Įkraunama...
Įkraunama...

Plepalai apie dienos įvykius

QUOTE(mjforever @ 2019 05 09, 12:44)
Lut-katiušai denjpobedinės pramogos šiandien

o ką? nepatiko straipsnis?
Atsakyti

Geras straipsnis kaip mus švedai mato, Lutuke, tau patiks, apie tai tu ir kalbi 4u.gif
https://www.alfa.lt/...aign=infoblokai

ziauri realybe....aisku geria,kad kazkas paie tai sneka viesai, tik liudna, kad taip yra, dar liudniau,kai patys lietuviai gerai gyvent tai ignoruoja,kad netvarko visko is esmes, tos visos idingos korupcines sistemos

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 09, 12:01)
<p>Skandinavijoje ieksoti atskaymu, kai dalis krizes buvo skandinavisku banku veiksmai, yra absurdiska...

Tai ko važiavo? Jakeliūnas vykdo Karbauskio nurodymą, bet kaip kompromituoti visus, išskyrus Svernelį. jums tai neįdomu, jums tik įdomus pats juodinimo faktas ir prisiplakate ir prie neįdomių dalykų. Pasakėte A, tai pasakykite ir B.

O klausti tai jūsų reikėjo, ania? Nusimanote kas teisinga buvo ar klaidinga. Kiti durniai nežino. Latvija pripažino kad nepaisant mažesnių procentų, dėl kitų įsipareigojimų, skolinimasis iš TVF buvo ne pati geriausia išeitis. Bet jie nelabai turėjo pasirinkimo. O Lietuva turėjo. Ir visumoje gavo ženkliai geresnes sąlygas nei Latvija.

Ne vien % nurodo kas geriau ar blogiau. Tai tik viena sudedamoji. Nespekuliuokite tuo, ko nesuprantate.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2019 05 09, 16:37)
Tai ko važiavo? Jakeliūnas vykdo Karbauskio nurodymą, bet kaip kompromituoti visus, išskyrus Svernelį. jums tai neįdomu, jums tik įdomus pats juodinimo faktas ir prisiplakate ir prie neįdomių dalykų. Pasakėte A, tai pasakykite ir B.

O klausti tai jūsų reikėjo, ania? Nusimanote kas teisinga buvo ar klaidinga. Kiti durniai nežino. Latvija pripažino kad nepaisant mažesnių procentų, dėl kitų įsipareigojimų, skolinimasis iš TVF buvo ne pati geriausia išeitis. Bet jie nelabai turėjo pasirinkimo. O Lietuva turėjo. Ir visumoje gavo ženkliai geresnes sąlygas nei Latvija.

Ne vien % nurodo kas geriau ar blogiau. Tai tik viena sudedamoji. Nespekuliuokite tuo, ko nesuprantate.

aha, bet kažkodėl atsakymo į mano klausimą vengiate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 05 09, 15:42)

Sorry. Labai retai skaitau ką rašote, dažniausiai prasuku.
Atsakyti

i nesuderintus klausimus neatskineja ponios, kaip suprantu musu taip ir neatsiprasys :lol: 

Atsakyti

Ne, man neidomu Jakeliuno tyrimas, man pats faktas prasiskolinimo salies idomu, koks juodinimas??? kur melas, nemoka Lietuva daugiau ????

Nusisnekat vel ir cia  melus skleidziat Latvijoje daug geresni rodiklia ir paskola is TVF atnese jiem daugiau naudos, buvau dejusi nuoroda i specilaistu komentarus.

nu jo kas tie mums 2 mlijardai ir nesutvarkyta sistema, apvogti penisninkai , o ne apkarpytas budzetinis aparatas ir biurokratija visa, dar karta sakau, ne su darzelinukais cia snekat, savo pasakas pasilikit gal kitai auditorijai.

