Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(Ašaka @ 2019 05 29, 21:35)
Atvirkščiai, pirma buvo skautai, o tik po keliolikos metų sovietai, kaip jiems buvo įprasta, nusikopijavo idėją

Dar buvo hitlerjungendo lageriai.

Ir kitokie lageriai.
Vokieciu ir rusu kalbos stebetinai panasios...

O Montei dar karta priminsiu, kad benamyste nera nuodeme, kabinejimasis prie zmoniu ir uzpuldineejimas yra nusikaltimas.
O nusikaltimai turi buti baudziami taip kad ATGRASYTU nuo noro nusikalsti.

1980 metais Maskvoje buvo olimpiada, tai ta proga sako maskva buvo pravale nuo chroniu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 29, 22:18)
Dar buvo hitlerjungendo lageriai.

Ir kitokie lageriai.
Vokieciu ir rusu kalbos stebetinai panasios...

O Montei dar karta priminsiu, kad benamyste nera nuodeme, kabinejimasis prie zmoniu ir uzpuldineejimas yra nusikaltimas.
O nusikaltimai turi buti baudziami taip kad ATGRASYTU nuo noro nusikalsti.

1980 metais Maskvoje buvo olimpiada, tai ta proga sako maskva buvo pravale nuo chroniu ir pan.

Seskis du, lageriu zyyyynove. Pirmasis represinis lageris buvo Solovkai, sukurtas Lenino dekretu.

Idomu, iki kiek nusirisi, negebedamas islaikyti testinumo. Ir vel pakartoinas klausimas, kuo susije sovietiniai, nacistiniai ir kiti lageriai, rusu ir vokieciu kalbos panasumas, bausmes ir prasizenge nudienos benamiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 29 gegužės 2019 - 21:48
QUOTE(mylimuke! @ 2019 05 29, 20:49)
Nop. Lutuke triedzia zodziais be galo ir nieko nepasako. Arba pasako per 20 sakiniu tik tiek, ka galima pasakyti 2 sakiniais.
Tu pakankamai konkreti ir net jeigu rasai daug, tai daug ir pasakai.

O kas skiriasi? Dvi pusin trenktos, viena atsilikusi, kita hyper aktyvi.
Kodel" kabina" konkretumas? Todel, kad sociopate. Gyvas sm pavyzdys.
Atsakyti

Nereikia ne Maskvos. Praejusiais metais princas kai tuokesi lygiai taip pat ir Windsor'a isvale. 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 16:35)
Tai jos velnio vardo neparasysi? Mano tai rasei😂😂.

tipo kiekviena turime po atskirą velnią? Opa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 22:41)
O kas skiriasi?  Dvi pusin trenktos, viena atsilikusi, kita hyper aktyvi.
Kodel" kabina" konkretumas? Todel, kad sociopate. Gyvas sm pavyzdys.

skiriasi. Lutukė šiaip neišsilavinusi,. paprasta moterėlė, nerealizavusi savęs, ieškanti bet kokių kelių tai padaryti. o Montevertė priklausoma nuo mėnulio konkrewčiai, čia jau joks išsilavinimas nepadės, tik vaistai.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 29, 18:57)
Apie ką jūs čia rašote? Ką tokio jūs žinote, ko aš nežinau, nes mano protėviai visokius krikštus ir sakramentus ėmė? Kur reikia apsišviesti? Nu neapsišvietus esu ir neįkertu apie ką pasakojate.
....
Rašote kad aš paklodes pilu apie tai kas man svarbu. O tada išpranašaujate kas mane liūdina ar džiugina. Nu super aiškiaregystė.

Dar rašote, cituoju " mes parašome sakinį, o jūs... " . Ar tie mes yra jūs su savo balsais galvoje ar kas ?
Tai ką dabar matote ?  Nes tris kartus iš eilės pacitavau, tai jau dabar turiu atsargiai. O ką atsargiai turiu daryti?
....
Klausimas salei. Apie ką čia viskas ? Ar trolis yra Montevertes paskyrą nulaužęs ar taip visada buvo ? Kažkokia paralelinė aplinka.

Tada aš nežinau apie ką jūs klausiate smile.gif
Aš jums aiškiai atsakau į kiekvieną jūsų klausimą, o jūs vistiek nesuvokiate. Nebesusiejate jokių įvykių, pamiršote kas buvo, apie ką rašėm daug laiko ir t.t.
Nu tai niekuo negaliu padėti, svetimų negydau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 29, 20:36)
Apie nieka neimanoma rimtai diskutuot kur randasi monteverte ir ubunte. Pirma psichinis ligonis, antrai est neduok - duok papezet. Taip buvo ir bus. Jos ne troliai, jos yra  nesveikos.
Galima ignoruot, galima pasijuokt, pagal nora.

tu žinok irgi į mūsų kompaniją biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 07:53)
tipo kiekviena turime po atskirą velnią? Opa biggrin.gif

o tipo ne? įrodyk, kad ne biggrin.gif
kunigai pvz. (o tai juk valstybinė religija, valstybinė, įkerti, kvailele?) daro egzorcizmus. Kam daro, jei niekas velnių neturi? Ir žinok nebūtina žmones žudyti, po kambarį skraidyti ir t.t., kad velnią turėti. Velnias velniui nelygus. Vienų velnias(/iai) gali kenkti kitiems, o kitų jam pačiam. Vat tavo - pastarasis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 10:47)
Tada aš nežinau apie ką jūs klausiate smile.gif
Aš jums aiškiai atsakau į kiekvieną jūsų klausimą, o jūs vistiek nesuvokiate. Nebesusiejate jokių įvykių, pamiršote kas buvo, apie ką rašėm daug laiko ir t.t.
Nu tai niekuo negaliu padėti, svetimų negydau 4u.gif
Papildyta:

tu žinok irgi į mūsų kompaniją biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

o tipo ne? įrodyk, kad ne biggrin.gif
kunigai pvz. (o tai juk valstybinė religija, valstybinė, įkerti, kvailele?) daro egzorcizmus. Kam daro, jei niekas velnių neturi? Ir žinok nebūtina žmones žudyti, po kambarį skraidyti ir t.t., kad velnią turėti. Velnias velniui nelygus. Vienų velnias(/iai) gali kenkti kitiems, o kitų jam pačiam. Vat tavo - pastarasis 4u.gif

aš kadangi netikiu, tai man nei dievai, nei velniai nerūpi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 09:47)
Ir žinok nebūtina žmones žudyti, po kambarį skraidyti ir t.t., kad velnią turėti. Velnias velniui nelygus. Vienų velnias(/iai) gali kenkti kitiems, o kitų jam pačiam. Vat tavo - pastarasis 4u.gif

Dieve, kaip tau sunku..
Ir gydytis neeini.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 10:51)
aš kadangi netikiu, tai man nei dievai, nei velniai nerūpi biggrin.gif

kas kad tu netiki? tu galvoji, kad jei kuo netiki, to nėra?
keistas mąstymas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 05 30, 11:00)
Dieve, kaip tau sunku..
Ir gydytis neeini.

kad man kaip tik labai lengva, ant manęs nėra nei vieno parazito, kuris mane ėstų smile.gif
gal todėl aš daug stipresnė už dauguma jūsų, nevirkauju dėl kiekvieno menkniekio, o pastebiu nebent tik globalias problemas, kai jūsų pusė gi dėl kiekvieno mažyčio visatos sraigtelio nuverkiate, įsižeidžiate ir pan. Tai - silpnumo požymis.
jei kam ir gydytis - tai pirmiausia tau. Pas tave iš viso ten dvasiokų karalystė, žiūr. savo mamą 4u.gif Ne veltui yra toks dalykas net mediciniškai - paveldimos ligos. Taigi jei kam kalbėti, tai tau tylėti. Nuoširdžiai 4u.gif
Papildyta:
O, dar viena Visatos paslaptis biggrin.gif išaiškinta. Geras smile.gif https://www.alfa.lt/...esu-jas-suvalgo
Atsakyti

