Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 04, 14:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" data-cid="72445393" data-time="1559338517"><div><p> tokie suzeidimai traktuojami kaip nezymus sveikatos sutrikdymas... kas tave zino, kokia tavo praeitis vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Tai zalia sviesa visiem nusikalteliam eiti baladoti visus, kaip tik norisi, gi kiek ten duoda uz nezymu sveikato sustrikdyma, lygtinai tikriausiai geriausiu atveju....</p><p></p><p>Kazkoks neadekvatumas uz pliaukstelejima vaikui per sikna - lengvas sveikatos sutrikdymas. para arestineje be vandens ir maisto ir sitoks primusimas iki komos irgi tas pats?</p><p></p><p>Ka jau senai sakau, baisiausia ne nusiklateliai Lietuvoje, baisiausia tokia teisingumo sistema, nuo kurios as asmeniskai nukentejau ir dabar man geriau nusikalteli sutikti nakti vienai, dar yra sansu, kad susitarius, o bet ne policija....galu gale zinosiu, akd nukentejau butwent nuo nusikalteliu, o ne nuo tu,kurie turetu mus saugoti...</p><p>Tai ir istumia zmones is salies, nes su mazu atlyginimu, dar galima isgyventi, bet su tokiais dalykais jau nebe...</p>

pritariu, kadangi žinau artimai irgi tokių atvejų. Baisesnės teisėsaugos paieškoti dar reiktų
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 04, 14:44)
Drukteinis sveiksta 4u.gif . Džiugu. Ir labai gražiai (Monteverte!!!) atsiliepia apie medikus:

Ką Monteverte, ką Monteverte ax.gif tai ačiū tai Montevertei sakykit, nes būtent tai Monteverte buvo ta, kuri pamačiusi kokiu baisiu maistu maitinami ligoniai Santaroje, rašė skundą. Po to vyko tikrinimai, buvo labai prastai tas maistas įvertintas. Tai ačiū ir Verygos komandai sakykite, kad kažką pakeitė matomai rolleyes.gif
Monteverte be reikalo niekada nerėkia, įsikalkite tai sau į galveles rolleyes.gif
Atsakyti
Paleido trydą... biggrin.gif
Atsakyti

Iš ten pat, iš kur ir Jūs traukiat visus savo argumentus - iš žiniasklaidos biggrin.gif

bet tai ir buvo ziniasklaidoje papildyta, kas buvo kalbama daugiau, niekas nesake, kad moteriai buti grazia ir rupintis vyruienintele pareiga ir ties tuom jos gyvenimas baigiasi, gal nereikai perspausti, norit argumentuoti?

Visia normalus ten buvo seminaras paaugliam, apie sveiksu santykius, apie vyriska moteriska prigimti, tokios informacijos mano galva labai truksta.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 04, 14:45)
Tai ir istumia zmones is salies, nes su mazu atlyginimu, dar galima isgyventi, bet su tokiais dalykais jau nebe...

Teisesaugos reakcija i si ivyki rodo, kad Lietuvai nera jokios vilties. Tai viskas.

