Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 05 28, 18:18)
Sita tai turejai paziuret, tai klasika, atitinka tavo mokyma

peržiūrėjau plakatus, tai nemačiau.
Kad jokio mokymo pas mane kaip ir nėra, viskas gana paprasta šioje Visatoje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 28, 18:20)
O, šarlatanė vėl į trasą biggrin.gif Jetau jetau... apsaugota mūsų biggrin.gif

juokis juokis, kol šiandien saugi
ne visada taip bus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

vat būtent, bet "rūpinasi" dar kažkiek tik Vilniumi, namą ant kito namo stato. Rašau "rūpinasi", nes ir Vilnius realiai baisus, atrodo žemės Lietuvoje nebūtų. Bet kur gi valstybė investuos į naujus inžinerius tinklus, plės miestus, neapsimoka gi, savos kišenės svarbiau, geriau gi namą ant namo statyti ir už tą butuką tame name kone milijoną prašyti biggrin.gif
o kaimas tai iš viso, kas tas kaimas? a yra dar toks Lietuvoje? kam jis įdomus, nu nebent tik atimti vėl nubausti, pasipelnyti kam nors Vilniuje

Butent, kaip ir keikia tuos tarybinius laikus ci apatirotes, bet tuo metu pramone stengtasi plesti per visa sali, imoniu visur visokiu, miesteliuose, o dabar viskas sukonsentrauota daug maz i Vilniu, dar Klaipedoje kazkas laikosi, nes uostas ir Kaunas, nes salia Vilniaus, o kitur baisu, darbai uz grasius, kaimai isnyke ar nykstantys, kas like prasigere daug labai...Kas is Vilniaus neisvyksta, net neisivaizduoja, kokia tikra padetis salyje. Miesteliose pensininkai tik klesti, jiem bele kiek uzsiemimu  :D​ 

Atsakyti

Taip, reikia padėti, užmokėti už sterilizaciją, kad savo noru pasidarytų. O paskaitos, psichologai, kam jiems, jie patys geriau žino kaip vaikus auklėti. Prisimink savo Kručinskus, nereikalingos jiems jokios paskaitos... Va, pinigus mokėtų už ta,i kad ateina, tai gal ir ateitų biggrin.gif. Kokių dar darbų? Paklausk ar jie nori dirbti.

O kas i Deivo role taikosi, gal tu nuspresi, ka sterializuoti?

As ir nesneku apie paskaitas, yapc tokias, kokiso dabar yra, ten tik jumoras, del to gal ju ir neviesina. 

sneku apie normalia reabilitacija, nes jei zmone snegerentys, jei dazniausiai zino kaip vaikus ir patys aukleti.

Tai nereikia klausti ar nori dirbti, riekai naikinti pasalpas. Prarado mzogus darba gerai gauna kazkuri laika, kol susiranda kita, ispletoti reikia persikvalfikavima, padaryti nemokamu visiem, prieinamu, o jei nenori gydytis,  mokytis, nenori dirbti, lai ir gyvena kaip nori, kodel ju pijokavimus kam islaikyti. O dabar jei parazitus sersi, aisku, jie dauginsis ir bujos.

Atidirbti pas ukininkus nors reiktu uz tuos maisto davinius, o dabar gyvenk ir pijokauk, rojus...

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 28, 17:31)
peržiūrėjau plakatus, tai nemačiau.
Kad jokio mokymo pas mane kaip ir nėra, viskas gana paprasta šioje Visatoje smile.gif
Papildyta:

juokis juokis, kol šiandien saugi
ne visada taip bus biggrin.gif  4u.gif

Manau, kad Jums greičiau nei man. Mat vapat apie Visatą, o Žemėj, kurioje Jums lemta gyventi, tarp trijų pušų pasiklystat... Nelengva Jūsų karma unsure.gif Nedoras žmogus buvot praeituose gyvenimuose, oi kaip didžiai nedoras.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Monteverte, Jums pačiai nejuokinga smile.gif
Atsakyti

Taip taip, visi kalti aplinkui, kad tėvas nevykėlis, o išsikrauti kažkur reikia. Tai lengviausia ant vaiko, kur jis dėsis, neapsigins gi, atgal nebent, bet jau čia kai paauglys bus ax.gif

O tu gal sventoji pas mus nuzengusi cia apsvietsi, kokie mes baisus?

ne nepateisinu as smurto jokio pries vaikus, bet suprantu, kad visi esam zmones, ir galime irgi kartais nesusitvardyti, svarbu mokyti zmones, kaip tokiais atvejais elgtis. Musu tevai uzauge pokari, priprate prie grubumu, irgi neauklejo labai svelniai dugaumos, ir dauguma zmoniu iprate prie to, reikai sviesti tauta visa bendrai, masiskai.

Kodel negalima padaryti viesu tu mokymu, per TV, radija, per youtub'a? Kam nacionaliniai transliuotojai, remiami is mokesciu moketoju pinigu? Lai mokosi tauta, kaip su vaikais bendrauti, kaip svarbu ramiai juos isklausyti ir t.t., kodel kazkaip paslapcia, tik daro metu? pinigu kazkas neuzdirbs, ar kokios bedos?

