Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 30, 16:01)
Ziauriai tiksliai lotuliukas.gif
Kai zmones sako as kalbuosi su Dievu, tai malda, o kai kazkas pasako, kad Dievas man atsake, tai jau viskas ligonis. Eina i baznycia i Misias net nesuvokia, kam del ko, is vis ka daro ten, kai kazkas pasako, kad realiai isgyveno dvasines patirtis, vel ligonis doh.gif
Nebent jos uzkietiejusios komunistes, kurios teigia,kad Gagarinas gi dievo tai ir nemate lotuliukas.gif siaip pamanus man butu i tai....tie patys komunistiniai metodai ....

Tai va...
Graudu ir šitaip trumparegiška. Žmonės nebespėja koja kojon su pasauliu. Nebesupranta realybės, kas vyksta aplinkui. Visiškai pasimetė Visatoje. Visą protėvių lobyną atmeta, nors pasąmonėje vistiek kažkur tai turi, pvz. kai kas gimsta, miršta, vistiek pas kunigus bėga. O ko bėga, jei ritualai ir dvasios gąsdina? Jei tuo netiki?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 13:47)
nu aš pvz. nežinau kokie ten tiksliai gydosi, kokiu pagrindu uždaryti, kas jiems nustatyta ir pan. Man neaktualu.
O pati jau čia antrą kartą per dieną mini, matyt dažnai lankaisi, v kursie kaip sakoma smile.gif

Lankytis nereikia, sveiko proto zmogui aisku, kad tu nuprotejai.
Nori isitikint? Nueik pas psichiatra ir papasakok savo kliedrsius apie Visata, elfus, velnius, ka tu girdi ir matai, kaip anot taves " tave kazkoks dievas issirinko", kaip tu pas dievus klausineji sm nariu vyru grozio...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 16:05)
Deje, jei popiezius apie tai kalba, bet jis tikrai negasdina zmoniu galintis uzsiundyti savo velnius, dievus ir t.t.

Kalbos turinys su tamstos akivaizdziai skiriasi.

Jis kalba taip, kaip jam reikia. Jis gąsdina kitaip, subtiliau gal kažkiek. Gąsdina, kad: "jūs patys papulsite, jūs patys nukentėsite, jus pačius pribaigs, jeigu jūs nedarysite to ir to ar darysite tą ir tą".
Iš esmės, tai labai mažas skirtumas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 16:16)
Nematau prasmes ka bekomentuoti, ar atsakineti...

Manau kad didumai cia esanciu viskas ir taip akivaizdu.

O kas čia dar besitiki, kad jūs prisipažinsite klydusi?
Visada gi kitus pešiojate, badote pirštais, o kai kas pabaksnoja jums tai, jūs visada tą pačią dainelę: ne ne, ne aš, aš ginkdie niekada... biggrin.gif
Jūs niekad anepešiojote nei Idomucios, nei Lutukes, nei manęs. Matyt koks velnys tai buvo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 30, 15:39)
Žinot daug norėčiau parašyt,

as manau,kad ji cia mus visas trollina gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 30, 16:26)

nu kam dabar mane išdavei? a velnio nebijai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 16:23)
O kas čia dar besitiki, kad jūs prisipažinsite klydusi?
Visada gi kitus pešiojate, badote pirštais, o kai kas pabaksnoja jums tai, jūs visada tą pačią dainelę: ne ne, ne aš, aš ginkdie niekada... biggrin.gif
Jūs niekad anepešiojote nei Idomucios, nei Lutukes, nei manęs. Matyt koks velnys tai buvo biggrin.gif  mirksiukas.gif

Atsiprasyti Jusu visu?

Uz ka? Kad kritiskai vertinu kaip jus pilate purva ant savo paciu tevynes? O karma jums uz tai atleis?

Ar uz tai kad Idomucia terorizuodamas savo seima luosino savo vaiku gyvenimus? Smurtauja pries moteris, jas laikydamas antrarusemis, ar kad menkina augintinius, zmones juos auginancius?

Ar tamstele, kuri pastoviai svaido grasdinimus, tyciojasi is negalia turinciu, naudojasi ju lengvatomis, ar kad jums norma dergtis is motinos jausmu mirus jos vaikui...

As ir dabar manau, kad tai yra AMORALU IR ZEMA. Atkreipkite demesi as is jusu atsiprasymo net nereikalauju, man asmeniskai jo net veltui nereikia.

Kai uz visa tai ka as isvardinau, jus viesai atsiprasysite zmones kuriuos iskaudinote. Tuomet as atsiprasysiu uz savo reakcija, nes jus atgailavote ir padarete isvadas.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 30, 16:26)

Labai lengva nurasyti trolinimui, kai tave tai neliecia tiesiogiai.

Kokia tragedija yra kai nugaiso ziurkenas... O dabar isivaizduok, kaip jausiesi trolinimama tokios asabos, kai numirs tavo kunas ir kraujas.

GAl tada dar noresi jos atsiprasyti, kad neva suregavai i jos NEKALTA TROLINIMA?

O ar neatrodo visom, kad va ta tolerancija chamiskumui leido isgaleti SM pagerintiems, kur tik pasisuka, visos temos tiesiogine ta zodzio prasme pridergtos.

Anot temoj spejo apdergti visus, net pamidoru mulcas anom tarp dantu stringa. Lisitėja2 ir ta, musu adekvaciosios apdergti sugebejo, o juk moteriske is esmes nesivelia i gincus.

Nereikia chmaskuma nurasyti trolinimui.

Prezidentu temoje.