Kiekvienam zmogui buvo duota zinia, kad jus gali sudauzyti iki reanimacijos, bandyti plesti ar prievartaut. valstybei i tai nusisikti, jai svarbiausia - nusikaltelis.
Viskas aisku, daugiau klausimu nera.
Ura patriotes gali toliau rekti Ura.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2019 06 04, 14:44)
<...>
Visą sbrodą ta parcija pritraukia biggrin.gif . O šiaip, beveik neabejoju, kad kitam Seime matysim tą teisingai Valinsko pavadintą žurnalistę-prostitutę. Bet tokia ir visa parcija ir rinkėjai tokie. Ir tokių daug, deja ax.gif
Janutienė svarsto pasirodyti šitame Seime.
Atsilaisvinusioje Žiemgalos rinkimų apygardoje (apima dalį Pakruojo, Joniškio ir Šiaulių rajonų savivaldybių teritorijos). Ten, kur Naisiai? unsure.gif
Tuo tarpu atsilaisvinusioje Gargždų vienmandatėje rinkimų apygardoje kandidatuos K.Krivickas.
Į atsilaisvinusią Žirmūnų Vilniuje apygardą kandidatuoti bijo, nors abu vilniečiai... bigsmile.gif
Aš abejoju, kad nors vienas iš jų praeis - ten kitokius kandidatus renka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfine @ 2019 06 04, 15:05)
Janutienė svarsto pasirodyti šitame Seime.
Atsilaisvinusioje Žiemgalos rinkimų apygardoje (apima dalį Pakruojo, Joniškio ir Šiaulių rajonų savivaldybių teritorijos). Ten, kur Naisiai?  unsure.gif 
Tuo tarpu atsilaisvinusioje Gargždų vienmandatėje rinkimų apygardoje kandidatuos K.Krivickas.
Į atsilaisvinusią Žirmūnų Vilniuje apygardą kandidatuoti bijo, nors abu vilniečiai...  bigsmile.gif
Aš abejoju, kad nors vienas iš jų praeis - ten kitokius kandidatus renka.  ax.gif

Na koks skirtumas??? Kas ten toje Lietuvoje kandidatuoja?
Normaliems zmonems tai neidomu.

Tarpuvarteje gere Vycka, Petras ir Jonce. Pradzioje Jonce gere atsiremes i tvora, paskui sugalvojo nusimyzti, tai ten atsistojo Vycka ir toliau gere.
Ar labai aktualu ir idomu? Taip ir pacios komentarai apie kazkokius ten kandidatus.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 06 04, 16:02)
Teisesaugos reakcija i si ivyki rodo, kad Lietuvai nera jokios vilties. Tai viskas.

Kiekvienam zmogui buvo duota zinia, kad jus gali sudauzyti iki reanimacijos, bandyti plesti ar prievartaut. valstybei i tai nusisikti, jai svarbiausia - nusikaltelis.
Viskas aisku, daugiau klausimu nera.
Ura patriotes gali toliau rekti Ura.

violetinio violetiniai kliedesiai. 8 rankos, ar ne?

per metus užregistruojama 55 000 nusikaltimų, tai visi tie įtariamieji iki teismo turi būti laikomi kalėjime, IDOMUCIUI ant sprando. Tada Lietuva YRA. Nes dabar tai per silpnai, pasižymi tik tuo, kad daugiausia turi kalinamų asmenų, o turi būti 100 procentu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 04, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Hmmm..." data-cid="72446864" data-time="1559649383"><div><p>Iš ten pat, iš kur ir Jūs traukiat visus savo argumentus - iš žiniasklaidos vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>bet tai ir buvo ziniasklaidoje papildyta, kas buvo kalbama daugiau, niekas nesake, kad moteriai buti grazia ir rupintis vyruienintele pareiga ir ties tuom jos gyvenimas baigiasi, gal nereikai perspausti, norit argumentuoti?</p><p>Visia normalus ten buvo seminaras paaugliam, apie sveiksu santykius, apie vyriska moteriska prigimti, tokios informacijos mano galva labai truksta.</p>

tai savo vaikams ir grūsk į galvą panašias nesąmones, būtų čia mano vaikai ir paskaita tokia, tokį vėją pakelčiau, kad maža nepasirodytų. Auginu dukrą, ne vištą.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 06 04, 14:01)
bet tai ir buvo ziniasklaidoje papildyta, kas buvo kalbama daugiau, niekas nesake, kad moteriai buti grazia ir rupintis vyruienintele pareiga ir ties tuom jos gyvenimas baigiasi, gal nereikai perspausti, norit argumentuoti?</p><p>Visia normalus ten buvo seminaras paaugliam, apie sveiksu santykius, apie vyriska moteriska prigimti, tokios informacijos mano galva labai truksta.

