</p>
O ko tu tikejais. Paskaiciys tokia ubunte. Ir daug tokiu. Labai daug emigrantu varo ant Lietuvos. Jei sika - tegu buna pilieciy ten, kur jiema gerai.
O kur as rasiau, kad skrenda i LT del ragu, nagu? Skrenda metu sventem, aplankyt tevu, senwliu, turi reikalu, bet ir tvarkosi cia, todel kad pigiau.
Plaukus nusikirpt man kainuoja 15 eur( cia galvos plovimas, galiuku kirpimas, galu bangavimas). Saknis dazausi pati ne del taupymo, o todel, kad naudoju chna ir basma dazus.
Vyriskas kirpimas 5 - 6 eur.
Priaugintu nagu korekcija - 18- 20 eur. Gelinis lakavimas 15 eur.
Blakstienu priauginimas 40 -45 eur, korekcija 20 -30.
Antakiu tvarkymas 5 - 10 eur.
Makiazu kainos labai svyruoja, ziurint kokiomis priemonemis ir ka darai.
Grozio salonas Vilniuje. Neieskojau specialiai, tiesiog pavadinima prisiminiau:
Kirpėjo paslauga - 20 - 30 €
Kirpėjo - mokinio paslauga - 15 €
Tai pas mane kainuoja 35 - 45 eurai.
As nesitikejau, kad salyje, kur kiekviena seima paliesta emigracijos tiek daug nusiteikusiu pries daugybine pilietybe. Uzsienieciams pasakau, kad as galiu tureti tik lietuviska, visi nustebe, kad tokia maza salis ir riboja.
Būtent. Man irgi dažnai teko kalbėtis, visi labai nustemba, kad negalime turėti dvigubos pilietybės. Visų būna toks pat klausimas: kodėl?
O kur as rasiau, kad skrenda i LT del ragu, nagu? Skrenda metu sventem, aplankyt tevu, senwliu, turi reikalu, bet ir tvarkosi cia, todel kad pigiau.
Plaukus nusikirpt man kainuoja 15 eur( cia galvos plovimas, galiuku kirpimas, galu bangavimas). Saknis dazausi pati ne del taupymo, o todel, kad naudoju chna ir basma dazus.
Vyriskas kirpimas 5 - 6 eur.
Priaugintu nagu korekcija - 18- 20 eur. Gelinis lakavimas 15 eur.
Blakstienu priauginimas 40 -45 eur, korekcija 20 -30.
Antakiu tvarkymas 5 - 10 eur.
Makiazu kainos labai svyruoja, ziurint kokiomis priemonemis ir ka darai.
Papildyta:
Aborto nesidariau. Gimdziau , naudojau kt.
Bet tai vistiek, kiek laiko reikia turėti, kad jį praleisti kirpyklose. Aišku, visokių žmonių yra, kiekvienas savaip atostogas leidžia. Man tam tiesiog laiko būtų gaila. Tiek visko reikia aplankyti, pamatyti. Kiekvienas atostogas stengiamės kažką parodyti vaikams, pvz praėjusiais metais buvome liaudies buities muziejuje, tai vienos dienos neužteko, kad viską apeiti. O, kur dar nuvažiuoti-parvažiuoti.
LT kainos tikrai pigesnės. Vyriškas kirpimas pas mus 7-15 svarų, priklausomai nuo kirpyklos.
Ilgalaikis lakavimas 25 svarai. Šaknų dažymas, kirpimas, džiovinimas - 30-50 svarų.
O ko tu tikejais. Paskaiciys tokia ubunte. Ir daug tokiu. Labai daug emigrantu varo ant Lietuvos. Jei sika - tegu buna pilieciy ten, kur jiema gerai.
Bet tame ir esmė, kad išvados daromos iš gandų, kažkokių Užkalnio rašinių, FB plepalų. Nors, esu pastebėjusi, kad tas pačias žinias Lietuvos spauda skelbia iškraipytas, neatitinkančias realybės. Arba, tiesiog žmogus yra tokioje aplinkoje, kur yra normalu varyti ant šalies kurioje gimei. Tai, koks skirtumas ar emigrantas ar dabartinis Lietuvos gyventojas tą daro? Esmė ta pati. Patarimas būtų, tik keisti aplinką, keisti žmones kurie tave supa.
O kas juos atstumia? Lai neatsisako LT pilietybės ir turės. Mano draugė jau senai Ispanijoj, galvoja grįžt į Lietuvą, sako kad jai ta Ispanijos pilietybė ir nereikalinga.
skaitau tokius komentarus ir galvoju zmoniu bukumui nera ribu..taigi niekas nesneka apie tuos, kuriem nereikia keisti pilietybes, sneka eina apie tuos, kuriem taip susiklosto gyevnimas, kad prireikia.
Man apalmai tas referendumas muilo burbulas,tu mzoniu tiek mazai,kuriem reikia tos antros pilietybes, kad kelti toki sarsala, leisti tiek pinigu labai neukiska..
O svarbiausia tokie buki argumentai, karas, badas, maras, moeksciai visiskas nesigaudymas zmoniu situacijoje...
nu ir zinoma visu grauzmu pasireiskia lietuviskas charakteris, man nereikai, o kam as darysiu savo tautieciui gera....
man asmensikai nereikia, bet balsuosiu uz, siaip del tu, kuriem reikia...kad tiem zmonem butu geriau, net jei jus visi kiti is to naudos negausit , net jei jusu negins, net jei jums mokesicu nemokes, as su lietuviska pilietybe vis tiek jusu neginsiu, nei jums ka mokesiu, net jei Lietuvoje gyvenciau i kara neiciau
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Ar keisti tik dėl to kad keisti? Nėra kitų darbų tik organixuoti betikslius referendumus? Pinigus galų gale tokie referendumai kainuoja.
Joo. Stiprus argumentas. Kai bus 121 nebebinbinės.
uztektu is vis kokio 50 kuo maziau, tuo lengvaiu visus suziureti,ka dirba kur pinigus svaisto.
Sutaupysim pinigus is ju algu, kai ju bus maziau.
To the people who love you, you are beautiful already. This is not because they’re blind to your shortcomings, but because they so clearly see your soul." ~ Kiran Kanoria
Man tai kitoks klausimas iskilo
Dauguma diskutuojat per prizme "atimt ar neatimt is lietuviu pilietybe". Bet konstitucijos straipsnio taisymas neapibrezia tu atveju, kad kiti asmenys is kt saliu su kt pilietybe gales ar negales gauti lt pilietybe? Ar nebus, kad pas mus prades plusti ne visai pageidaujami asmenys? Cia gal durnas klausims, turbut nuo kitu saliu politikos priklauso? :geda2:
apibrezia, pasiskaityk, kalbama apie pilietybes ISLAIKYMA, O NE GAVIMA. Ir dabar dalis pilieciu gali islaikyti dviguba pilietybe, kodel apie tai nekalbama, apie ju pariegas , teises? O uzsienieciu gavimas lietuvos pilietybes apibreziamas vsiai kitais istatymais.