Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 04, 15:47)
Pataisykit mane, jei klystu, bet ar ne Jūs sakėt, kad šiaip sau žmonių nežudo, jie ten vis tiek kažkaip to patys yra nusipelnę. Tai tie žudikai jau įgyvendino "aukštesnių jėgų" aukai paskirtą mirties bausmę. Tai kam juos už tai baust? mastau.gif

Po nesvaraus darbo, irankius reikia utilizuoti
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 04, 16:05)
Janutienė svarsto pasirodyti šitame Seime.
Atsilaisvinusioje Žiemgalos rinkimų apygardoje (apima dalį Pakruojo, Joniškio ir Šiaulių rajonų savivaldybių teritorijos). Ten, kur Naisiai?  unsure.gif 
Tuo tarpu atsilaisvinusioje Gargždų vienmandatėje rinkimų apygardoje kandidatuos K.Krivickas.
Į atsilaisvinusią Žirmūnų Vilniuje apygardą kandidatuoti bijo, nors abu vilniečiai...  bigsmile.gif
Aš abejoju, kad nors vienas iš jų praeis - ten kitokius kandidatus renka.  ax.gif

Dabar ji galvoja kaip nepriklausoma, bet paskui rėksnių partija tik didės, kad tik nebūtų kito Seimo dar "geresnio" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 04, 14:49)
Po nesvaraus darbo, irankius reikia utilizuoti

Nu nebent. Iš kitos pusės, niekas pistoletų ir peilių nenaikina po to, kai jie ką nors nužudo, tai nežinau... Sterilizuoja šiaip įrankius. Kas nėra visiškai tas pats, kas utilizacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2019 - 14:56
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 04, 15:56)
Nu nebent. Iš kitos pusės, niekas pistoletų ir peilių nenaikina po to, kai jie ką nors nužudo, tai nežinau... Sterilizuoja šiaip įrankius. Kas nėra visiškai tas pats, kas utilizacija.

Peili galima sterilizuot, gyva sutverima - tik utilizuot
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 04, 15:47)
Pataisykit mane, jei klystu, bet ar ne Jūs sakėt, kad šiaip sau žmogaus niekas nenužudo, jie ten vis tiek kažkaip to patys yra nusipelnę. Tai tie žudikai jau įgyvendino "aukštesnių jėgų" aukai paskirtą mirties bausmę. Tai kam juos už tai baust? mastau.gif

maišotės ir esate pasiklydusi Visatoje smile.gif vienas dalykas yra tai, kad niekas neįvyksta šiaip sau, o kitas dalykas yra tai, konkretus žmogus to nusipelnė ar ne. Dažniausiai - nenusipelno. O įvyksta baisūs dalykai visiškai dėl kitų faktorių smile.gif Ir jokia dora nuo to neapsaugos. Žmogus nėra pats vienas sau Visatoje su savo gerais darbais ir mintimis. Kartais užtenka turėtų pvz. pavydžių kaimynų ir tiek blogio nusės X žmoguje nuo jų, kad jo galas gali būti apgailėtinas.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 04, 15:51)
Dabar ji galvoja kaip nepriklausoma, bet paskui rėksnių partija tik didės, kad tik nebūtų kito Seimo dar "geresnio" ax.gif

o ką jau šis seimas tokio blogo padarė lyginant su kitais? gal gali pavardinti kaip tu nukentėjai pvz.?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 04, 14:59)
Peili galima sterilizuot, gyva sutverima - tik utilizuot

Ir sterilizuot galima.. biggrin.gif Visam laikui

QUOTE(Monteverte @ 2019 06 04, 15:05)
maišotės ir esate pasiklydusi Visatoje smile.gif vienas dalykas yra tai, kad niekas neįvyksta šiaip sau, o kitas dalykas yra tai, konkretus žmogus to nusipelnė ar ne. Dažniausiai - nenusipelno. O įvyksta baisūs dalykai visiškai dėl kitų faktorių smile.gif Ir jokia dora nuo to neapsaugos. Žmogus nėra pats vienas sau Visatoje su savo gerais darbais ir mintimis. Kartais užtenka turėtų pvz. pavydžių kaimynų ir tiek blogio nusės X žmoguje nuo jų, kad jo galas gali būti apgailėtinas.

Tai užtat ir tikslinuosi su ta, kuri nepasiklydusi biggrin.gif Aš gi klausiu, neteigiu. Bet pagal šią teoriją tai ir žudikais tampama ne šiaip sau, ar ne? O jei mes, paprasti žmogai, nelabai apie tuos dėsnius nusimanom, tai gal ir nereikia kištis? Ar čia jau galima nuspręsti, kam mirti, o kam gyventi? Gal visatai tas žudikas yra gerai, nes ten kokią nors misiją specialią atlikti turėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2019 - 15:11
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 04, 17:05)

o ką jau šis seimas tokio blogo padarė lyginant su kitais? gal gali pavardinti kaip tu nukentėjai pvz.?