Kur papildyta? Ir kas ten normalaus bei apie sveikus santykius? Ypatingai, kai lektorius "įprastai tik berniukams" aiškina, ką moteris jiems privalo leisti ar kuo privalo pasirūpinti. Jums tai - sveiki santykiai, man - šypseną kelia.

"punktas „rūpintis namais“ buvo aiškinamas, kad „vyrui parėjus iš darbo duokite bent 10 minučių pailsėti“. Buvo pasakojama, kad vyras yra teoriškai protingesnis ir jis racionaliai mąsto, o moteris vadovaujasi jausmais, emocijomis.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...a.d?id=81313192

Kodėl negalima pateikti tos informacijos, kad abu turi pailsėti grįžę namo bent 10 minučių ir duoti vienas kitam erdvės? Tai būtų netiesa? Ar moteriai poilsio nereikia? Ne kiekviena moteris vadovaujasi jausmais ir emocijomis. Ne kiekvienas vyras yra protingesnis ar tuo labiau ne kiekvienas racionaliai mąsto. Ir šiaip - kas čia per pareiga "skleisti grožį" arba "tikėti vyru"? biggrin.gif Rūpintis savo aplinka bei pasitikėti vienas kitu turi abu. Vyras šeimoje priima sprendimus... nu apie tai gal jau ir nebesiplėsiu biggrin.gif Mes priimam kartu. Kai kuriuos nulemiu aš, kai kuriuos - jis. Priklausomai nuo žinių, argumentų, patirties, objektyvių aplinkybių ir t.t. Jei Jums ok, kad Jūsų vaikus moko, jog priimti sprendimus protinių gebėjimų turi tik viena lytis - nu tai ok, taip ir auklėkit savo vaikus.

Jūs tame seminare buvot, kad normaliu jį laikot? Gal skaidrėmis pilnomis galit pasidalinti? Nes aš tikiu, kad ten buvo ir normalių dalykų. Bet ta dalis, kuri žiniasklaidoje atsidūrė - bullshit'as ir nieko daugiau. Tas grožio skleidimas ir tikėjimas vyru kaip kažkokia tai prigimtinė moters pareiga man asmeniškai atrodo juokingai. Ką noriu, tą skleidžiu, o jei vyras nenusipelno tikėjimo juo, tai ir netikiu. Ir nuo to mažiau prigimtinai moteriška nepatampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2019 - 14:44
QUOTE(mjforever @ 2019 06 04, 15:37)

Slykstaus rezimo pakalikes teorijos.

Sakai zalojantys zmones monstrai turi buti laisveje, kol teismas juos atleis lygtinai nuo bausmes?
Ar gal aplamai nebuvo jokio nusikaltimo, auka paslydo susizalojo ir apsmeize vaikina.

Man kartai kyla klausimas ar esi trenkta ar bandai tokia apsimesti?

Tos kur maskvoje liaupsino Sovietu valdzia buvo naturaliai pavaziavusiu stogu
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 06 04, 15:37)

per metus užregistruojama 55 000 nusikaltimų, tai visi tie įtariamieji iki teismo turi būti laikomi kalėjime, IDOMUCIUI ant sprando. Tada Lietuva YRA. Nes dabar tai per silpnai, pasižymi tik tuo, kad daugiausia turi kalinamų asmenų, o turi būti 100 procentu.

tai gal reikia daryti tam tikras išvadas, jei jau taip prastai Lietuvoje? Gal tada pvz. grąžinti mirties bausmę? Griežtinti bausmes jau kalintiems, kad kitus atgrasyti?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 06 04, 14:45)
Gal tada pvz. grąžinti mirties bausmę? Griežtinti bausmes jau kalintiems, kad kitus atgrasyti?

Pataisykit mane, jei klystu, bet ar ne Jūs sakėt, kad šiaip sau žmogaus niekas nenužudo, jie ten vis tiek kažkaip to patys yra nusipelnę. Tai tie žudikai jau įgyvendino "aukštesnių jėgų" aukai paskirtą mirties bausmę. Tai kam juos už tai baust? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 04 birželio 2019 - 14:49