Su Europos diena beja, laikai bega, keiciais tik svenciu pavadinimai...  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 09, 19:07)
Ne, man neidomu Jakeliuno tyrimas, man pats faktas prasiskolinimo salies idomu, koks juodinimas??? kur melas, nemoka Lietuva daugiau ????</p><p></p><p>Nusisnekat vel ir cia  melus skleidziat Latvijoje daug geresni rodiklia ir paskola is TVF atnese jiem daugiau naudos, buvau dejusi nuoroda i specilaistu komentarus.</p><p></p><p>nu jo kas tie mums 2 mlijardai ir nesutvarkyta sistema, apvogti penisninkai , o ne apkarpytas budzetinis aparatas ir biurokratija visa, dar karta sakau, ne su darzelinukais cia snekat, savo pasakas pasilikit gal kitai auditorijai.</p><p></p><p></p><p></p><p>Su Europos diena beja, laikai bega, keiciais tik svenciu pavadinimai...  4u.gif </p><p></p>

nieko Tu nesupranti, klausyk daugiau savo Puidoko, jis ir Didžioji Baltoji brolija Tau paaiškins, kad tie sunkumai buvo dieviški ir jų užduotis buvo išmokyti rasti tikrą kelią. Tu kenti dėl Lietuvos, reiškia tavyje yra dieviška šviesa.

https://youtu.be/u6rmBPJUSKg
Atsakyti

nieko Tu nesupranti, klausyk daugiau savo Puidoko, jis ir Didžioji Baltoji brolija Tau paaiškins, kad tie sunkumai buvo dieviški ir jų užduotis buvo išmokyti rasti tikrą kelią. Tu kenti dėl Lietuvos, reiškia tavyje yra dieviška šviesa.

https://youtu.be/u6rmBPJUSKg

Visai cia joks Puidokas ne prie ko, tokie fintai ir issidirbinejimai irgi nepades, sakiau tau irgi ne karta, ne vaiku darzelyje esi, pasidomek, ka sneka ekonomistai, one lanspbergiu religija. Jau nebeturit  ka pasakyti, ikelusi buvau aiskius skaicius ir aisku pagerejima Latvije del bendradarbiavimo su TVF. nu neisdegs per patyciu lavina issukti jums savo sudmuses, kaip kazkas cia graziai sugalvojo...

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 05 09, 19:36)

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/u6rmBPJUSKg'>https://youtu.be/u6rmBPJUSKg</a></p></div></blockquote><p>Visai cia joks Puidokas ne prie ko, tokie fintai ir issidirbinejimai irgi nepades, sakiau tau irgi ne karta, ne vaiku darzelyje esi, pasidomek, ka sneka ekonomistai, one lanspbergiu religija. Jau nebeturit  ka pasakyti, ikelusi buvau aiskius skaicius ir aisku pagerejima Latvije del bendradarbiavimo su TVF. nu neisdegs per patyciu lavina issukti jums savo sudmuses, kaip kazkas cia graziai sugalvojo...</p>

tu gali ir 100 tūkstančių kartų čia tą patį per tą patį rašyti, tavo pliurpalai yra niekiniai, lygini šaldytuvą su kotletu, ekonomiste. man tu ir tavo ekonomistai ne rodiklis, rodiklis yra užsienio ekonomistai, Lietuvą teikiantys teigiamu pavyzdžiu, kaip iš krizės Kubiliaus vyriausybė išėjo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 09, 17:27)
nieko Tu nesupranti, klausyk daugiau savo Puidoko, jis ir Didžioji Baltoji brolija Tau paaiškins, kad tie

Jep. Sirijus aną apšvietė, nėr ko mums su faktais bemosuoti.
Atsakyti

tu gali ir 100 tūkstančių kartų čia tą patį per tą patį rašyti, tavo pliurpalai yra niekiniai, lygini šaldytuvą su kotletu, ekonomiste. man tu ir tavo ekonomistai ne rodiklis, rodiklis yra užsienio ekonomistai, Lietuvą teikiantys teigiamu pavyzdžiu, kaip iš krizės Kubiliaus vyriausybė išėjo.

kokie uzsienio ekonomistai? bankinikas is skandinavijos? :lol: ar tie kur skolino ar tie, kur pasipelne is krizes?

tau niekas nerodiklis, tu gi sventai itikejusi i landsbergiu religija ir ju tiesas, tau siktu ant galvos jie dziaugtumeisi ar ne taip?

tai sakai Lietuvoje nera ekonomistu geru vaje vaje..... pirma sukure krize , paskui didvyriskai ja isprende, su keliais milijonais turtingesni ....

Atsakyti