Aš nukentėjau tuo, kad iš mano mokamų mokesčių jie išlaikomi. Šitie visiški kolchoznikai.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 04, 16:44)
Slykstaus rezimo pakalikes teorijos.

Sakai zalojantys zmones monstrai turi buti laisveje, kol teismas juos atleis lygtinai nuo bausmes?
Ar gal aplamai nebuvo jokio nusikaltimo, auka paslydo susizalojo ir apsmeize vaikina.

Man kartai kyla klausimas ar esi trenkta ar bandai tokia apsimesti?

Tos kur maskvoje liaupsino Sovietu valdzia buvo naturaliai pavaziavusiu stogu

hah.gif kas už LT valstybę, tas automatiškai už Maskvą. Ir kuris čia trenktas iš mūsų ?!

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 06 04, 16:10)
Ir sterilizuot galima..  biggrin.gif Visam laikui
Tai užtat ir tikslinuosi su ta, kuri nepasiklydusi biggrin.gif Aš gi klausiu, neteigiu. Bet pagal šią teoriją tai ir žudikais tampama ne šiaip sau, ar ne? O jei mes, paprasti žmogai, nelabai apie tuos dėsnius nusimanom, tai gal ir nereikia kištis? Ar čia jau galima nuspręsti, kam mirti, o kam gyventi? Gal visatai tas žudikas yra gerai, nes ten kokią nors misiją specialią atlikti turėjo?

Visata yra labai marga kaip ir žmonės. Visata pilna įvairiausių energijų, kurios visos randa sau kur nusėsti smile.gif Viskas kas yra, tas turi būti, patinka mums tai ar ne. Žmogus nėra jokia tabula rasa. Gimsta žmogus ir atspindi tam tikras energijas. Jokia demokratija, joks besmurtinis vaikų auklėjimas to nesustabdys. Tai greičiau saviapgaulė, kad tipo "mes kontroliuojame". Vat tokia Norvegija tipo kontroliavo, tai Breivikas atsirado smile.gif Uždarė Breiviką, tai piktų lietuvių, belarusų privažiuoja, jie tada ten žudo, pliekiasi.
Visatoje nėra tokio dalyko kaip kažkas blogas, o kažkas geras. Visata nevertina taip, kad pvz. forumietė samarietė Moonte, tai auksinė, rojų gaus, o Monteverte tai jau brudas, eis pragaran biggrin.gif
Dėl kišimosi, tai taip, idealiu atveju nereiktų to daryti. Kam riektų - tas atkeršytų, kam norėtų, tas atleistų. Bet pasaulis jau seniai neidealus. Auka ar jos giminės kitaip nebeapsigins, nenorės to paties kalėjimo, tai tenka ginti jas valstybei.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 04, 16:12)
Aš nukentėjau tuo, kad iš mano mokamų mokesčių jie išlaikomi. Šitie visiški kolchoznikai.

Eik tu jumoriste biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Monteverte
Kaip tu isverti skura
Kai tau naudinga, tai sakai, kad viskas sustyguota is auksciau, visi gauna savo.
O kai nenaudinga, tai vistik pasirodo ne viskas yra kontroliuojama
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 04, 16:13)
hah.gif  kas už LT valstybę, tas automatiškai už Maskvą. Ir kuris čia trenktas iš mūsų ?!

Net nesupranti...
Nieko neera bendro tarp Maskvos ir LT. Tai skirtingos valstybes ir miestai.

Bendra tik mentalitetas. Rytietiskas. Su atitinkamais istatymais ir poziuriu i juos.
Sis Jurbarko ivykis yra tam tikra prasme iskirtinis, kuris parode visiska teisesaugos supuvima ir saiko praradima.

Pries tai dar buvo vienas idomus ivykis

Tada teismas nustate, kad girtumas yra kai kam nuo atsakomybes atleidzianti aplinkybe

"Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra dar balandžio 8-ąją J. Paulikui nutraukė baudžiamąją bylą dėl pasikėsinimo nužudyti, nes nebuvo padaryta nusikaltimo požymių turinti nusikalstama veika. Tokį nutarimą prokuroras Rimas Juodis priėmė remdamasis teismo medicinos ekspertų išvadomis, kuriose nurodoma, kad nusikaltimo padarymo metu J. Paulikas buvo nepakaltinamas – trumpalaikės psichozės metu jam išsivystė patologinis girtumas."

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=22980724

Taii vadinasi istatymai...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 06 04, 16:28)
Monteverte
Kaip tu isverti skura
Kai tau naudinga, tai sakai, kad viskas sustyguota is auksciau, visi gauna savo.
O kai nenaudinga, tai vistik pasirodo ne viskas yra kontroliuojama
biggrin.gif

Tai be abejo, kad iš aukščiau, ne tu gi sustygavai, ne? smile.gif
Nesuprantu, kame čia kur prieštaravimas?
Atsakyti