Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 12:41)

Tu man dar neįrodei, kad velnių nėra biggrin.gif  4u.gif

As ne psichiatras, kad gydyciau tavo dvasines ir psichines ligas.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 12:56)

O dar garsioji mūsų protingiausioji cambala šaipėsi iš Burbančios, kad ta paskui 17metį sūnų ir jo klasę kartu bėga į išvykas.

Beprote, nezinai apie ka rasiau.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 14:00)
As ne psichiatras, kad gydyciau tavo dvasines ir psichines ligas.
Papildyta:

Beprote,  nezinai apie ka rasiau.

Tu irgi niekada nežinai apie ką aš rašiau, nes nesuvoki, o vistiek komentuoji biggrin.gif
tai skaityk tada, kad čia tau tada atpildas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 13:56)
Va va, labai teisingas tavo pastebėjimas. Įdomu kiek suaugusių ten buvo.
O dar garsioji mūsų protingiausioji cambala šaipėsi iš Burbančios, kad ta paskui 17metį sūnų ir jo klasę kartu bėga į išvykas. Tai kad ir reikia bėgti, daboti, nes tokiame amžiuje labai daug "erelių" išauga. Kur ten viena auklėtoja sužiūrės tokius pacaniokus? Gal ir šiame atvejyje, jei daugiau dabojančių būtų, būtų taip nenutikę.

Ypac tokiem ir reikia, maziukai dar neprisigalvoja tokiu visokiu dalyku, o tokie, protelis dar vaikiskas, o jega kaip suaugusio. vakaruose yprasta vaiksu daboti ilgiau. I pradinuku vaiku eksursijas vaziuoja bent 3-4 mokytojai, kartais ir tevai, kas gali.
Ten is vis tas vaikinas buvo ne is ju mokyklos , neaisku kas ir del ko ji pasikviete, oi kaip reikia tevam ziureti labiau vaikus, kad svetimu nebutu sventese, o su alkoholio is vis nedaryti paaugliam, nesuprantu tevu logikos, patys vaiksu girdo, paskuis tebisi, kaip alkoholikais patampa...ir is vis ka ten svente, ,jei egzaminai ant nosies, o dabar visi traumuoti.
Vat ka ir skau, baisu kaimuose, mazuose miesteliuose, be snapso nebeisivazduoja gyvenimo zmones, ar tai reikia 10tokam sitokiu baliu?
Mamos pacios i vaiku sventes atsitiampia snapso, cia is matytu atveju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 gegužės 2019 - 13:04
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 13:56)
Va va, labai teisingas tavo pastebėjimas. Įdomu kiek suaugusių ten buvo.
O dar garsioji mūsų protingiausioji cambala šaipėsi iš Burbančios, kad ta paskui 17metį sūnų ir jo klasę kartu bėga į išvykas. Tai kad ir reikia bėgti, daboti, nes tokiame amžiuje labai daug "erelių" išauga. Kur ten viena auklėtoja sužiūrės tokius pacaniokus? Gal ir šiame atvejyje, jei daugiau dabojančių būtų, būtų taip nenutikę.

Prie ko cia kontrole? Dar pasiulykit laikyti visus narvuose?

Lietuviska degradavusi visuomene sukuria situacija, kad tokie sedi mokyklose o ne kali nepilnameciu nusikalteliu kolonijose.
Juk tiek nedaug reikia... tegu buna naturali atranka tose kolonijose, o po to stipriausiems islikusiems galima butu pasiulyti ar tolesne karjera kalejimuose ar tarnyba spec kariuomenes padaliniuose. Ten irgi ne kurortas, bet bent ju gabumai butu panaudoti visuomenei.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 30, 12:58)
Man toks kraupus tas sumustos merginos Jurbarke atvejis.  unsure.gif Nei uz ka nepatikesiu, kad vaikinas nebuvo agresyvus dar pries sita atveji. Normalus nedauzytu ir neliptu ant kruvinos. Kyla klausimas ar kovos menu treneriai neturetu dazniau mastyti kokias zudymo masinas jie treniruoja.  huh.gif
O Daina Bosas zavi eilini karta. Vaitulionis irgi saunuolis.
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/veidai/zmones/article.php?id=81323492'>https://m.delfi.lt/veidai/zmones/article.php?id=81323492

Is Sviesos, as jau senai apie tai svarstau. Na nera normalus tas zmoniu agresyvumas, prisiminus kitu sprotininku istorijas, ju elgesi visumoje, uz kuri ne karta buvo patraukti baudziamon atsakomyben. O kiek siurpiu istoriju mes nezinome...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 30, 13:36)
Jezus sake, palaiminti tie,kas tiki nemate...vadinasi tu nepalaiminta ir tiek  biggrin.gif

tokių tikinčių nemačiusių pilos psichuškės
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 30, 13:39)
O vargeli , as pasirodo neisilvinusi  angel_sadangel.gif  cry.gif  ir kiek reikia mokslu baigti anot jusu, kad butumei issilvainusi? Ar tik iskirtinai turi baigti lietuviu kalbos studijas? Visi kas nesimoke lietuviu pasaulyje tamsuoliai ar ne?  lotuliukas.gif 

tai tu sakai visiem religingiem zmonem, reiktu gydytis? tai kaip ir 80 porc bent lietuviu? bigsmile.gif

išsilavinęs gali būti tik vidurinę baigęs. va tau ir keli aukštieji nepadėjo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 30, 14:03)
Prie ko cia kontrole? Dar pasiulykit laikyti visus narvuose?

gerai būtų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 14:38)

ar ne per daug tu tų psichuškių žinovė esi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 14:43)
gerai būtų biggrin.gif
Papildyta:

ar ne per daug tu tų psichuškių žinovė esi? smile.gif

o ką čia žinoti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 14:46)
o ką čia žinoti?

nu aš pvz. nežinau kokie ten tiksliai gydosi, kokiu pagrindu uždaryti, kas jiems nustatyta ir pan. Man neaktualu.
O pati jau čia antrą kartą per dieną mini, matyt dažnai lankaisi, v kursie kaip sakoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 14:47)
nu aš pvz. nežinau kokie ten tiksliai gydosi, kokiu pagrindu uždaryti, kas jiems nustatyta ir pan. Man neaktualu.
O pati jau čia antrą kartą per dieną mini, matyt dažnai lankaisi, v kursie kaip sakoma smile.gif

Avidėse yra avys. Kiaulidėse-kiaulės. Vaikų darželiuose-vaikai. Mokyklose-mokiniai. Psichuškėse-nučiuožę.
Atsakyti
Papildyta:

Tai kaip sunku tarp psichiniu ligoniu gyventi? unsure.gif

Ir ka man dabar daryti, kad man nepadeda, o kas padetu? bigsmile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Pritariu 4u.gif

Kritinio mastymo neturintis nesugeba kritiskai vertinti.

Mano teiginio pagrindimas.
Kad ir siuo atveju, musu SM pagerintos zodzio savokos esme bando suniveliuoti pateikinedamos savo IDIOTISKAS ISVADAS. Kodel jos idiotiskos?

Todel, kad bandoma nukreipti nuo esmes, joms svarbu pats tikejimas-procesas, kai PROTAUJANCIAM ZMOGUI svarbu - INTENCIJOS.

Vasaros 5, pilna tikinciu kad jie yra Dievai, Napoleonai, Cezariai ir t.t. ir t.t. Kaip ir yra tokiu kuriem is anapus isakoma zudyti, griauti, luosinti...
Ar ju tikejima galima PRILYGINTI religingu zmoniu tikejimui... Abejoju.
Atsakyti