Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(paštininkė @ 2019 05 30, 15:39)
Žinot daug norėčiau parašyt, bet dabar tikrai neturiu nei laiko, nei įkvėpimo. Tad tik priminsiu poetės Gražinos Cieškaitės istoriją: ji rašė (ir teberašo) puikius eilėraščius apie Dievą, Visatą, bet prieš 19 metų užmušė (mėsmale suknežino galvą) savo seną tėvą. Šiaip, sakė, kad ne tėvą užmušė, o juodą angelą, jie blogi. Po šios tragedijos (tą gerai atsimenu), kultūros žmonės pasakojo, kad kelias savaites iki įvykio matė ją klaidžiojančią Kaune prie savivaldybės, muzikinio teatro ir aiškinančią apie velnius, juodus angelus ir Visatos dėsnius. Niekas tada nekreipė dėmesio, o juk galėjo užkirsti kelią tragedijai. Gydytojai taip pat.

https://kauno.diena....pazinciai-45469

jėzau.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 30, 12:58)
Man toks kraupus tas sumustos merginos Jurbarke atvejis.  unsure.gif Nei uz ka nepatikesiu, kad vaikinas nebuvo agresyvus dar pries sita atveji. Normalus nedauzytu ir neliptu ant kruvinos. Kyla klausimas ar kovos menu treneriai neturetu dazniau mastyti kokias zudymo masinas jie treniruoja.  huh.gif 

Gal tai tas atvejis, kai mato agresija ir nukreipia į kovų menus, neva ten išsilies ir kitur bus švelnesnis?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 15:16)
Skaitei Danų mergina? Ir filmas yra, tau turėtų būti smalsu smile.gif

As tokiu "danu merginu" jau ir prisiziurejau realybeje ir virtualiai pribendravau tiek kad jau bloga ir nebendrauju. Na jus cia edates, tai tik nesiedat, kuri is jusu tikresne, o visa kita - tas pats... Nuobodu ir beprasmiska.

Na eilinis fenomenas, tik sureiksmintas. Zmogui skauda koja, nes ten pulinys (viduje nesimato). Galima irgi sureiksminti, bet chrurgai i tai paziures labai paprastai.

Bet va tame "danu merginos" fenomene yra vienas labai vertingas momentas, jo pagalba atsiskleidzia zmoniu bruozai ir savybes, kur siaip butu giliai paslepti. Gal eiliniai ju nemato, nes sokiruoti pacio fenomeno, bet tie kam tai ne naujiena - turi nepaprasta proga pazinti dalykus, kur siaip slepiami.
ZMoniu santykiu subtilybes, sprendimai sudetingesnemis situacijomis, zmoniu psichologija ir gyvenmo supratimas.

Ka galima pasakyt aapie filma. Zmogus gerai gyveno turejo puikia zmona, beet uzsimane dar daugiau ir viska prarado. pakeiskit TS problemas pav. finansiniais sunkumais - ir bus visika analogija.
Kiek tokiu pasaku skaiciau mazas...
Paskui tokiu tikru istoriju prisiskaiciau podruzkiu forumuose.
Ir daug kitokiu. TS yra tik fonas... triuksmas, bet tai atmetus - be galo vertinga info.

Ismokit dziaugtis tuo ka turit tam kad nusprestumeet ko dar verta siekti
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 30, 15:39)

Aš ne medikė. Bet pritarsiu visom, kurioms Montevertės šio pavasario rašymai apie velnius, lervas ir t.t. neatrodo adekvatūs. Tai niekaip nesusiję su žeminimu, patyčiomis ir pan. Tai vat iš aukščiau išdėstyto žinojimo, kaip ta riba labai lengvai peržengiama, kai žmogus ima nebeskirti šalia esančio žmogaus nuo įsivaizduojamų savo dievų, velnių ar dvasėnų. Todėl Montevertei aš nuoširdžiai patarčiau nueiti pas šeimos gydytoją ir pasakoti viską, ką čia mums parašė. O jei ne, reiktų bent kuriam laikui, pabandyti atsitraukti nuo tų Visatos temų: prieš akis vasara, išvažiuokit kur nors, patirkit naujus įspūdžius, žmones - gal atitols tos lervos ir velniai. Tiesiog esat į tai pernelyg įsijautus.

