Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Maja Di @ 2019 05 30, 17:04)
https://www.delfi.lt...s.d?id=81330466
Nors dabar. Nors tiek. Negi visos bylos taip vilkinamos? Gal Grybauskaitei nuėjus nuo arenos ir ši byla pajudės. Gal ir EŽTT pagaliau priteis pinigų nukentėjusiems, tame tarpe ir iš politikų.

Tikrai, džiugu, kad nors tiek. Nors tai šiuo atvjeu yra visgi tik tiek...
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 17:06)
Na va ir cia raso suaugusi moteris. Vaiku darzelis.

Pasirodo cambala turi tokias dideles galias, nes gali brandzias moteris paversti visiskomis chamemis. Nes brandzios moterys, neigalios kontroliuoti pacios save pakliuvusios i cambalos itaka.

Ir vel visi kalti, ne ne anos.

Vaikų darželis buvo, kai tamsta pomidorus čia apverkei biggrin.gif 4u.gif
Aš tik atsakiau tuo pačiu, tamstos stiliumi. Bet nė tiek liko nesuprasta.
Stebėtinas nesupratingumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 16:01)
Ir vėl... pomidorus pastebėjai, akyloji tu mūsų,
o kai cambala vakar bandė temą sugadinti, kad neva niekam neįdomu ką rašo Lutuke ir ją apvarė, tai tu nematei, nes cambala tau pasilaižo kartais 4u.gif kokia tu nuspėjama biggrin.gif
Papildyta:

Vėl debilė svaičioja, o citatos nei vienos neįdeda smile.gif

As gi vakar anoj temoj parasiau, kad kam idomu ka raso ubunte - tegu paraso. Kazkas atsiliepe? Nes jau VISUS forumo pagrindinius narius tavo ta glusa ubunte uzkniso. Visose temose didzioj eGZperte. Neduok paest - duok papezet.
As tavo citatu nebedelioju. Tu esi labai menkas zmogus( jei dar tave galima zmogum pavadint). Gamtos klaida esi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 17:59)
Gal nereikia. Kokia dar informacija??? Gerai kad yra Skvernelis ir valstieciai, ir dar tas bankiras, o jei ju nebutu, tai Simonyte butu tuscia vieta.

Nesupykit, bet mane visuomet nervavo,, kai kazkas pradedavo lyginti Brezneva su Kosyginu ar dar kazkuo is tos seniu shoblos.
Taip ir cia, atleiskit lygina beviltiskus kandidatus su visai tragiskais. Turekit bent proto.

Kai atsiras LT padangej koks Gorbaciovas - tada visi matys kad atejo asmeenybe...
O dabar... rezimo sraigteliai... valstybininkai

Nesupyk, bet man informacija nera priesas, visada mielai isiklausau i skirtingas, bet FAKTAIS ARGUMENTUOTAS nuomones ir darau savo isvadas.

Tu nepateiki nei vieno fakto, tik kakzokias alegorijas, aliuzijas i faktus. Man tai neidomu.
Pagaliau, as tau nenurodinejau ka ir kaip galvoti, kas yra teisinga, kas klaidinga.

Beje geras valstybininkas yra vertas aukso. Karbauskio prpesionalu vyriausybe tai puikiausiai prademonstravo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 16:05)
Deje, jei popiezius apie tai kalba, bet jis tikrai negasdina zmoniu galintis uzsiundyti savo velnius, dievus ir t.t.

Kalbos turinys su tamstos akivaizdziai skiriasi.
Papildyta:
Mjo...

