Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

Pažiūrėkit, kaip smagu: lietuvių triumfas Venecijos bienalėje! Laimėjo pagrindinį prizą - Auksinį liūtą! Fantastika, to dar nėra buvę 4u.gif
https://www.lrt.lt/n...o6U1DGY9o2A67J0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gegužės 2019 - 13:22
QUOTE(mementoo @ 2019 05 11, 14:14)
Ar gali bent kartą srėbtuvę užčiaupti. Eik ir padaužyk galvą į sieną. Visiems nuo to tik geriau bus.

daužyk savo, gal proto įsikrėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 11, 13:19)
Pažiūrėkit, kaip smagu: lietuvių triumfas Venecijos bienalėje! Laimėjo pagrindinį prizą - Auksinį liūtą! Fantastika, to dar nėra buvę 4u.gif
https://www.lrt.lt/n...o6U1DGY9o2A67J0

Ooooooo ! Ačiū už nuorodą
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 11, 09:55)
po tais a la pozityviais ir linksmais, deja, slepiasi labai didžiulės bėdos ir liūdesiai...
taip jau yra. Žiūrėkit ir jum, kad taip nebūtų. Geriau daugiau pripažinkite juodumos gyvenime, nes jos labai daug taip ar taip 4u.gif

Tik dabar pamačiau šitą Jūsų eilinės demagogijos postą. Tai siunčiu Jums dainą, kuri, manau, Vytautui Šerėnui, kaip ironija labai patiktų. O Jūs darykit išvadas, kodėl įvairiose temose žmonės Jumis netiki..

https://www.youtube....h?v=k4NH37zezFo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gegužės 2019 - 16:48
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 11, 17:44)
Tik dabar pamačiau šitą Jūsų eilinės demagogijos postą. Tai siunčiu Jums dainą, kuri, manau, Vytautui Šerėnui, kaip ironija labai patiktų. O Jūs darykit išvadas, kodėl įvairiose temose žmonės Jumis netiki..

https://www.youtube....h?v=k4NH37zezFo

Aš ne Dievas (tik jo vaikas bigsmile.gif ), man tikinčiųjų nereikia 4u.gif
Į vidų neįlysime, bet ar tai jums paslaptis, kad dauguma komikų ir panašių į juos savyje gilias žaizdas ir liūdesį slepia, net depresijas? Nustebinote.
Kaip ten sako: visos ligos nuo nervų. Netikite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 11, 19:40)
Aš ne Dievas (tik jo vaikas bigsmile.gif ), man tikinčiųjų nereikia 4u.gif
Į vidų neįlysime, bet ar tai jums paslaptis, kad dauguma komikų ir panašių į juos savyje gilias žaizdas ir liūdesį slepia, net depresijas? Nustebinote.
Kaip ten sako: visos ligos nuo nervų. Netikite? smile.gif

Tai va ir nelįskit, iš tų ne Dievo pozicijų. Mat kalbat kaip ant suoliuko bobelė kieme: dauguma, kaip ten sako... Nes kaip konkrečiai buvo - nežinot.

Dar kartą įrodėte, kad esate šarlatanė, kuriai bakalaurai+magistrai tik sapnuojasi. Nei vienas išsilavinęs žmogus, net jei domėtųsi papildomai ezoterika, tokių postų nerašytų. Etikos principai neleistų.

Esat labai pasimetęs savo dievų vaikas, kurio galvytėje - košė-makalošė.

Todėl būkit gera, neterškit šviesių žmonių atminimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gegužės 2019 - 19:56
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 11, 20:53)
Tai va ir nelįskit, ių pozicijų: dauguma, kaip ten sako... Nes kaip konkrečiai buvo - nežinot.
Dar kartą įrodėte, kad esate šarlatanė, kuriai bakalaurai+magistrai tik sapnuojasi. Nei vienas išsilavinęs žmogus, net jei domėtųsi papildomai ezoterika, tokių postų nerašytų. Etikos principai neleistų.

Esat labai pasimetęs savo dievų vaikas, kurio galvytėje - košė-makalošė.

Todėl būkit gera, neterškit šviesių žmonių atminimo.

Aš jo neperžiūrinėjau, todėl tai nėra mano matymai smile.gif Jūs svaigstate ne į temą.
Tai tiesiog pamąstymas, kad linksmiausiai atrodantys žmonės, dažnai tokie yra tik išorėje, o viduje kenčia, turi daug problemų.
Kas jums čia neaišku ir nepatinka? Nepatinka, tai nekomentuokite, nes pati juokingai atrodote, kai iš eilinio posto dramblį pučiate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 11, 19:57)
Tai tiesiog pamąstymas,

Pamąstymas neetiškas...

Viskas, nusiritot žemiau bet kokios grindajuostės. Bet aš jus komentuosiu. Nes "Supermama" visada buvo visuomeniškai atsakingas forumas. Taip kad - raminkitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gegužės 2019 - 20:04
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 11, 21:02)
Pamąstymas neetiškas...

Viskas, nusiritot žemiau bet kokios grindjuostės. Bet aš jus komentuosiu. Nes "Supermama" visada buvo visuomeniškai atsakingas forumas. Taip kad - raminkitės.

Jūs gal Lietuvos etiketo prezidentė, kad man nurodinėtumėte?
Neetiška yra kabinėtis prie kiekvieno posto, ką jūs ir darote, taip kad tikrai raminkitės.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 11, 20:07)
Jūs gal Lietuvos etiketo prezidentė, kad man nurodinėtumėte?

Vaike vaike... Na, bet - tavo valia. Tebūnie!
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2019 05 11, 20:10)
Vaike vaike... Na, bet - tavo valia. Tebūnie!

Joks ji vaikas. Elgiasi kaip gyvulys, mėšlinom kanopom braudamasi į švarius namus.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 11, 22:23)
Joks ji vaikas. Elgiasi kaip gyvulys, mėšlinom kanopom braudamasi į švarius namus.

Ne nu, kažkaip norisi Montevertei padėt, nes jau visai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 11 gegužės 2019 - 22:37