Lutukei: jei esat tikra Montevertės draugė, padėkit jai išeiti iš tos situacijos, o ne ją dar labiau kurstykit.

Tai, jei nesigaudot kazkokiuose srityse, jei jums egzistuoja tik materija, jei saves nepazystat, jei dvasinio pasaulio nepazystat, tai gal ramiai ir tyliai pabukit?
Vikas, ka parase Monetverte taip dazniausiai ir buna, nezinau konkreciu atveju as nepatikrinsiu, bet nieko nei keisto, nei stebinancio mane, ji neparase.

ps nei ji mano drauge, nei as jos, esam tik forumo dalyves, kartais sutampa nuomone, kartais ne, bet ji viena is nedaugelio su kuria galima diskutuoti, bendrauti, kuri sugeba surpasti uzrasyta teksta.

Jus gal su savo draugem siek tiek raminkites ligas paisydamos zmonem?Jumoristes gerosios,pirma isdergia zmogu, paskui oi mes cia tik gero linkim, sarmata bent nesidangstytmet uz graziu ideju kazkokiu.
Jums irgi dauguma zmoniu atrodo ligoniai visi, kas tiki religijom?
Atsakyti
Galima ziuret i zmoniu rasymus kiek rezervuotai. Kai kuriuos dalykus yra labai sunku isreiksti, tai prirasoma visokiu nieku.
Bet uz ju gali slypeti veertingi dalykai. Tai nreiskia, kad reikia kreipti demesi i fonini triuksma ir ji analizuot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 15:41)
Kaip tai tinka tamstai, tu net neįsivaizduoji 4u.gif
Papildyta:

O, eureka, radau jau vieną galingą smile.gif  4u.gif

Man viskas tinka, as esu TIK ZMOGUS. Tai reiskia klystantis, kuriantis, lauzantis, atgailaujantis...

Va tamstai, paciai sau rangutei kritikos baisiai truksta. Tai akivaizdus faktas.

Kad ir paskutine tamstos izvalga.

Negerbiama MOnteverte, cia jums reikia galios, cia jums reikia kazkokio ten isskirtinumo, ne man...

Jusu ziniai, man gydymas yra savos rusies darbas, kur dirba komanda t.y. as ir mane gydantis gydytojas. Gydytojas mane gydo pries tai paaiskindamas taikomo gydymo esme, procesa, siekius ir t.t. As dalinuosi su gydytoju savo pojuciais, patirtimi, ka paildomai darau, kad pasiekiu vienoki, ar kitoki rezultata. Galimai kad naiviai, bet tikiuosi, kad mano pasidalinimas su gydytoju pades kitam ligoniui, kad mano patirti jis gales pritaikyti tolimesneje savo praktikoje...

Bet jus teisi, as isties galinga, nes nugalejau du skirtingo tipo vezius ir dar gyvenu, neziurint i jusu pagieza ir grasinimus. Ne egzistuoju, pasislepusi kamputyje, nekaltinu visatos ir palinkiniu zmoniu del ligu, o gyvenu pilnaja ta zodzio prasme, kaip visi sveiki zmones neribodama save. Beje, mano gyvenimo tisklas nera buti naudingai Visatai, nei pelnyti bonusus, kad itakoti karma, ar tam kad mirus uztikrinti kelia i roju. Cia jusu, ne mano motyvas gyventi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 30 gegužės 2019 - 15:02
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 15:44)
Kaip tai tinka tamstai, tu net neįsivaizduoji 4u.gif
O, eureka, radau jau vieną galingą smile.gif  4u.gif

O tai popiežius jums nerūpi? unsure.gif Kasdien apie velnius, angelus kalba 4u.gif

Ziauriai tiksliai lotuliukas.gif

Kai zmones sako as kalbuosi su Dievu, tai malda, o kai kazkas pasako, kad Dievas man atsake, tai jau viskas ligonis. Eina i baznycia i Misias net nesuvokia, kam del ko, is vis ka daro ten, kai kazkas pasako, kad realiai isgyveno dvasines patirtis, vel ligonis doh.gif
Nebent jos uzkietiejusios komunistes, kurios teigia,kad Gagarinas gi dievo tai ir nemate lotuliukas.gif siaip pamanus man butu i tai....tie patys komunistiniai metodai ....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 15:44)
jums nerūpi? unsure.gif Kasdien apie velnius, angelus kalba 4u.gif

Deje, jei popiezius apie tai kalba, bet jis tikrai negasdina zmoniu galintis uzsiundyti savo velnius, dievus ir t.t.