nu jo, negasdina, popiezius gali atskirti nuo baznycios, tai tiesus kelias i pragara pas velnius, kurie amzinai kankins, aisku, nebutinai sis pozpiezius tai kartoja , nes dabar tai nebemadinga, bet tai nereiskia,kad popiezius, vyskupai ir kunigai ta galia prarade, kunigas gali neduoti isrisimo nuodemiu ir t.t. visi kriskcionys tai turetu zinoti.
kalba apie tuos pacius velnius ir angelus, apie ka jusu nuomone kalbant jau reikia eiti gydytis.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 30, 18:00)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72444555" data-time="1559228237">
<div>
<p>Si tema nieko ypatingo, ir tikrai nieko blogo. Kakzas panasaus i bendraminciu filiala. Gal ji neduoda dvasiai peno, bent jau man labai pasitarnavo, suzinojau puikias plauku prieziuros priemones.
Viskas yra gerai, kai niekas nera brukama, kai bendrauji su adekvaciais pasnekovais. Na ne visada reikia rimtom temom kalbetis, norisi ir pakrizenti, ar apie tu paciu pomidoru mulcavima pakalbeti. Nes pomidoru temoje tokie kespertai sedi, net kartais baugu, juos patrukdyti kvailais klausimais.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Ne tai turėjau omenyje. Tema iš savęs faina. Tiesiog, ten dažnai būna kolionės, prasivardžiavimai ir pan. (beje, kaip ir šioje temoje) O, gal man tiesiog taip pasitaikė? Kiek įkišau snapą, tiek kažkas ant kažko varo be jokių stabdžių. Aš, net nesigilinu kuri teisi, kuri neteisi. Tiesiog bendras vaizdelis pataikius tuo momentu kraupus. </p>

Pritariu. Ziauriai slogu.
Bet va kaip ta bjaurasti uzbaigti...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 18:04)
As gi  vakar anoj temoj parasiau, kad kam idomu ka raso ubunte - tegu paraso.  Kazkas atsiliepe? Nes jau VISUS forumo pagrindinius narius tavo ta glusa ubunte uzkniso.  Visose temose didzioj eGZperte. Neduok paest - duok papezet.
As tavo citatu nebedelioju.  Tu esi labai menkas zmogus( jei dar tave galima zmogum pavadint).  Gamtos klaida esi.

Man įdomu.
O kam įdomūs tavo pomidorai? Kelioms buvo tipo įdomūs.
Tai kodėl ji negali rašyti, o aš skaityti ką ji rašo, o tu gali su savo pomidorais kai kuriems neįdomaiis?
Kuo tu save laikai, ką kvaiša? Leiskis ant žemės
Papildyta:
As tavo citatu nebedelioju.  Tu esi labai menkas zmogus( jei dar tave galima zmogum pavadint).  Gamtos klaida esi.

Taip, nedėlioji. Tu jastiesiog iškraipai. Nes jai įdėtum, tai visi pamatytų, kad aš taip nerašiau.
Tu esi visatos parazitė.
Atsakyti
As gi  vakar anoj temoj parasiau, kad kam idomu ka raso ubunte - tegu paraso.  Kazkas atsiliepe? Nes jau VISUS forumo pagrindinius narius tavo ta glusa ubunte uzkniso.  Visose temose didzioj eGZperte. Neduok paest - duok papezet.

Cambala, isties, pasinaudojam is Svieso patarimu. Paziurekime kaip tos musu etatines bendraus su savimi ir kiek ilgai. GAlim net statyma daryti kiek ilgai istvers viena su kita bendraudamos tarpusavyje nesusiedusios.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 17:07)
Man įdomu.
O kam įdomūs tavo pomidorai? Kelioms buvo tipo įdomūs.
Tai kodėl ji negali rašyti, o aš skaityti ką ji rašo, o tu gali su savo pomidorais kai kuriems neįdomaiis?
Kuo tu save laikai, ką kvaiša? Leiskis ant žemės
Papildyta:

Taip, nedėlioji. Tu jastiesiog iškraipai. Nes jai įdėtum, tai visi pamatytų, kad aš taip nerašiau.
Tu esi visatos parazitė.

Tu - cia niekas. Esi nukvakusi nusodinta beprote, besiplesanti bliuskele.
Pomidorai gal patyrusiems darzininkams neidomus, man kaip pradedanciajai idomus ir kas neaisku paklausiau, gavau atsakymus, esu dekinga atsakiusioms.
Kas dar?
Apie ka pakartotinai idet? Apie tai, kas su savo vyru daznai edies, ar kad su maudomu moteru pirti maudais, ar kad tavo motina irgi su visais edesi? Laiko turesiu, galiu idet, o dabar eisiu pomidoru ziuret tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 18:04)
Nesupyk, bet man informacija nera priesas, visada mielai isiklausau i skirtingas, bet FAKTAIS ARGUMENTUOTAS nuomones ir darau savo isvadas.

