Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Ašaka @ 2018 01 13, 16:00)
Romas Sadauskas: "Net jeigu sesuo Nijolė Sadūnaitė, atsiimdama Laisvės premiją, būtų pradėjusi propaguoti plokščios žemės teoriją, kuri, mano supratimu, yra šiek tiek labiau įtikima už Garliavos sąmokslo teorijas, jai vis tiek būtinai reikėjo tą premiją skirti – ne už dabartinę, o už sovietmečio disidentinę veiklą. Ir tuo, kad tokia premija skirta nepaisant N. Sadūnaitės dabartinio nuklydimo nuo tiesos, mes tik dar kartą sau įrodėme, jog esame laisva šalis".

Kiekvienas pasilikim prie savo nuomonės. Jei žmogus padaro nusikaltimą, jis nusikaltėlis ir jokie praeityje atlikti jo darbai neišperka jo kaltės.
Nemanau, kad ji verta tos premijos. Tai mano nuomonė. Man atrodo tai šventvagiška visų kovotojų už laisvę atžvilgiu. Nesuprantu kas sugalvojo jai ją įteikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 15:47
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 15:45)
Jei žmogus padaro nusikaltimą, jis nusikaltėlis ir jokie praeityje atlikti jo darbai neišperka jo kaltės.

Patikslink, kas ten yra nusikaltelis. Prisimink atsakomybe, uz kito zmogaus apkaltinima nusikalttimu be pagrindo.
Tavo asmenine numone nesuteikia jokio pagrindo kazka ivardinti nusikalteliu. Nes musikaltimas yra teisine savoka, o ne emocine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 13 sausio 2018 - 15:54
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 13, 16:54)
Patikslink, kas ten yra nusikaltelis. Prisimink atsakomybe, uz kito zmogaus apkaltinima nusikalttimu be pagrindo.
Tavo asmenine numone nesuteikia jokio pagrindo kazka ivardinti nusikalteliu. Nes musikaltimas yra teisine savoka, o ne emocine.

Padėti nusikaltėliams taip pat nusikaltimas. O kedys nepriklausomos Lietuvos teisėsaugos pripažintas nužudęs žmones, giminė neteisėtai įkalinusi mažą vaiką. Patvory giedojo ir sadūnaitė. Atleistina būtų jei šiandien, tokią šventą lietuviams dieną, vėl nebūtų užgiedojus savo blink.gif . Graudu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 13 sausio 2018 - 16:13
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 01 12, 14:31)
Senai reikejo pasakyt tiems slykstiems mokytojams, kokia ju vieta ir kas jie. Butinant pridedant, kad dabar ne XIX amzius ir jie NERA REIKALINGI.
Pakanka kompiuteriu, o kai kam reikia kompiuteriu ir prievaizdo, kad priverstu mokintis.
Mokyklas ir mokytojai simbolizuoja laisves atemimo vietas. Dienos tipo. Kur vaikai ATSEDI SROKA diena ir po to juos paleidzia i laisve iki kitos dienos

Yra tiesos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 12, 15:38)
Tai kad dabar viskas supakuota, ką ten nučiupinėsi ax.gif .

Netiesa. Yra ir visokių laisvų bulkų.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 01 13, 14:38)
Kai tiesiai šviesiai kokią debilę pasiunti nx, gauni baną momentaliai, o šita sūtrauka metų metais dergiasi, moderatoriams nulis emocijų, nes kai triedžia prisidengus apsimestinio mandagumo kauke be nx ir blt, vysks narmaliai yr.

Man jau anksciau buvo kilusi mintis, kad gal ta nedasutele ubunte moka moderatorei, kad jai lwistu loti arba kokua drauge yra? Nu negalima juk sitaip, ubuntes postai visi su izeidinejimais nariams, su pasiepimais, net ne i tema
...
Tarp kitko, laiko turint, ta nabage galima per fb atsekt. Ji gi yra idejus savo ryzos drauges, kuri morkas pardavineja fb. Ten ir drauguose yra.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2018 01 12, 18:26)
<p>geros naujienos pasauliui, jei kam rupi: ozono skyle traukiasi</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/videos/1243604282438494/?fref=mentions'>https://www.facebook.com/ScienceNaturePage/videos/1243604282438494/?fref=mentions</a></p>

ANksčiau jau mačiau rašė, bet kažkaip neįtikėtina net
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2018 01 12, 18:35)
Tarp kitko. „Dvylika pirklių“ ir kitos pasakos

Skaitykite daugiau: https://lietuvosdien...utm_medium=Copy

Taip taip, jis vienas vagis, o kiti visi skaidrūs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 01 12, 22:40)

1. Kai prekė nesaugi, ji atšaukiama ir nurodoma dėl ko ir kuri konkrečiai. Kažkaip nepastebėjau kurie čia?
2. Kvailoku reikia būti, kad pirkti su dažikliais maisto papildą. Kuo jis padės tada?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 14:17)
Čia dar atėjo pasidergti. Moderatoriai toleruoja ax.gif

O kaip tavo dergimąsi toleruoja? Atnešei info apie ją iš kitos temos, jeigu ką, kuri nesusijusi su šia.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 15:45)
Jei žmogus padaro nusikaltimą, jis nusikaltėlis ir jokie praeityje atlikti jo darbai neišperka jo kaltės.