Kalbos turinys su tamstos akivaizdziai skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 15:45)
jėzau.... blink.gif

Mjo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 15:58)
Man viskas tinka, as esu TIK ZMOGUS. Tai reiskia klystantis, kuriantis, lauzantis, atgailaujantis...

Va tamstai, paciai sau rangutei kritikos baisiai truksta. Tai akivaizdus faktas.

Kad ir paskutine tamstos izvalga.

Negerbiama MOnteverte, cia jums reikia galios, cia jums reikia kazkokio ten isskirtinumo, ne man...
Jusu ziniai, man gydymas yra savos rusies darbas, kur dirba komanda t.y. as ir mane gydantis gydytojas. Gydytojas mane gydo pries tai paaiskindamas taikomo gydymo esme, procesa, siekius ir t.t. As dalinuosi su gydytoju savo pojuciais, patirtimi, ka paildomai darau, kad pasiekiu vienoki, ar kitoki rezultata. Galimai kad naiviai, bet tikiuosi, kad mano pasidalinimas su gydytoju pades kitam ligoniui, kad mano patirti jis gales pritaikyti tolimesneje savo praktikoje...
Bet jus teisi, as isties galinga, nes nugalejau du skirtingo tipo vezius ir dar gyvenu, neziurint i jusu pagieza ir grasinimus. Ne egzistuoju, pasislepusi kamputyje, nekaltinu visatos ir palinkiniu zmoniu del ligu, o gyvenu pilnaja ta zodzio prasme, kaip visi sveiki zmones neribodama save. Beje, mano gyvenimo tisklas nera buti naudingai Visatai, nei pelnyti bonusus, kad itakoti karma, ar tam kad mirus uztikrinti kelia i roju. Cia jusu, ne mano motyvas gyventi.

Visi mes tik žmonės smile.gif Visi klystam. Tai kam čia jūsų tos moralės ir paklodės tada, ypač, kai jūs irgi klystate? Jei norite su kitais dalintis savo paklydimais ir kas iš jų po to jums gero išėjo, tai ir dalinkitės, kodėl kišatės į kitų žmonių reikalus, juos visaip charakterizuojate?
Matote koks pas jus prieštaravimas yra? Įtariu, kad vis dar nematote unsure.gif

Ooo ir vėl... "Čia jūsų, ne mano.." Jūsų realiai žiniai, jūs manęs nė gramo nežinote ir nepažįstate, o drįstate charakterizuoti. Labai neprotinga smile.gif
Atsakyti
ARVYDAS ŠLIOGERIS: EKRANO VALDOMA PARAZITŲ CIVILIZACIJA

https://kaunoforumas...8R7q4XP56Occ1no
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 16:08)
Visi mes tik žmonės smile.gif Visi klystam. Tai kam čia jūsų tos moralės ir paklodės tada, ypač, kai jūs irgi klystate? Jei norite su kitais dalintis savo paklydimais ir kas iš jų po to jums gero išėjo, tai ir dalinkitės, kodėl kišatės į kitų žmonių reikalus, juos visaip charakterizuojate?
Matote koks pas jus prieštaravimas yra? Įtariu, kad vis dar nematote unsure.gif

Ooo ir vėl... "Čia jūsų, ne mano.." Jūsų realiai žiniai, jūs manęs nė gramo nežinote ir nepažįstate, o drįstate charakterizuoti. Labai neprotinga smile.gif

Nematau prasmes ka bekomentuoti, ar atsakineti...

Manau kad didumai cia esanciu viskas ir taip akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 05 30, 15:11)
Reziume, kuo labiau isilavines, kulturingas, apsiskaites zmogus, tuo maziau sau ditirambu gieda, nes jam issilavinimas, skaitymas yra siekiamybe tobuleti paciam, o ne vedimas pofigines statistikos tam kad pasistaipstyti pries kita, kai neturi svariu argumentu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti