Amžiną atilsį mūsų Tautos žiedui. Be jų aukos nebūtų mūsų džiaugsmo. Mes prisimename, neužmiršome.
Man tik vienas klausimas kyla, kas dave komanda tiem kariam sausio 13 nakti ir kokia komanda buvo. Jei jie norejo zudyti zmones, kodel tiek mazai zuvo, su tiek tanku, tiek ginklu, tiek kareiviu, zuvo, papuole po tankais per spusti ir nuo atsokusiu kultu, keista ar tik man keista?. Dabar keli teroristai su viena fura ar su vienu sautuvu iszudo daugiau zmoniu, nei ta nakti, kodel? ar jie turejo uzduoti uzimti boksta su kuo maziau auku ar jie tik norejo kazka pagasdinti?
Vienas is to meto liudininku, kai merginos papuole po tankais pasakojo, kad atsirado zmogus tarnaves su tanku ir tankistui rode zneklus, kad atsitrauktu, kad zmones po viksrais ir jis bendradarbiavo, taigi vaziavo tikrai ne specialiai ant zmoniu, jei specialiai butu vaizave per zmones tai ten simtai butu buve sutraiskyti, tukstanciai nuzudyti.
Mano pazystami bendravo su musu miestelyje esanciais tuo metu sovietu kariais, jiems visu tuo periodu buvo duotas isakymas, nelysti i miesteli, vendgti bet kokiu konfliktu .
Tikiuosi, kad anksciau ar veliau gausim atsakymus i siuos klausimus ir atsakingi zmones atsakys uz savo veiksmus.
Čia dar atėjo pasidergti. Moderatoriai toleruoja
atjungs visą temą, vietoj to, kad atjungtų trolį.
Papildyta:
Nijolė Sadūnaitė iš Seimo tribūnos Garliavos skandalą lygino su Sausio 13-osios įvykiais
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...kiais-56-910100
taip ir nesuprato, kas įvyko
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt...kiais-56-910100
taip ir nesuprato, kas įvyko
Bet tai kaip susišiko ji. Ir kaip tokią gerbti po to . Tokia pati padugnė kaip garliaviniai nusikaltėliai patapo. Žiūriu Tamkevičius šalia sėdi, negi ir anas toks
Manyčiau, kad žmogus pasiklydęs, ir tame amžiuje būdinga ir atleistina.
Bet tai šventvagiška tokius dalykus lyginti, galėjo gi kunigėlis ją paprotinti. Įtariu, ilgiau leistų pakalbėti, ubaujančios kalbą išgirstum, tipo "ar dėl tokios Lietuvos mes kovojom" .
Kai tiesiai šviesiai kokią debilę pasiunti nx, gauni baną momentaliai, o šita sūtrauka metų metais dergiasi, moderatoriams nulis emocijų, nes kai triedžia prisidengus apsimestinio mandagumo kauke be nx ir blt, vysks narmaliai yr.
Man irgi vis užkliūna šita nuvalkiota ubaujančių frazė. Kur ir kada jos kovojo?
Tuoj Rusijos dziaugsmui viens kito gerkles imsit grauzti.
Gal pradekit valdytis?
Romas Sadauskas: "Net jeigu sesuo Nijolė Sadūnaitė, atsiimdama Laisvės premiją, būtų pradėjusi propaguoti plokščios žemės teoriją, kuri, mano supratimu, yra šiek tiek labiau įtikima už Garliavos sąmokslo teorijas, jai vis tiek būtinai reikėjo tą premiją skirti ne už dabartinę, o už sovietmečio disidentinę veiklą. Ir tuo, kad tokia premija skirta nepaisant N. Sadūnaitės dabartinio nuklydimo nuo tiesos, mes tik dar kartą sau įrodėme, jog esame laisva šalis".