Nu kad ne. Deja, bet tavo šlovinamos europietiškos vertybės sako kitaip ax.gif
Gal visgi nėra idealios santvarkos? Nei ana nebuvo ideali, nei ši? smile.gif
Atsakyti
Gerokai aštriau apie A.Širinskienę pasisakė Mišrios Seimo narių grupės atstovė Aušra Maldeikienė. „Labai prašau ponios Širinskienės už mane neatsiprašinėti. Ponia Širinskienė man yra arčiau idioto, po to, kai paskelbė, kad Lietuvoje žemę kas 20 metų reikia iš naujo perpilti, nors formaliai sakosi turinti mokslo laipsnį. Kaip žmogus, kuris irgi šiek tiek mokėsi teologijos, galiu pasakyti, kad gėda yra dalykas, kurį reikia išpažintyje išpažinti. Jūs man bjauri“, – rėžė A.Maldeikienė.

doh.gif na tikra chuliganė ta Maldeikienė. Bet kad ir labai grubiai, su šitais vilkolakiais kalbėti reikia labai tiesia kalba.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 01 13, 17:10)
Padėti nusikaltėliams taip pat nusikaltimas. O kedys nepriklausomos Lietuvos teisėsaugos pripažintas nužudęs žmones, giminė neteisėtai įkalinusi mažą vaiką. Patvory giedojo ir sadūnaitė. Atleistina būtų jei šiandien, tokią šventą lietuviams dieną, vėl nebūtų užgiedojus savo blink.gif . Graudu.

tai ne tik kedyną, ji ir su teisiamu K. Michailovu savo pensija dalinosi, Kusaitę ir Uspaskihą teisme glaudė. Tiesiog va tokia, netikinti jokia valdžia, amžina disidentė, laiminga matydama kančią, kad ir pagrįstą. Tik jos veikla, už kurią gavo premiją, turėjo kūną, o nuklydimai-ne.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 01 13, 18:12)
tai ne tik kedyną, ji ir su teisiamu K. Michailovu savo pensija dalinosi, Kusaitę ir Uspaskihą teisme glaudė. Tiesiog va tokia, netikinti jokia valdžia, amžina disidentė, laiminga matydama kančią, kad ir pagrįstą. Tik jos veikla, už kurią gavo premiją, turėjo kūną, o nuklydimai-ne.

http://kauno.diena.l...apildyta-235189

Mes kazin ar suzinosim tiesa.
Atsakyti

Gerokai aštriau apie A.Širinskienę pasisakė Mišrios Seimo narių grupės atstovė Aušra Maldeikienė. „Labai prašau ponios Širinskienės už mane neatsiprašinėti. Ponia Širinskienė man yra arčiau idioto, po to, kai paskelbė, kad Lietuvoje žemę kas 20 metų reikia iš naujo perpilti, nors formaliai sakosi turinti mokslo laipsnį. Kaip žmogus, kuris irgi šiek tiek mokėsi teologijos, galiu pasakyti, kad gėda yra dalykas, kurį reikia išpažintyje išpažinti. Jūs man bjauri“, – rėžė A.Maldeikienė.

doh.gifna tikra chuliganė ta Maldeikienė. Bet kad ir labai grubiai, su šitais vilkolakiais kalbėti reikia labai tiesia kalba.

Aaa geras, rimtai taip ir pasake? Super ;))

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2018 01 13, 19:12)

Tiksliai, buvau jau pamiršus kaip ji kusaitę su uspaskiu gynė... Tuo labiau. Labai didel ir neskanūsi tie nuklydimai. Net neabejoju, jei reiktų dabar"kovotų" už sovietų valdžią ir jų nešamą komunizmą kartu su paleckiu. Kokia gėda valstybės vyrams - jai skirti šią premiją.
Papildyta:
Maldeikienė gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pamirskit juss ta sovietu valdzia su visais ju nusikaltimais ir "privalumais".

Turit reikalu su carine Rusija. Ir caras yra, na ir kas kad prezidentu vadinasi, tai detales.

Atsakyti