Man toks kraupus tas sumustos merginos Jurbarke atvejis.  :unsure: Nei uz ka nepatikesiu, kad vaikinas nebuvo agresyvus dar pries sita atveji. Normalus nedauzytu ir neliptu ant kruvinos. Kyla klausimas ar kovos menu treneriai neturetu dazniau mastyti kokias zudymo masinas jie treniruoja.  :huh2: 

O Daina Bosas zavi eilini karta. Vaitulionis irgi saunuolis.

https://m.delfi.lt/v...php?id=81323492

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 30, 11:32)
kas kad tu netiki? tu galvoji, kad jei kuo netiki, to nėra?
keistas mąstymas smile.gif

Papildyta:

kad man kaip tik labai lengva, ant manęs nėra nei vieno parazito, kuris mane ėstų smile.gif
gal todėl aš daug stipresnė už dauguma jūsų, nevirkauju dėl kiekvieno menkniekio, o pastebiu nebent tik globalias problemas, kai jūsų pusė gi dėl kiekvieno mažyčio visatos sraigtelio nuverkiate, įsižeidžiate ir pan. Tai - silpnumo požymis.
jei kam ir gydytis - tai pirmiausia tau. Pas tave iš viso ten dvasiokų karalystė, žiūr. savo mamą 4u.gif Ne veltui yra toks dalykas net mediciniškai - paveldimos ligos. Taigi jei kam kalbėti, tai tau tylėti. Nuoširdžiai 4u.gif
Papildyta:
O, dar viena Visatos paslaptis biggrin.gif išaiškinta. Geras smile.gif https://www.alfa.lt/...esu-jas-suvalgo

dar keisčiau tikėti tuo, kas neturi JOKIO pagrindimo biggrin.gif išskyrus mėnulio fazę....
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 05 30, 12:58)
<p>Man toks kraupus tas sumustos merginos Jurbarke atvejis.  unsure.gif Nei uz ka nepatikesiu, kad vaikinas nebuvo agresyvus dar pries sita atveji. Normalus nedauzytu ir neliptu ant kruvinos. Kyla klausimas ar kovos menu treneriai neturetu dazniau mastyti kokias zudymo masinas jie treniruoja.  huh.gif </p><p>O Daina Bosas zavi eilini karta. Vaitulionis irgi saunuolis.</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.delfi.lt/veidai/zmones/article.php?id=81323492'>https://m.delfi.lt/veidai/zmones/article.php?id=81323492</a></p>

Tiesos yra. Kai kurie treneriai patys jaučiasi nesaugūs, tai matyti jų kalbose.
Vieną žinau, nors ir iš esmės labai gerą, mokantį visokių atsipalaidavimo technikų, kurios yra tikrai puikios, veiksmingos. Taip pat visokių savimasažo, taškų radimo ir spaudymo/masažavimo (gydymo) tikslais ir pan., bet... Pvz., jis kai kalba, pasakoja ką nors, tai tuoj kas kartą išsprūsta nesaugumas tame, kad pvz.: "X parke ar X miške neramu, šnibžda, knibžda, renkasi, stebi, reikia būti pasiruošus..."
O realiai tai tame mieste negirdėjau užpuolimų būtent tame parke ar miške.
Realiai, tai daug kas savame darbe atbunka. Ne veltui yra posakis: batsiuvys be batų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 05 30, 13:09)
dar keisčiau tikėti tuo, kas neturi JOKIO pagrindimo  biggrin.gif išskyrus mėnulio fazę....

viskas seniai ištirta, pamatyta ir aprašyta, ne veltui ir visokie ritualai bažnytiniai sugalvoti
jei tu manaisi, kad tu viena ar dar pora kokių tavo pakalikių yra protingesnės už visą dvasininkiją, kuri turi tradicijas ir nuosekliai jų laikosi nuo amžių amžių, yra remiami daugelio valstybių, nu tai niekas nekaltas, tik tavo kvailumas ir trumparegiškumas 4u.gif
Jie žino viską. Tik, aišku, nuo eilinių avelių tą slepia ir į daug popieriukų rožinių įvynioja, o tokios kaip tu ir pasimetat smile.gif
Atsakyti