as tokioms - vos ne idealus variantas.

QUOTE(Ašaka @ 2019 06 05, 12:18)
Manau, Jūs per gyvenimą irgi esate visokių epitetų savo adresu prisiklausęs. Jums tai patinka?

Nieko nesu prisiklauses baisaus... reikia elgtis adekvaciai. Reikia taip pat aisku moket valdyti situacija... Na sakysim koridoje taip pat galima nukenteti nuo buliu, bet galima valdyti situacija.

Sakysim cia as prisiklausiau visokiu epitetu del:

1. Poziurio i smurta seimoje
2. Poziurio i vaikus
3. Poziurio i Lietuva
4. Poziurio i teises normas

TS tai tokia smulkmena, kad net i top3 nepateko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 05 birželio 2019 - 11:37
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 05, 13:30)
Sakydama nepriauge neturejau jokio teigiamo ar neigiamo vertinimo. As asmeniskai nesu uz bet kurios orientacijos zmoniu nuogybes miesto centre, ir niekur nesakiau, kad tai yra grazu. Nes yra vaikai, o juos mes auklejam skirtingai.

Supratau. Bet tu vistiek bandai kazkaip svelniai tai pasakyti. Bandai subendrinti sakydama- bet kurios orientacijos. Nors puikiai zinom ir suprantam, kurios butent orientacijos eitynese yra tokie vaizdai. Tiesiog atsiranda kazkokia nepaaiskinama baime, kai kalbam apie mazumas. Tai netampa tiesiog paprasta nuomone- man tai negrazu, vulgaru, nepriimtina ir t.t., nes tradicines orentacijos zmoniu su tokiais vaizdais eityniu nera.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 05, 13:43)
Nes tradicines orentacijos zmoniu su tokiais vaizdais eityniu nera.

O karnavalai Lotynų Amerikoje? Specialiai ieškant, irgi galima šlykštokokų vaizdelių prirankioti, lygiai taip pat, kaip ir iš gėjų eitynių
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 06 05, 11:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72447221" data-time="1559722430"><div><p>Juokinga, kai dangstomasi tradicinėmis vertybėmis, kurios, matyt, ir yra tas keikimasis, neapykanta ir pan. Mano vaikai, ačiūdie, auga ne taip.</p></div></blockquote><p>As tai nesuprantu, kas i tas ju tradicines vertybes kesinasi. Uzdrausta pas mus gal tuoktis hetero poroms? Vaikus auginti? Moteriai namuose buti ir siluma skleisti? Gi visa tai galima daryti, jei tik zmogus nori. Man tai keista, kai "tradiciniu" vertybiu gynejai nori padaryti, kad visi gyventu kaip jiems norisi. smile.gif
</p>

į mano šeimą tai niekas nesikėsina, gal į kitas šeimas tik kėsinasi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 06 05, 12:43)
Supratau. Bet tu vistiek bandai kazkaip svelniai tai pasakyti. Bandai subendrinti sakydama- bet kurios orientacijos. Nors puikiai zinom ir suprantam, kurios butent orientacijos eitynese yra tokie vaizdai. Tiesiog atsiranda kazkokia nepaaiskinama baime, kai kalbam apie mazumas. Tai netampa tiesiog paprasta nuomone- man tai negrazu, vulgaru, nepriimtina ir t.t., nes tradicines orentacijos zmoniu su tokiais vaizdais eityniu nera.

o kada LT buvo tokie vaizdai?

Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2019 06 05, 12:53)
O karnavalai Lotynų Amerikoje? Specialiai ieškant, irgi galima šlykštokokų vaizdelių prirankioti, lygiai taip pat, kaip ir iš gėjų eitynių

ooo, ten tai jo biggrin.gif
Atsakyti