Faktas numeris vienas:
1. Lietuva absoliuciai leidzia mazameciu nusikalstamuma - jie nebaudziami
Antras
2. Lietuva iki siol adekvaciai nebaudzia nepilnameciu banditu, maksimali jiems bausme tik 10 metu
Trecias
3. Lietuva aplamai banditams leidzia buti laisveje ir zaloti zmones, kol jau kazka uzmusa. Vienas pavyzdys po kito.

Nu ir kas is tu faktu?

Daugiau nori?

Lietuvoje aplamai kultura degrdavusi iki gatves lygio. Vakar per ZIP FM buvo laida apie mustynes, ten juokdamiesi dalinosi patirtimi, kai kazka sudauzo, kai kazkas krisdamas ant asfalto sudauzo kaukole, koks tai garsas.
Paklausius is karto aisku, kokioje valstybeje randiesi, kam dar cia apie menkinimus.
Tau irgi ne faktai...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 17:10)
Cambala, isties, pasinaudojam is Svieso patarimu. Paziurekime kaip tos musu etatines bendraus su savimi ir kiek ilgai. GAlim net statyma daryti kiek ilgai istvers viena su kita bendraudamos tarpusavyje nesusiedusios.

Bet ar imanoma? Juk kabinejasi prie visu pacios ( net is Sviesos sugebejo lerva apvadint) , paskui gauna, paskui aukas vaidina.
Is tiesu atsibodo, kaip ramu buvo, kai ubunte is forumo pusei metu ismete buvo...O dabar atsidarai - vien pezalai priestaraujantys pacios savo postams.
Jos nesies tarpusavyje, jos viena kita cia palaiko jau neadekvaciai, nes abi glusos.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 18:17)
Lietuvoje aplamai kultura degrdavusi iki gatves lygio. Vakar per ZIP FM buvo laida apie mustynes, ten juokdamiesi dalinosi patirtimi, kai kazka sudauzo, kai kazkas krisdamas ant asfalto sudauzo kaukole, koks tai garsas.
Paklausius is karto aisku, kokioje valstybeje randiesi, kam dar cia apie menkinimus.
Tau irgi ne faktai...

net ne gatves, net nezinau kaip ja ivrdinti, bet esmeje, kas, ka api***, isdergs ir t.t. sakyciau kalejimo, bet jau ir tais ribas perzenge.....
del to daug kas nenorejo balsuoti us simonyte, nes su t apartija ir ja pacia labai didele patyciu , dergimosi lavina, jau gal zmones irgi pavargo nuo to... Vis tiek yra nemazia ir sauniu , intelektualiu, kulturingu zmoniu.
Tik siuo metu padugnes valdo, ir bujoja...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 18:17)
Faktas numeris vienas:
1. Lietuva absoliuciai leidzia mazameciu nusikalstamuma - jie nebaudziami
Antras
2. Lietuva iki siol adekvaciai nebaudzia nepilnameciu banditu, maksimali jiems bausme tik 10 metu
Trecias
3. Lietuva aplamai banditams leidzia buti laisveje ir zaloti zmones, kol jau kazka uzmusa. Vienas pavyzdys po kito.

Nu ir kas is tu faktu?

Daugiau nori?

Tau irgi ne faktai...

Matau, kad patsai nesuvoki kas yra teiginys, kas yra faktas.

Bet juk tai norma, bent jau tau. Dar kokia ten etikete prilebudisi visai teisus pasijauti.

Tu dar man apie kulturos degradacija papaskok. Na kulturingasis tu musu, kokias siemet spektakliu premejeras matei. KIek pamenu megsti muzika, sueis ir muzikinis zanras. PIrmyn eksperte.

Dziaukis, kad as taves neklausiu apie taikomaja daile. Na is mano puses tai butu nesazininga, naudotis padetimi.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 18:19)
Bet ar imanoma? Juk kabinejasi prie visu pacios ( net is Sviesos sugebejo  lerva apvadint) , paskui gauna, paskui aukas vaidina.
Is tiesu atsibodo, kaip ramu buvo, kai ubunte is forumo pusei metu ismete buvo...O dabar atsidarai - vien pezalai priestaraujantys pacios savo postams.
Jos nesies tarpusavyje, jos viena kita cia palaiko jau neadekvaciai, nes abi glusos.

Imanoma, parodykime joms charakteri, principinguma pagaliau, ko jos vertos... Viskam yra ribos, nenori, nemoka zmogiskai benrauti, lai benrauja pacios su savimi.
Atsakyti