QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 18:30)
Bet visu adekvaciu nariu tokia reakcija issauke menkavertes saipymasis is jusu ligos.
Ma asmeniskai tai yra labai amoralu. Lygiai taip 0at kaip nepasidalinus sapnu aiskinimosi pasisaipyti is nares vaiko netekties.
Nebent tokiais atvejai rasyti greito reagavimo moderatoriams ir prasyti, kad tokias dvasios invalides mestu is forumo. Juk abi buvo ismestos, kazkiek buvo i nauda, nes po to taip nesiarde.
Jos gali saipytis is tos ligos kiek nori, is esmes, gi man del to nei silta nei salta, jos tik parodo kas yra istikruju. Nepriklausomai nuo to kokia as negera esu, viskam yra ribos.
Na kam, mes mastantys zmones, turime apsirinkima su kuo benrauti. TEgu pajaucia, ka reiskia perzengti RIBA. GAlimai suvoks, kad isties perzenge ja. O jei nesuvoks, vistiek niekas nbendraus.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 18:35)
Atsiversk baudziamaji kodeksa ir paziurek, kokio amziaus asmenys kaip baudziami.
Ai, kokia prasme gincytis su fanatike, fanatike tik reks ura ura...
Gal kitu nuomones paklausysi, o ne Delfines neidomiu paistalu apie rezima:
"O kaip dirba mūsų teisėsauga? Išleidžia įtariamą nusikaltėlį į laisvę, leidžia toliau eiti į mokyklą, ramiai miegoti. Ir kaip nebijoti vaikščioti gatvėmis, kai visokie įtariami nusikaltėliai yra išleidžiami? Kaip pasilikti dar šioje šalyje, kai vyksta toks neteisingumas? Man labai liūdna, kad mūsų šalis nusirito iki tokio lygio, kai yra baisu, net vaikščioti gatvėmis..."
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...323494#cxrecs_s
Ko ir reikejo tiketis.
1. Suages zmogus, siuntineja oponenta i BK, tam kad patvirtintu jojo izvalgas.
2. Aciu, ilgai tverei neprikabindamas etiketes. Neabejojau, kad prikabinsi. Tai tik parodo tavo silpnuma, nes prarandi savitvarda. O kas aiskino apie raudona skudura
3. Nereikia tau pavydeti Delfinei, ji turi savo idomia, ARGUMENTUOTA nuomone. Tam kad ja pagristi jai nereikia savo oponetui klijuoti negatyvios etiketes.
4. Na ir ka, puikiai sukurptas zurnalisto straipnis, kad tokie paveikus asmenys kaip tu pradetu rekti apie gresmes. Violetine banga jau nuejo, NOrvegijoje vaiku grobimo banga pasibaige ir t.t. ir t.t. Nepergyvent tavo umzeliui zurnalistai dar sugalvos akciju atrakciju kad parektum apie Lietuvos, visuomenes degradacija.
TAi ne ura patriote, kur faktai kad Lietuvos kultura degraduoja? Laukiu. Ar manaisi, kad jei priklijavai man etikete, nenesi atsakomybes uz savo zodzius. Tuomet kaip anot taves vadinasi tokie zmones?