Lutuke nuejo ir be jokiu skrupulu, be jokio savo teiginiu pagrindimo Delfine apkaltino.

Cia reik velgi suprasti yra toks hi hi, nekaltas trolinimas?

Bet ar nepastebejai, kad neimanoma apie ka nors padiskutuoti, nes tos abi asabos butinai isiteprs ir neva patrolins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gegužės 2019 - 16:00
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 30, 16:16)
ARVYDAS ŠLIOGERIS: EKRANO VALDOMA PARAZITŲ CIVILIZACIJA

https://kaunoforumas...8R7q4XP56Occ1no

Ura patriotkoms tokie dalykai nesuvokiami, nes ura patriotizmas, tai URA URA Viskas gereja, petiletka bus ivikdyta iki ...

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 30, 15:26)

Ka reiskia trolina?
Kiek laiko as cia sm pazistu monteverte, kuo tuolyn - tuo baisyn pas ja su psichine bukle. Ir svarbiausia ji tikrai tiki tuo ka raso. As ja jau senai buvau perspejus, beje burba jai ta pati rase, kad neisitrailuktu i ezoterika, nes nukvaks. Rasiau jau, kad vyro artimoj aplinkoj buvo tokia su dievais kalbanti, su visais persiriejus, su giminem irgi, savo vaikams jau padvest linkejo, visokiu avariju, burtu, gasdindavo visus ligom, mirtim. Uzdare ja i psichuske, sake gydymui visai nepasidave...
Jei prisiminus ka monteverte rase apie savo vaikyste, tai nuo pat mazens tokia atstumta buvo, ji juk didziavosi, kad mokykloj nuo jos visi kentejo," net mokytojos kentejo", motina jos tokia pat konfliktiska buvo, o kur dar traumos moteru pirty maudytis su maudomu, nes slykstinasi senom, kudom, storom ir nutysusiais papais moterim...Reikia tik uzjausti jos vyra, kur monteverte jam kelia isterijas, jei kas buna ne pagal ja ir kaip ji namuose kovoja del visko, kad pati rase, jog " labai"daznai pykstasi su savo vyru"...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 16:36)
Ura patriotkoms tokie dalykai nesuvokiami, nes ura patriotizmas, tai URA URA Viskas gereja, petiletka bus ivikdyta iki ...

Tu bent jau nueik ir pasidomek termino-savokos "uraptatriotai" prasme. Nustebsi, kaip tu atitinki ta savoka. Na nustok is saves tyciotis. Mane visatai visai nepiktina, as pasidomejau kas tai yra, o tu atrodai apgailetinai.

Visi gi zino kad urapatriotizmas nieko benro su patriotizmu neturi. Nes ura patriotui svarbu agresija, kai patriotui yra svarbu tevyneje kurti geroves pagrindus, joje gyventi ir auginti savo vaikus.

Siaip Idomucia, is esmes tik jus trys pagerinti turite sentimentus sovietizmui, esat pastoviai ieksantys sasajas tarp nudienos ir sovietu.

Na gal baik reanimuoti tuos sovietus, niekam tai jau neidomu. Nei tavo piatiletkos, nei algeriai, nei kas kita...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 16:36)
Anot temoj spejo apdergti visus, net pamidoru mulcas anom tarp dantu stringa. Lisitėja2 ir ta, musu adekvaciosios apdergti sugebejo, o juk moteriske is esmes nesivelia i gincus.

Nereikia chmaskuma nurasyti trolinimui.

Ir vėl... pomidorus pastebėjai, akyloji tu mūsų,
o kai cambala vakar bandė temą sugadinti, kad neva niekam neįdomu ką rašo Lutuke ir ją apvarė, tai tu nematei, nes cambala tau pasilaižo kartais 4u.gif kokia tu nuspėjama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 16:38)
Jei prisiminus ka monteverte rase apie savo vaikyste, tai nuo pat mazens tokia atstumta buvo,  ji juk didziavosi, kad mokykloj nuo jos  visi kentejo," net mokytojos kentejo", motina jos tokia pat konfliktiska buvo, o kur dar traumos moteru pirty maudytis su maudomu, nes slykstinasi senom, kudom, storom ir nutysusiais papais  moterim...Reikia tik uzjausti jos vyra, kur monteverte jam kelia isterijas, jei kas buna ne pagal ja ir  kaip ji namuose kovoja del visko, kad pati rase, jog "  labai"daznai pykstasi su savo vyru"...

Vėl debilė svaičioja, o citatos nei vienos neįdeda smile.gif
Atsakyti
https://www.delfi.lt...s.d?id=81330466
Nors dabar. Nors tiek. Negi visos bylos taip vilkinamos? Gal Grybauskaitei nuėjus nuo arenos ir ši byla pajudės. Gal ir EŽTT pagaliau priteis pinigų nukentėjusiems, tame tarpe ir iš politikų.
Atsakyti

Man toks kraupus tas sumustos merginos Jurbarke atvejis.  :unsure: Nei uz ka nepatikesiu, kad vaikinas nebuvo agresyvus dar pries sita atveji. Normalus nedauzytu ir neliptu ant kruvinos. Kyla klausimas ar kovos menu treneriai neturetu dazniau mastyti kokias zudymo masinas jie treniruoja.  :huh2:

O Daina Bosas zavi eilini karta. Vaitulionis irgi saunuolis.

https://m.delfi.lt/v...php?id=81323492

Visiskai  nesizaviu D.Bosas, bet sutinku, ji tikrai daug padeda kitiems. Jos reakcija apginti silpnesne, tikrai nuostabi. 

O, situacija kraupi. 

Atsakyti