Atsakyti

rezimo fanatikems.
Jusu tevynes dydvyriai - suluosine zmogu - LAISVEJE

https://www.lrytas.l...ijoje-10531796/

Va cia ir yra tikroji Lietuva. Kokia prasme tokioje salyje balsuoti? Cia niekuomet nebus gera gyvent. Niekuomet

O dieve kazkas baisaus...ir js sau ramiausiai lanko mokykla  :blink:  :hmm: 

Atsakyti

Manau, kad Jums greičiau nei man. Mat vapat apie Visatą, o Žemėj, kurioje Jums lemta gyventi, tarp trijų pušų pasiklystat... Nelengva Jūsų karma unsure.gifNedoras žmogus buvot praeituose gyvenimuose, oi kaip didžiai nedoras.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

neina jums diskutuoti nuolat prie ko nors neprisi****?

Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 28, 18:36)
Manau, kad Jums greičiau nei man. Mat vapat apie Visatą, o Žemėj, kurioje Jums lemta gyventi, tarp trijų pušų pasiklystat... Nelengva Jūsų karma unsure.gif  Nedoras žmogus buvot praeituose gyvenimuose, oi kaip didžiai nedoras.... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nėra Visatoje tokio dalyko kaip dora arba nedora smile.gif Viskas yra tik konkrečių žmonių įgeidžių rezultatas.
Nustebsite, praeitame gyvenime buvau gana pilkas vyrukas, moksliukas toks, atsidavęs darbui, klasikiniu stiliuku. Fui. Užtat dabar ryški aš asmenybė biggrin.gif

Kas juokinga? Aš džiaugiuosi už jus, kad jūs bent šiandien saugi. Neįdomu gi būtų forume be jūsų, ne? Aišku, be manęs jis visai pamirtų 4u.gif Dar ir be Lutukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 28, 17:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="paštininkė" data-cid="72443041" data-time="1559057809"><div><p>Manau, kad Jums greičiau nei man. Mat vapat apie Visatą, o Žemėj, kurioje Jums lemta gyventi, tarp trijų pušų pasiklystat... Nelengva Jūsų karma vartotojo įkelta nuotraukaNedoras žmogus buvot praeituose gyvenimuose, oi kaip didžiai nedoras.... vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Monteverte, Jums pačiai nejuokinga vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>neina jums diskutuoti nuolat prie ko nors neprisi****?</p>

taip, aš diskusijose mėgstu prie nesąmonių, ypač neetiškų pasisakymų apie žmonių ligas, kabinėtis. Taip, man "neina neprisi****", t.y. neprisikabinti. Pažadu, kai tik turėsiu laiko, tai darysiu ir toliau 4u.gif O Jūs, Lietuvą nuo pašaipų sauganti (biggrin.gif), prieš? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 28, 18:55)
taip, aš diskusijose mėgstu prie nesąmonių, ypač neetiškų pasisakymų apie žmonių ligas, kabinėtis. Taip, man "neina  neprisi****", t.y. neprisikabinti. Pažadu, kai tik turėsiu laiko, tai darysiu ir toliau 4u.gif  O Jūs, Lietuvą nuo pašaipų sauganti (biggrin.gif), prieš?  blink.gif

kas tą etiką sugalvojo? Kuris Aukščiausias Dievų Dievas ir kur surašė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 28, 17:54)
nėra Visatoje tokio dalyko kaip dora arba nedora smile.gif

Žinot, Jūs geriau Žemėj išsiaiškinkit, kas ta dora ar nedora, jei jau čia gimėt. Tai gal svarbesnė misija nei vapėt apie Visatą ir tokiom kategorijom, kokias Jūs naudojat. Aš ne prieš Jūsų tikėjimą, jei atvirai, net ir ne prieš ezoteriką, jei tai padeda žmogui jo koordinatėse gyventi. Aš konkrečiai prieš Jūsų netaktą ir absoliutų etikos nebuvimą.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 28, 17:57)
kas tą etiką sugalvojo? Kuris Aukščiausias Dievų Dievas ir kur surašė? smile.gif

Žmonės, Monteverte, žmonės. Primenu, Jūs gimėt ir gyvenat Žemėj - žmonių planetoj, anot Antuano de Sent Egziuperi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 28 gegužės 2019 - 18:11
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 28, 19:06)
Žinot, Jūs geriau Žemėj išsiaiškinkit, kas ta dora ar nedora, jei jau čia gimėt. Tai gal svarbesnė misija nei vapėt apie Visatą ir tokiom kategorijom, kokias Jūs naudojat. Aš ne prieš Jūsų tikėjimą, jei atvirai, net ir ne prieš ezoteriką, jei tai padeda žmogui jo koordinatėse gyventi. Aš konkrečiai prieš Jūsų netaktą ir absoliutų etikos nebuvimą.
Papildyta:

Žmonės, Monteverte, žmonės. Primenu, Jūs gimėt ir gyvenat Žemėj - žmonių planetoj, anot Antuano de Sent Egziuperi biggrin.gif

Absoliutų? Jūs gal išsiaiškinkit kas tas absoliutas?
Absoliutu būtų, jei nubėgčiau į laidotuves ir ten išsityčiočiau viešais, pirštais rodyčiau ar pan.
O pasvarstyti kažkur int erdvėje kas, kodėl, kaip nėra iš viso nei taktas, nei ne taktas. Apie viešus žmones visais laikais kalbėjo, kalba ir kalbės. Ir visaip. Iš visų pusių. Net į triusikus lįs. Susitaikykit 4u.gif Arba traukite savo mylimukus iš viešumos mirksiukas.gif
Atsakyti